1.
רצוי להשאיר את הבצק ללילה במקרר ולפתוח אותו עם טחינה על השי!
(לת)
רבקה
, עפולה
(03.05.04)
2.
כמות
אבי
, ראשלצ
(03.05.04)
3.
1 ליטר שמן?????
(לת)
זה טעות או שזה המתכו
(03.05.04)
4.
עשיתי ! פשוט חלום, טעים ומיוחד
רינה
, מרכז
(07.05.04)
5.
מדהים!!!
לואיז
(07.05.04)
6.
בולמאס
אורני
, י-ם
(28.07.04)
7.
הלו ? יש שם מישהו?
אלי
(10.09.04)
8.
תשובות לשאלות
יעקב מזרחי
, קריות
(09.11.04)
9.
בולאמס
גיל
, מרכז
(15.11.04)
10.
יש לי מלית הכי טוב שיש
אוהד ביתר ירושלים
(18.01.05)
11.
10 אתה 10 וצודק בהחלט...
יעקב מזרחי
(22.02.05)
12.
בולמאס/בורקס טורקי
Lee
, Haifa
(11.04.05)
13.
בולמוס טורקי
פורת שרה
, חיפה
(22.07.05)
14.
יעקב תודה! מתכון מעולה
עומר
, איסטנבול
(31.07.05)
15.
בורקס ומקווה שתענה.
שירן
, חיפה
(12.08.05)
16.
שבחים
אבי
(27.08.05)
17.
יעקב משיב .
(27.08.05)
18.
האם המלית כוללת גבינה וביצים?
עמיר
, צפת
(24.12.05)
19.
לכבוד יעקב מזרחי
(14.02.06)
20.
I have a question please
Tzvi
, Rio de Janeiro
(21.03.06)
21.
אין מצב!
אתי אליהו
(03.06.06)
22.
בורקס תורכי
אושרת
, מרכז
(06.06.06)
23.
מלית לבורקס תורכי
רחל
, באר שבע
(17.01.07)
24.
בורקס מוסא
בני
, ירושלים
(31.03.07)
25.
בולמאס
אביבה
, בת-ים
(15.10.07)
26.
בולמאס לא קיבלתי תשובה
אביבה
, בת- ים
(18.10.07)
27.
הלו? יש מישהו?
אביבה
, בת-ים
(28.10.07)
28.
ניתן להכין ולהקפיא התחתית קשה כנראה
רבקה
(11.01.08)
29.
אני הכנתי עם מלית גבינה ותרד-עלי מנגולד
רבקה
(11.01.08)
30.
אני אשית לא מקפיא - כי לא נשאר
יעקב מזרחי
(16.03.08)
31.
יעקב - מתכון למאפה תורכי - דחוף
לינדה
, רעננה
(24.09.08)
32.
מה שראית בטורקיה נקרא בורק.
יעקב
(20.10.08)
33.
אלף נשיקות,מתכון כזה אני מחפש שנים,מצויין,עשיתי עם תרד ובולג
רוני
, חו"ל
(17.11.08)
34.
האוכל
רינת
, ענכימדגח
(11.12.08)
35.
אחלה מתכון,מתי אתה מכין שוב
דוב
, קריות
(12.05.11)
36.
זה לא הבורקס המוכר
רפאל
, ירושלים
(14.09.11)
37.
הבצק ריך להיות דק שקוף לפתוח כמה שיותר
רבקה
(22.11.11)
38.
מתכון של יהודי איזמיר
רחל
, נתניה
(28.10.13)
39.
2 כוסות שמן מספיקות
יהודה
, ראשון לציון
(27.10.13)
40.
טעים באופן מיוחד.
שלמה
, פתח תקוה
(31.10.14)
41.
מגיבה מס' 1 רבקה - איך עושים את זה עם טחינה?
עדן
, מרכז
(06.09.15)