1. 
העוגה של רוני
 (24.05.04)
2. 
עוגה מדהימה
דניאלה ,  מרכז  (08.09.04)
3. 
תגובה לתגובה הראשונה
שוש ,  רעות  (06.01.05)
4. 
מה זאת אומרת מנוקז מנוזלים?
לא מנוסה ,  חולון  (25.02.05)
5. 
לצנן על רשת?????
עוד חסרת ניסיון  (18.05.05)
6. 
תשובה ל 4 ו5
אורטל  (04.06.05)
7. 
אם יש עוגה שחייבים להכין - רק זאת. עוגה מדהימה!
קיגי  (05.10.05)
8. 
סוף הדרך של עוגה
רחלי ,  מגדל העמק  (24.05.06)
9. 
גבינה 30%?
עפרה ברכה ,  צור הדסה  (30.05.06)
10. 
לא מסובך מדי?
ענבל  (31.05.06)
11. 
מה זה השטויות האלו?
דנה ,  חיפה  (29.12.06)
12. 
תחליף לשמנת חמוצה?
meirav  (10.05.07)
13. 
תחליף לשמנת חמוצה!
נעמי  (15.05.07)
14. 
sour cream
Ravit ,  Los Angeles  (23.05.07)
15. 
ניקוז
יהודית-* ,  חולון  (06.07.07)
16. 
את צודקת
יעקוב ,  חיפה  (13.07.07)
17. 
האם צריך קמח רגיל או תופח?  (לת)
 (03.08.07)
18. 
מעולה!!!! אני אוכלת את הפרוסה הראשונה יאמממי  (לת)
סופגנית ,  ארה"ב  (28.08.07)
19. 
עוגה מעולה! והצעת שידרוג...
מאיה ,  גבעתיים  (10.05.08)
20. 
בקשר לניקוז
עדי ,  הרצליה  (23.08.08)
21. 
more info
jacob ,  usa  (30.11.08)
22. 
לעטוף בנייר כסף???
עידית ,  ירושלים  (21.01.10)
23. 
עטיפה בנייר כסף - ל22
חם ,  ויפת  (26.01.10)
24. 
לא חייבים 30%
מירי  (01.05.10)
25. 
באמת שלא הבנתי.
הייי  (27.02.11)
26. 
פשוט מעולה !  (לת)
גרציה ברנס ,  אשדוד  (06.06.11)
27. 
גם לי נשמע מוזר
 (08.02.12)
28. 
אם תעקבו אחר המתכון
אופית  (05.03.12)
29. 
עוגה מדהימה !!!! אני מכינה הרבה עוגות  (לת)
וזאת פשוט מצויינת !  (02.06.14)