1.
העוגה של רוני
(24.05.04)
2.
עוגה מדהימה
דניאלה
, מרכז
(08.09.04)
3.
תגובה לתגובה הראשונה
שוש
, רעות
(06.01.05)
4.
מה זאת אומרת מנוקז מנוזלים?
לא מנוסה
, חולון
(25.02.05)
5.
לצנן על רשת?????
עוד חסרת ניסיון
(18.05.05)
6.
תשובה ל 4 ו5
אורטל
(04.06.05)
7.
אם יש עוגה שחייבים להכין - רק זאת. עוגה מדהימה!
קיגי
(05.10.05)
8.
סוף הדרך של עוגה
רחלי
, מגדל העמק
(24.05.06)
9.
גבינה 30%?
עפרה ברכה
, צור הדסה
(30.05.06)
10.
לא מסובך מדי?
ענבל
(31.05.06)
11.
מה זה השטויות האלו?
דנה
, חיפה
(29.12.06)
12.
תחליף לשמנת חמוצה?
meirav
(10.05.07)
13.
תחליף לשמנת חמוצה!
נעמי
(15.05.07)
14.
sour cream
Ravit
, Los Angeles
(23.05.07)
15.
ניקוז
יהודית-*
, חולון
(06.07.07)
16.
את צודקת
יעקוב
, חיפה
(13.07.07)
17.
האם צריך קמח רגיל או תופח?
(לת)
(03.08.07)
18.
מעולה!!!! אני אוכלת את הפרוסה הראשונה יאמממי
(לת)
סופגנית
, ארה"ב
(28.08.07)
19.
עוגה מעולה! והצעת שידרוג...
מאיה
, גבעתיים
(10.05.08)
20.
בקשר לניקוז
עדי
, הרצליה
(23.08.08)
21.
more info
jacob
, usa
(30.11.08)
22.
לעטוף בנייר כסף???
עידית
, ירושלים
(21.01.10)
23.
עטיפה בנייר כסף - ל22
חם
, ויפת
(26.01.10)
24.
לא חייבים 30%
מירי
(01.05.10)
25.
באמת שלא הבנתי.
הייי
(27.02.11)
26.
פשוט מעולה !
(לת)
גרציה ברנס
, אשדוד
(06.06.11)
27.
גם לי נשמע מוזר
(08.02.12)
28.
אם תעקבו אחר המתכון
אופית
(05.03.12)
29.
עוגה מדהימה !!!! אני מכינה הרבה עוגות
(לת)
וזאת פשוט מצויינת !
(02.06.14)