1. 
העיקר לא רשום - צליה בתנור
בלקנית  (15.12.04)
2. 
בתור תורכיה
רג'ין  (15.12.04)
3. 
טוב מאוד
שושי  (15.12.04)
4. 
כדאי לעשות בפלפלים עם קיסם כמה חורים קטנים
הנרייטה  (15.12.04)
5. 
המלצות
יקיר ,  ת"א  (15.12.04)
6. 
פשוט נהדר....!!  (לת)
 (15.12.04)
7. 
מנסיון, עדיף לבשל האורז מראש, המילית יוצאתפחות דחוסה  (לת)
רות ,  תל-אביב  (15.12.04)
8. 
דווקה התמונה
ירון  (15.12.04)
9. 
לצמחונים אפשר להחליף את הבשר בפטריות טריות קצוצות  (לת)
מרים  (15.12.04)
10. 
אופציה צמחונית:
 (15.12.04)
11. 
טעים מאוד!!!!
ריקי  (28.08.05)
12. 
כמה מים ברוטב?
מיכל ,  אילת  (02.12.05)
13. 
baarat
raya ,  canada  (11.12.05)
14. 
תגובה לקנדה
רונית  (06.01.06)
15. 
ממולאים
אורה ,  בית שמש  (16.01.06)
16. 
מתכון נהדר!
אורית  (24.07.07)
17. 
ממולאים בסגנון בלקני
אתר ,  הדרום  (24.09.07)
18. 
ל-15
אפרת ,  עפרה  (26.12.07)
19. 
מוצלח במיוחד
אורנה  (27.12.07)
20. 
דודי כנסו כנסו כולם
כנסו כנסו כולם ,  השרון...  (18.02.08)
21. 
אם אני הצלחתי , כול אחד יכול
שירי ,  רמת גן  (15.10.08)
22. 
לא משהו...
שחף והלל  (14.11.09)
23. 
פלפלים נוסח בלקן
אורה ,  רחובות  (22.01.10)
24. 
אפשר במקום בשר לשים מאש או עדשים  (לת)
חוה  (16.02.12)
25. 
פלפלים ממולאים - שינוי קל
רינה ,  ת"א  (05.02.15)