1.
העיקר לא רשום - צליה בתנור
בלקנית
(15.12.04)
2.
בתור תורכיה
רג'ין
(15.12.04)
3.
טוב מאוד
שושי
(15.12.04)
4.
כדאי לעשות בפלפלים עם קיסם כמה חורים קטנים
הנרייטה
(15.12.04)
5.
המלצות
יקיר
, ת"א
(15.12.04)
6.
פשוט נהדר....!!
(לת)
(15.12.04)
7.
מנסיון, עדיף לבשל האורז מראש, המילית יוצאתפחות דחוסה
(לת)
רות
, תל-אביב
(15.12.04)
8.
דווקה התמונה
ירון
(15.12.04)
9.
לצמחונים אפשר להחליף את הבשר בפטריות טריות קצוצות
(לת)
מרים
(15.12.04)
10.
אופציה צמחונית:
(15.12.04)
11.
טעים מאוד!!!!
ריקי
(28.08.05)
12.
כמה מים ברוטב?
מיכל
, אילת
(02.12.05)
13.
baarat
raya
, canada
(11.12.05)
14.
תגובה לקנדה
רונית
(06.01.06)
15.
ממולאים
אורה
, בית שמש
(16.01.06)
16.
מתכון נהדר!
אורית
(24.07.07)
17.
ממולאים בסגנון בלקני
אתר
, הדרום
(24.09.07)
18.
ל-15
אפרת
, עפרה
(26.12.07)
19.
מוצלח במיוחד
אורנה
(27.12.07)
20.
דודי כנסו כנסו כולם
כנסו כנסו כולם
, השרון...
(18.02.08)
21.
אם אני הצלחתי , כול אחד יכול
שירי
, רמת גן
(15.10.08)
22.
לא משהו...
שחף והלל
(14.11.09)
23.
פלפלים נוסח בלקן
אורה
, רחובות
(22.01.10)
24.
אפשר במקום בשר לשים מאש או עדשים
(לת)
חוה
(16.02.12)
25.
פלפלים ממולאים - שינוי קל
רינה
, ת"א
(05.02.15)