1.
אוי אהרוני אהרוני, כמה שטחי וחובבני
גילי
, ת"א
(01.12.04)
2.
ככה לא עושים קרואסון
אורי
(01.12.04)
3.
כמה כפות זה 25 גרם שמרים?
(לת)
האופה
(01.12.04)
4.
כוסות של מה ?????????
(01.12.04)
5.
בוטיק סנטרל ככר המדינה
אבנר
, ת"א
(01.12.04)
6.
האם אפשר להקפיא לפני האפיה?
שרוני
, צפון
(01.12.04)
7.
קרואסון
ג
(01.12.04)
8.
היתכן שיש טעות בכמות הסוכר ??
יעל
(01.12.04)
9.
קרואסונים
(01.12.04)
10.
תיקון
נילי
, שרון
(01.12.04)
11.
איזה סוג של שמרים?
(לת)
אבי
(01.12.04)
12.
חלום של קוראסון-נוסה והצליח!
(לת)
עדה
(01.12.04)
13.
אין כוס 180 מ"ל יש 200, 250 , ושליש ליטר
(01.12.04)
14.
מה זה "טבלאות החמאה",ולמה אין איורים להסבר
(לת)
אופה
(01.12.04)
15.
איזה סוג שמרים???
(לת)
טבח מתחיל
(01.12.04)
16.
אלוהים , יום עבודה הקוראסון הזה...
יובל
(01.12.04)
17.
שמרים יבשים?
(לת)
מאיה
, ירושלים
(01.12.04)
18.
מתקון מטעה ולא נכון כלל!!!
(לת)
hi
(02.12.04)
19.
הנה התיקונים למתכון
עכשי יצא מהתנור
, טעים!!
(03.01.05)
20.
גם שפים טועים
מיאם לא אני
(06.08.05)
21.
למה הם מתכוונים חלמון טרוף? מה דינוזאור טרף אותו??
זיו כהן
, רמת אפעל
(28.04.07)
22.
קראוסון
(לת)
פלורי
(15.07.07)
23.
קרואסון
רחלי
, אילת
(11.08.09)
24.
קורואסון
א.ס 157
, פ''ת
(22.05.10)
25.
מתכון מצויין, הסבר נהדר, תודה.
אילנה דובדבני
, באר-שבע
(19.06.11)
26.
פשוט סוף הדרך לא ציפיתי למשהו כל כך טוב
ניקו
, אילת
(14.10.11)
27.
קרואסון חמאה משובח?
מרים שעיה
, באר שבע
(15.02.12)
28.
וואו! איזה קוראסון!!
מוריה
(06.03.12)
29.
עכשיו אני מבינה למה הם תמיד כותבים בכזאת פלצנות איומה...
מוריה
, צפון
(05.08.12)
30.
בצק לקרואסון
דרורה עזרא
, גבעת זאב
(09.03.14)