1. 
אוי אהרוני אהרוני, כמה שטחי וחובבני
גילי ,  ת"א  (01.12.04)
2. 
ככה לא עושים קרואסון
אורי  (01.12.04)
3. 
כמה כפות זה 25 גרם שמרים?  (לת)
האופה  (01.12.04)
4. 
כוסות של מה ?????????
 (01.12.04)
5. 
בוטיק סנטרל ככר המדינה
אבנר ,  ת"א  (01.12.04)
6. 
האם אפשר להקפיא לפני האפיה?
שרוני ,  צפון  (01.12.04)
7. 
קרואסון
ג  (01.12.04)
8. 
היתכן שיש טעות בכמות הסוכר ??
יעל  (01.12.04)
9. 
קרואסונים
 (01.12.04)
10. 
תיקון
נילי ,  שרון  (01.12.04)
11. 
איזה סוג של שמרים?  (לת)
אבי  (01.12.04)
12. 
חלום של קוראסון-נוסה והצליח!  (לת)
עדה  (01.12.04)
13. 
אין כוס 180 מ"ל יש 200, 250 , ושליש ליטר
 (01.12.04)
14. 
מה זה "טבלאות החמאה",ולמה אין איורים להסבר  (לת)
אופה  (01.12.04)
15. 
איזה סוג שמרים???  (לת)
טבח מתחיל  (01.12.04)
16. 
אלוהים , יום עבודה הקוראסון הזה...
יובל  (01.12.04)
17. 
שמרים יבשים?  (לת)
מאיה ,  ירושלים  (01.12.04)
18. 
מתקון מטעה ולא נכון כלל!!!  (לת)
hi  (02.12.04)
19. 
הנה התיקונים למתכון
עכשי יצא מהתנור ,  טעים!!  (03.01.05)
20. 
גם שפים טועים
מיאם לא אני  (06.08.05)
21. 
למה הם מתכוונים חלמון טרוף? מה דינוזאור טרף אותו??
זיו כהן ,  רמת אפעל  (28.04.07)
22. 
קראוסון  (לת)
פלורי  (15.07.07)
23. 
קרואסון
רחלי ,  אילת  (11.08.09)
24. 
קורואסון
א.ס 157 ,  פ''ת  (22.05.10)
25. 
מתכון מצויין, הסבר נהדר, תודה.
אילנה דובדבני ,  באר-שבע  (19.06.11)
26. 
פשוט סוף הדרך לא ציפיתי למשהו כל כך טוב
ניקו ,  אילת  (14.10.11)
27. 
קרואסון חמאה משובח?
מרים שעיה ,  באר שבע  (15.02.12)
28. 
וואו! איזה קוראסון!!
מוריה  (06.03.12)
29. 
עכשיו אני מבינה למה הם תמיד כותבים בכזאת פלצנות איומה...
מוריה ,  צפון  (05.08.12)
30. 
בצק לקרואסון
דרורה עזרא ,  גבעת זאב  (09.03.14)