1. 
קיש בטטה
אסיא ,  רעננה  (06.08.06)
2. 
שדרוג מתכון
ליאורה ,  ת"א  (18.10.07)
3. 
מעולה וקל להכנה
רייצ'ל  (06.12.07)
4. 
האורחים אהבו מאוד
עינת אורן ,  תל אביב  (07.12.07)
5. 
אם כולכם שידרגתם את המתכון אז איך זה שהוא כזה מוצלח?  (לת)
שירה  (01.06.08)
6. 
במקום קיש גדול עשיתי קישים אישיים
מעולה  (16.10.08)
7. 
מצויין
דפנה ,  מרכז  (19.08.09)
8. 
אפשר להמיר למוצרי פרווה?זה יצא טעים?  (לת)
בשלנית  (16.09.09)
9. 
קיש מעולה !!
פאצו  (31.10.09)
10. 
המלצה לשיפור
אילת  (07.01.10)
11. 
קיש נהדר וקל להכנה
אופה  (26.02.10)
12. 
תוספת למתכון
דיקלה ,  תל אביב  (13.05.10)
13. 
ממש טעים!  (לת)
מיכל  (10.08.10)
14. 
קיש בטטה
שחפית  (01.01.11)
15. 
האם צריך לאפות את הבצק לפני ששופכים את המילוי?  (לת)
ארז  (18.01.11)
16. 
אסור לאכול מרגרינה ולא שומן מוקשה
טל אור ,  ת"א  (08.04.11)
17. 
פשוט וטעים
דבורה ,  תל אביב  (22.05.11)
18. 
מתכון מצןיין
מאפית ,  אשדוד  (06.06.11)
19. 
קיש בטטה
שושקה ,  צפון  (15.12.11)
20. 
אני שמתי שמנת לבישול ולא מתוקה ויצא מעולה  (לת)
דקלה ,  צצ  (20.03.12)
21. 
מתכון מעולה!
רות  (13.11.12)
22. 
מתכון מעולה!
chana  (23.04.13)
23. 
שווה להכין היה טעים  (לת)
אירית  (05.12.13)
24. 
הקיש יצא טעים מאוד מאוד,הכול חוסל ברגע.
שירה  (13.01.15)