1. 
30 דקות בישול זה המון זמן, לא?  (לת)
הנסיך הקטן  (17.10.04)
2. 
רתוי לבשל 15 דקות
מיה  (18.10.04)
3. 
סלט מעולה אבל
אלי ,  ת"א  (18.10.04)
4. 
נו תחליטו אני רוצה להכין היום 15 או 30 דקות
טעיםםםםם ,  בטירוף  (18.10.04)
5. 
מומלץ להוסיף גרגירי חומוס מבושלים  (לת)
 (28.10.04)
6. 
מה זה עלי מנגולד?  (לת)
אביבה  (04.11.04)
7. 
לאביבה
 (05.11.04)
8. 
פיצוץ
מתלהבת ,  גוש דן  (18.11.04)
9. 
מונגולד זה עלי סלק ולא תרד!!! יש הבדל!!!  (לת)
חוה  (27.11.04)
10. 
חם או קר???
???  (29.11.04)
11. 
מנגול אסור להרתיח במים...שימו לב....
היגיוני  (07.12.04)
12. 
עלי מנגולד
לאה ,  אשדוד  (17.04.06)
13. 
ל-7
אני ואתה  (01.09.07)
14. 
ממליצה להתחיל בטיגון קל של בצל ואז להוסיף את השאר.
ניצחיה ,  גוש דן  (09.03.10)
15. 
כדאי לבשל על אדים את המנגולד
 (26.01.11)