1. 
זאת שיטת בישול אורז פרסי - "טה דיג"  (לת)
 (12.04.02)
2. 
למה צריך להשהות את האורז 5 שעות לפני?  (לת)
 (01.04.03)
3. 
תגובה למתכוון
גילת אפריים ,  תל אביב  (02.01.04)
4. 
מעולה אבל אפשר גם...
הילה ,  ראשון  (16.11.07)
5. 
אחלה מתכוןן, התיבול חשוב שלא יצא תפל, ואפשר גם להוסיף בטטה  (לת)
 (09.07.08)
6. 
אמא שלי מכינה את זה גם עם בצל..סוף הדרך  (לת)
קרן  (19.08.08)
7. 
מומלץ בחום!!!
ליאת  (11.10.09)
8. 
יותר מידי שמן לטעמי - אי אפשר פחות???  (לת)
 (20.09.12)