1. 
למתכון כשר: צולים את הכבדים, ומשתמשים במרגרינה במקום החמאה  (לת)
 (03.10.01)
2. 
פשוט וקל להכנה. טעם מעולה!!!  (לת)
מוריה ,  רעננה  (23.03.03)
3. 
איפה שמים את המרגרינה?ומה הכוונה למה שרשום לגבי היין, לא הבנ
 (18.05.03)
4. 
מתכון מעולה שיכול להיות גם כשר !
גלית ,  ירושלים  (09.08.03)
5. 
חרדל
lilah  (07.09.03)
6. 
מצויין
ליאור ,  ב"ש  (19.10.03)
7. 
איזה יין
שרון ,  כפר סבא  (12.01.04)
8. 
מעולה
טלי ,  גבעתיים  (22.05.04)
9. 
שאלות בעניין מתכון - כבדי עוף ביין
שגית ,  מודיעין  (08.06.04)
10. 
למה לצמצם?
מאיר  (21.12.04)
11. 
פשוט ללקק את האצבעות
קוקולה  (08.01.05)
12. 
מעולה מעולה...
כרמית  (09.01.05)
13. 
הכתשובה לשאלות לגבי צימצום היין
 (08.02.05)
14. 
תשובה ל-7
יננית ,  כרם  (03.11.05)
15. 
מתכון פשוט ומעולה!מצריך מחבת הכי גדולה שיש-ושתהיה נטפלון!
כבד נמס בפה  (24.02.06)
16. 
מוצלח מאוד, ועוד רעיון לשיפור
מירב ,  רמת גן  (11.03.06)
17. 
יצא מעולה!! קל להכנה ומשובח (בפרט עם כבד אורגני)  (לת)
 (26.03.06)
18. 
מדהים יצא פשוט מעולה, אחלה מתכון גורמה  (לת)
אריאל ,  תא  (01.04.06)
19. 
פשוט פשוט מעולה
קרן צפתי ,  נס ציונה  (23.10.06)
20. 
פצצות לגבות חבלז זה הכבד  (לת)
גיל  (24.10.06)
21. 
כמה זמן הבערך עד שהכבדים ורודים?  (לת)
פיף ,  תא  (28.10.06)
22. 
מעולה מעולה מעולה!! תכון גורמה  (לת)
נועה ,  ת"א  (02.02.07)
23. 
כבדים ביין לא משהו בכלל  (לת)
גל ,  רמת אביב  (07.09.07)
24. 
מתכון מעולה!  (לת)
קרן  (02.11.07)
25. 
אפשר סילאן במקום דבש-אפשר להכין את הרוטב מראש, לשמור בצנצנת
עדינה ,  השרון  (10.11.07)
26. 
מעולה! המנה האהובה על בעלי!!!!!!!!!!!!  (לת)
מאיה  (03.01.08)
27. 
רוטב מעולה ממש גורמה
יעל  (15.02.08)
28. 
וואלה הכנתי את זה קצת אחר ויצא מעולה
אפיק פרץ  (03.07.08)
29. 
אפשר הרבה יותר פשוט... הרי הסוד הוא בדבש!
דניאלה  (08.11.08)