1.
תוספת קטנה
מירב
, רמת השרון
(09.07.02)
2.
פשוט יותר...
יקי
, ת"א
(21.12.02)
3.
תודה לך
אור
, ראשון לציון
(21.01.03)
4.
הצעה לשיפור
תימנייה אסלית
(15.04.04)
5.
שאלה לתימניה אסלית
ניר
(17.04.04)
6.
הכל טוב רק הריח
יוסי
, אשקלון
(10.10.04)
7.
תשובות
תימני
, מחולון
(22.10.04)
8.
ליוסי, עם בעיות הריח
חיים
, אשקלון
(06.12.04)
9.
שאלה לתימני
אור
(16.09.05)
10.
חילבה
מורי סלימן
(13.11.05)
11.
ניסיתי - יצא אחלה!
(לת)
ביקו
, אי שם
(03.01.06)
12.
חילבה מבושלת
הפולני
, תל אביב
(24.08.06)
13.
לא חובה חריף
נעומי
, רחובות
(13.02.07)
14.
ממליצה בחום להוסיף רבע כפית הל טחון, כמון, כוסברה
רינה
, ירושלים
(25.02.07)
15.
חבל לכם על הזמן
סי
, צפון
(27.05.07)
16.
לאהוב או לשנוא חילבה
צביקה
, קריית שמונה
(30.07.07)
17.
למה מר?
ליאור
, ת"א
(19.08.07)
18.
תגובה ל-17 למה מר
אושרית
, השרון
(25.01.08)
19.
חילבה
אלעד
, חולון
(30.01.08)
20.
אני מוסיפה לימון לחילבה בזמן ההקצפה. לימון מוסיף המון
דוסיתנט
, מודיעין עילית
(06.07.08)
21.
איך מחליפים מים 2-3 פעמים במשך הלילה?
מושיקו
(15.12.09)
22.
חילבה
אילנה
, ישראל
(31.12.09)
23.
החלפת מים
נעמי
, שומרון
(05.12.11)
24.
הכנה קלה
(לת)
(04.06.12)
25.
הכנה קלה
מיקי
(04.06.12)
26.
תגובה למתכון חילבה של קובי
ורה
, ירושלים
(19.07.12)