1.
מעולה
טניה יגנס
, תל אביב
(11.07.01)
2.
הגזמה עם השמן
ריקי
(25.11.01)
3.
Excellent !
Shlomi
, Kfar-Saba
(01.02.02)
4.
בלי פרמזן זה לא טעים בכלל
אתי
, כפר-סבא
(17.09.03)
5.
טעים, אך צריך לשפר
שלי
, ירושלים
(19.09.03)
6.
פסטה
קרן
, חיפה
(11.10.03)
7.
מתכון משופר
בארי
, ירושלים
(23.01.04)
8.
טעים..
טל
, ירושלים
(28.08.04)
9.
שיפור שכדאי לקרוא
לימור
(17.09.04)
10.
עם בזיליקום סגול אדום
דוד חן
, תל אביב
(09.10.04)
11.
מקור התבלינים -יצחק יומטוביאן
טל המאירי
, ים
(13.10.04)
12.
פשוט מגעיל!!!!
לי
, ראשון לציון
(19.12.04)
13.
כדאי לקרוא - קצת טיפים למתכון
לא גיל חובב
, לא ירושלים
(03.01.05)
14.
מצוין גם בלי..
נימרוד24
, לוד
(19.01.05)
15.
שמן זית זה בריא!
דן
, הרצליה
(25.01.05)
16.
מתכון מטופש
(09.03.05)
17.
מצויין!!!
אפי
, ירושלים
(01.08.05)
18.
פשוט מעולה
(לת)
(27.09.05)
19.
רק ברברים פרימיטיבים שוטפים פסטה במי ברז.
נעלחדש
, בבית
(10.07.06)
20.
טיפה להוריד
תמר תירוש
, מרכז
(30.06.07)
21.
היה טעים!!!!
איילת והראל
, ק אונו
(22.12.09)
22.
תגובה ל-19
מזל
(19.01.10)
23.
תודה לך אריק חכימי!!
כהן
, שוהם
(20.11.11)
24.
מצויין
פינטו
(15.12.11)
25.
טעים אבל-
בשלנית
(06.05.12)
26.
תגובה ל- 22
עוגי
(05.03.14)