1.
10
אורן
(28.08.01)
2.
טעים וקל
מיכל
(24.09.01)
3.
שאלה
פופקו
, ת"א
(29.09.01)
4.
ואריאציה עם גבנ"צ פרוסה
רונית
(14.11.01)
5.
מצויין
yaron
(05.03.02)
6.
כמה הצעות לשיפור:
רוני
(29.04.02)
7.
שאלה
(15.07.02)
8.
שיפור
ציפי
, ירושלים
(11.08.02)
9.
שינוי בתפריט
סיגל
(18.02.03)
10.
מומלץ בחום להוסיף מעל בשמל
(לת)
יהונתן
, ת"א
(05.06.03)
11.
קל וטעים
(לת)
אביבית
(07.09.03)
12.
האם אפשר גם בטוסטראוון
(לת)
אסנת
(17.09.03)
13.
מומלץ להוסיף עגבניות יבשות במקום הרסק
(לת)
זהר
(27.03.05)
14.
כמה ?
שרית
, צפון
(10.07.05)
15.
כמה שכבות צריך לעשות 2-3?
(לת)
שרית מלמוד...
, צפון
(10.07.05)
16.
ברור שאפשר לעשות בטוסטראובן, אני עשיתי, יצא מצויין
(לת)
מיכל
, תל-אביב
(09.10.05)
17.
פשוט וטעים!!
אורנה אייל
, שוהם
(29.10.05)
18.
קל וטעים! גם למתקשים ביותר!
ליאל
, ת"א
(10.01.06)
19.
טעימממממ...
מורן
, תל-אביב
(22.04.06)
20.
לזניה גבינות
(לת)
rikiפשוט קל ונהדר רצוי להביף קצת טימין ואורגנו
(29.05.06)
21.
שיפור
ויקי
, ב"ש
(02.06.06)
22.
שאלה
א
(28.08.06)
23.
האיטלקים לא היו אוכלים את זה
ליאו
(10.06.07)
24.
נחמד- לא יותר מזה
(לת)
מיה
, תל אביב
(28.08.07)
25.
אנחנו מנסים את המתכון
איתי
, תל אביב
(07.09.07)
26.
תגובה ללזניה
היא-לי
, נתניה
(16.12.07)
27.
לזניה
שקד
, נתניה
(08.06.08)
28.
הלזניה יצאה לי טעימה אך עם הרבה נוזלים -למה?
(לת)
(07.08.08)
29.
גבינות עיזים
יוסי
, מושב ציפורי
(02.04.15)