1. 
10
אורן  (28.08.01)
2. 
טעים וקל
מיכל  (24.09.01)
3. 
שאלה
פופקו ,  ת"א  (29.09.01)
4. 
ואריאציה עם גבנ"צ פרוסה
רונית  (14.11.01)
5. 
מצויין
yaron  (05.03.02)
6. 
כמה הצעות לשיפור:
רוני  (29.04.02)
7. 
שאלה
 (15.07.02)
8. 
שיפור
ציפי ,  ירושלים  (11.08.02)
9. 
שינוי בתפריט
סיגל  (18.02.03)
10. 
מומלץ בחום להוסיף מעל בשמל  (לת)
יהונתן ,  ת"א  (05.06.03)
11. 
קל וטעים  (לת)
אביבית  (07.09.03)
12. 
האם אפשר גם בטוסטראוון  (לת)
אסנת  (17.09.03)
13. 
מומלץ להוסיף עגבניות יבשות במקום הרסק  (לת)
זהר  (27.03.05)
14. 
כמה ?
שרית ,  צפון  (10.07.05)
15. 
כמה שכבות צריך לעשות 2-3?  (לת)
שרית מלמוד... ,  צפון  (10.07.05)
16. 
ברור שאפשר לעשות בטוסטראובן, אני עשיתי, יצא מצויין  (לת)
מיכל ,  תל-אביב  (09.10.05)
17. 
פשוט וטעים!!
אורנה אייל ,  שוהם  (29.10.05)
18. 
קל וטעים! גם למתקשים ביותר!
ליאל ,  ת"א  (10.01.06)
19. 
טעימממממ...
מורן ,  תל-אביב  (22.04.06)
20. 
לזניה גבינות  (לת)
rikiפשוט קל ונהדר רצוי להביף קצת טימין ואורגנו  (29.05.06)
21. 
שיפור
ויקי ,  ב"ש  (02.06.06)
22. 
שאלה
א  (28.08.06)
23. 
האיטלקים לא היו אוכלים את זה
ליאו  (10.06.07)
24. 
נחמד- לא יותר מזה  (לת)
מיה ,  תל אביב  (28.08.07)
25. 
אנחנו מנסים את המתכון
איתי ,  תל אביב  (07.09.07)
26. 
תגובה ללזניה
היא-לי ,  נתניה  (16.12.07)
27. 
לזניה
שקד ,  נתניה  (08.06.08)
28. 
הלזניה יצאה לי טעימה אך עם הרבה נוזלים -למה?  (לת)
 (07.08.08)
29. 
גבינות עיזים
יוסי ,  מושב ציפורי  (02.04.15)