גיא שליש, לוחם ביחידה מובחרת, גויס למילואים ביום הראשון של המלחמה ומשרת עם חטיבה 55 בחאן יונס. מאז הוא נאלץ להפסיק לתפעל את "קולינריום", אולם לאירועי בוטיק ברובע היהודי בירושלים שבבעלותו. המקום משלב היסטוריה ומודרניות ומציע בראנצ'ים חלביים, ארוחות שף בשריות וגם "סעודת דוד המלך" - ארוחת מלכים בסגנון מקראי. עד 7 באוקטובר הוא פרח ושגשג, ועכשיו מבקש שליש להחזיר אותו לתפקוד מלא. אז אם אתם מתכננים לקיים אירוע בירושלים, קחו בחשבון את "קולינריום".
רוני, מנהלת האירועים - 054-9616368.
בלוג: culinarium.ussl.blog