שתף קטע נבחר

אולפני JCS של רון לאודר רוצים להפיק גם לערוץ 2

JCS הפקות, שבבעלות בעלי ערוץ 10 רון לאודר, יוזמת שינוי חוק שיאפשר לה להפיק גם עבור זכייניות ערוץ 2

חטיבת ההפקות של JCS אולפני הבירה יוזמת באמצעות ח"כ גלעד ארדן הצעה לשינוי חוק הרשות השנייה, לפיה יותר לה להפיק תוכניות מקור גם עבור ערוץ 2. JCS נמצאת בבעלות רון לאודר, מבעלי ערוץ 10, ועפ"י הרגולציה הנוכחית הדבר מונע ממנה להפיק עבור זכייניות ערוץ 2.

 

מנכ"ל JCS גבי רוזנברג אמר כי "עבור JCS פרודקשן זהו גזר דין מוות. לא ייתכן שההשקעה שלנו בחטיבת ההפקות תרד לטמיון. בשלוש השנים האחרונות הקמנו חטיבת הפקות למופת. הפכנו לבית ליוצרים ולמקור פרנסה למאות עובדים מהתעשייה. אנו חייבים להמשיך להיות חברת הפקה חופשית המפיקה לכל הגופים המשדרים בישראל. לא יתכן שקבוצת JCS, שבהגדרתה אינה גוף משדר, תיחשב על לא עוול בכפה לגוף משדר, ולא תוכל להפיק לכל גופי הטלוויזיה בישראל". 

 

עפ"י רוזנברג, "לאודר מנהל את עסקיו בישראל בסוברניות וקיימות 'חומות סיניות' בין השקעותיו השונות, וכך גם בין ערוץ 10 ל-JCS ".

 

את תגובתו של גלעד ארדן לא ניתן היה להשיג.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
לאודר
לאודר
צילום: ישראל הדרי
מומלצים