שתף קטע נבחר

רוג'ר פאוול: "החוויה בירושלים - הגדולה בחיי"

למרות שלא עזר לאדומים לזכות אשתקד בתואר, הפורוורד האמריקני לא שוכח את העונה במלחה והשהות בישראל: "אשתי ואני חיינו שם לפי התנ"ך"

באוקטובר 2008 היה זה רוג'ר פאוול ג'וניור, כומר מוסמך שכיכב במכללת אילינוי, שהגשים את חלומו הגדול: לשחק בארץ הקודש. הפורוורד האמריקני חתם בהפועל ירושלים, אך לא עזר לה, בסיום אותה עונה, לשמור על גביע המדינה או לחילופין להעפיל לגמר הפיינל-פור הישראלי.

 

למרות כל זאת, השחקן עצמו לא שכח לרגע את החוויות בבירת ישראל בפרט ובארץ הקודש בכלל. "היה לי פשוט מדהים בירושלים", סיפר פאוול ג'וניור בראיון לתקשורת בארצות הברית. "זו היתה החוויה הגדולה ביותר בחיים שלי. אשתי ואני פשוט הגענו לשם, למדנו וחיינו לפי התנ"ך".

פאוול מטביע במלחה. "החיים בארה"ב יותר מהירים" (צילום: דודי ועקנין)

 

פאוול ג'וניור בן ה-26, בוגרת מכללת אילינוי, מחובר, כאמור, מאוד לדת. הוא נוצרי אדוק וכינויו בימיו בקולג' היה 'רב', קיצור של המילה כומר באנגלית

(reverend). פאוול סיפר כי בימי השבת היה מעדיף לטייל עם אשתו ולחוות את ירושלים. "החיים מעבר לים יותר איטיים מאשר בארצות הברית. היתה לי הזמנות לקרוא, ללמוד ולהיות יותר עם המשפחה שלי".

 

"פתאום אתה חוזר לאמריקה והכל יותר מהיר", הוסיף פאוול, שלפני מעברו לירושלים ניסה את מזלו גם ביוטה ג'אז ושיקגו בולס. "אתה עסוק כל הזמן ואין לך זמן לנוח לרגע, לשבת בשקט ולהרהר בכל מיני מחשבות. הרוגע והשקט הם הדברים שאני בעיקר אהבתי בחו"ל".

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
פאוול בימיו במלחה
פאוול בימיו במלחה
צילום: דודי ועקנין
מומלצים