שתף קטע נבחר
 

כך מובילה אקטיביה את טרנד הפרוביוטיקה

כולם מדברים בזמן האחרון על פרוביוטיקה. יותר ויותר מחקרים מוכיחים כי למערכת עיכול מאוזנת יש השפעה על איכות החיים. הסוד לאיזון נכון של חיידקי המעי במערכת העיכול הוא בין היתר מאכלים התורמים לאיזון החיידקים הידידותיים במערכת העיכול, ובראשם היוגורט הפרוביוטי.

החיידקים הטובים

אוכלוסיית החיידקים במערכת העיכול מורכבת ממאות קבוצות זנים ותת זנים של חיידקים ידידותיים (85%) ומחיידקים לא ידידותיים, הנקראים פתוגנים (כ-15%). היחס בין השניים הוא זה שתורם לאיזון נכון של חיידקי המעי.

 

   (צילום: אקטיביה, דנונה שטראוס)
פרוביוטיקה יומית טעימה, עכשיו בשוט, אקטיביה(צילום: אקטיביה, דנונה שטראוס)

"ביוגורט יש חיידקים חיים, שמשפיעים על הטעם, על המרקם ואפילו על אורך חיי המדף שלו. אבל לא כל יוגורט הוא פרוביוטי", מדגישה קרין לקסר, מנהלת השיווק של דנונה ישראל בחברת שטראוס.

 

"כדי להבין מי הם בדיוק אותם חיידקים עמידים, הנמצאים באקטיביה של דנונה ולמה הם טובים לנו, צריך להכיר קודם את היוגורט", מוסיפה שני ארד, הדיאטנית של שטראוס. "יוגורט הוא חלב המותסס על ידי חיידקים בתהליך הייצור. חיידקים אלו מכונים חיידקי מחמצת, הם מפרקים את הלקטוז - סוכר החלב - והופכים אותו לחומצה לקטית, שיוצרת את הטעם החמצמץ האופייני של היוגורט.

  ( צילום: סטודיו תומאס)
קרין לקסר, מנהלת השיווק של דנונה ישראל, שטראוס( צילום: סטודיו תומאס)

 

הכירו את Bifidus Actiregularis

יוגורט ה-BIO הוא הבסיס למגוון מוצרי היוגורט, הנוצרים על ידי חלב מותסס. אקטיביה הולך צעד אחד קדימה בכל מה שקשור לחיידקים. בתהליך הפיתוח של אקטיביה נוספו חיידקי פרוביוטיקה הנקראים Bifidus Actiregularis, שהוכחו קלינית כעמידים ושורדים את מערכת העיכול. זו הסיבה שאקטיביה שונה מיוגורט BIO רגיל. "על פי המחקרים של דנונה, החיידקים הפרוביוטיים באקטיביה מתחילים לבצע את הפעילות החיובית שלהם מהרגע שהם מגיעים למעי. הנתון הזה משתנה מאדם לאדם, כמובן", אומרת לקסר.

 

  (צילום: shutterstock)
אקטיביה, פרוביוטיקה יומית טעימה(צילום: shutterstock)

 

הטרנד שעושה כבוד לחיידקים

בעבר, היינו מתייחסים לבריאות שלנו רק כשהיינו חולים. כל זה משתנה בעשור האחרון עם המודעות ההולכת וגוברת לתזונה נכונה ולבריאות מאוזנת. היום אנשים לא מתמודדים עם בעיות רק כשהן צצות, אלא מקדימים תרופה למכה, מתוך הבנה שהבריאות היא משהו שצריך לתחזק באופן יומיומי, ולא רק כשיש בעיות כרוניות.

 

 

   (צילום: אקטיביה, דנונה שטראוס)
הדרך הטעימה לפרוביוטיקה, משקה אקטיביה(צילום: אקטיביה, דנונה שטראוס)

בעקבות המחקרים הקליניים שנערכו בשנים האחרונות, יותר ויותר תשומת לב מופנית אל עבר בריאות מערכת העיכול. באנגלית קוראים לזה Gut Health.אחד המאכלים שמסייעים לשמור על איזון מערכת העיכול הוא אקטיביה. "הייחוד של חיידקי היוגורט של אקטיביה היא העובדה, שהם שורדים את המעבר מהגביע למעי ונשארים חיים גם במעי. כתוצאה מכך, הם יכולים לשפר את מאזן החיידקים הטובים במעי", אומרת קרין לקסר ומדגישה כי טרנד ה-gut health, משנה לגמרי את הדרך שבה אנחנו מתייחסים לצריכת מאכלים כגון אקטיביה.

 

  (צילום: shutterstock)
כבוד לחיידקים הטובים, יוגורט פרוביוטי של אקטיביה(צילום: shutterstock)

 

"מי שרוצה להצטרף לטרנד ולנהל את מערכת העיכול שלו, 'אקטיביה' מהווה פתרון קל טעים, זמין ויעיל לפרוביוטיקה יומית. מדובר ביוגורט פרוביוטי שצריכה קבועה שלו עשויה לסייע לנהל את מערכת העיכול ולשפר את נוכחות החיידקים הטובים במעי". 

 

 

שני ארד, דיאטנית שטראוס ( צילום: סטודיו תומאס)
שני ארד, דיאטנית שטראוס( צילום: סטודיו תומאס)

הדרך הטעימה לפרוביוטיקה 

בדנונה ממשיכים מדי יום להמציא מחדש את היוגורט על ידי חדשנויות, טכנולוגיה מתקדמת וכמובן הרבה יוגורט טעים. יוגורט אקטיביה הוא דרך טעימה ומהנה לצריכה יומית של פרוביוטיקה. היוגורט של דנונה מוצע בטעמים מגוונים כמו תות או אפרסק ובשילוב של צ'יה, או המוצר החדשני האחרון: פרוביוטיקה יומית בשוט בטעמי תות ובטעם טבעי.

 

 

 

לפרטים נוספים על אקטיביה >>

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים