במהלך תקופת הקורונה, הבישול הביתי צמח משמעותית – הן לצד הרחבת שעות השהייה בבית והן לצד הירידה בהכנסות משק הבית עקב היציאה לחל"ת. על אף החזרה לשגרה, לא מעט משפחות התאהבו במטבח הביתי ומצהירות כי ימשיכו לבשל בבית יותר מבעבר. יחד עם זאת, לאור העומס בחיי היומיום, אנשים מחפשים אחר מוצרים המקצרים את הדרך למנה טעימה לכל המשפחה ללא התפשרות על הרכיבים.
על פי סקר שערכה אסם-נסטלה ביולי 2020, נמצא כי הצרכנים יותר מודעים למה שנכנס לגוף ומחפשים אחר מוצרים שרשימת הרכיבים שלהם יש חומרי גלם פשוטים ומוכרים לצרכן, ללא תוספים מלאכותיים. כך, נולד המושג clean label - תווית נקייה- הצרכן מחפש אחר מוצרים שרשימת הרכיבים שלהם כוללת חומרי גלם שהוא מבין ומכיר - הנמצאים גם בכל בית. מדובר בטרנד שכבר צומח בעולם ועתה, גם הצרכנים הישראליים הצטרפו אליו.
כחלק מהמסע לשיפור תזונתי, מגוון רחב של מוצרי אסם-נסטלה הצטרפו לטרנד. כך גם, רוטבי העגבניות של פרפקטו מצטרפים ל"תווית הנקייה" ומכילים רכיבים איכותיים ומוכרים, הנמצאים בכל בית. באמצעותם, ניתן להכין מנות פסטה טעימות עם רכיבים מוכרים ואיכותיים בדיוק כמו שהיינו מכינים אם היינו קוצצים ירקות, עשבי תיבול ומכינים את הרוטב בעצמנו. הרטבים החדשים מאפשרים להנות מההכנה הקלה, ולהיות בטוחים בתוצאה המושלמת, מבלי להתפשר על הרכיבים.
רוטבי עגבניות פרפקטו כוללים חמישה מוצרים: עגבניות קלאסי, עגבניות בזיליקום, עגבניות בולונז, פיצה ופלפלים (לשקשוקה).
1 צפייה בגלריה
(צילום: באדיבות אסם)

מתכון לספגטי בולונז שילדים אוהבים:

מצרכים:
• 1 חבילת ספגטי אסם
• 1/2 קילו בשר טחון
• בצל
• שיני שום
• כפות שמן זית
• מלח ופלפל שחור לפי הטעם
• 1 צנצנת רוטב עגבניות לבולונז פרפקטו אסם
• 3/4 כוס מים
הכנה:
• מכינים את הספגטי לפי ההוראות בגב האריזה.
• מחממים במחבת עמוקה שמן זית ומטגנים בה בצל קצוץ ושום עד להזהבה. (מי שאוהב רוטב מתקתק יותר ניתן להוסיף בשלב הטיגון גם גזר גמדי חתוך לקוביות).
• מוסיפים את הבשר ומפוררים אותו תוך כדי טיגון.
• מוסיפים את צנצנת רוטב העגבניות לבולונז ואת המים ומביאים לרתיחה.
• מבשלים את הרוטב כ-10 דקות במכסה סגור על אש נמוכה.
• מערבבים היטב את הפסטה עם הרוטב ומגישים.