הרבה מאיתנו עוד זוכרים את האכזבה העצומה כשסיר הלחץ לא עומד בלחץ. פעם, המכסה של סיר הלחץ לא היה עומד בלחץ האדים, והיה לעתים ניתק מהסיר, ובכך מוביל לתסכול רב. לשמחת כל המבשלים והשפים החובבים, מדובר בתופעה של ימים עברו. כיום, סירי הלחץ של טפאל הם חדשניים ומתקדמים ביותר, ובטוחים מאד לשימוש. באמצעות 5 מנגנוני הגנה, אין צורך לחשוש יותר ואפשר לבחור באופציה הבריאה, הקלה, הטעימה והמהירה.
טפאל מוביל את הקטגוריה באירופה ובשווקים רבים בעולם. הסירים מתוכננים ומיוצרים בצרפת, על פי מיטב המומחיות והידע של הצרפתים בתחום. הסירים החדשים מצוידים בטכנולוגיה חדישה שכוללת כפתור שליטה ובקרה (Cook (Control System. כפתור זה הוא כפתור שליטה ובקרה אוטומטי, השולט במשך הזמן ובטמפרטורה להבטחת תוצאות בישול מושלמות.
פעמים רבות, בגלל קצב החיים המהיר שלנו, אנחנו נאלצים לוותר על הבישול בגלל שפשוט אין לנו מספיק זמן. לא צריך לוותר יותר - כשצריך להכין ארוחה מהירה למשפחה או לחברים ואין הרבה זמן לחכות, סירי הלחץ של טפאל הם הפתרון המושלם. הם מקצרים את זמן הבישול - והופכים אותו למהיר יותר עד פי 2. כיוון שהבישול בסיר לחץ לא מאפשר בריחת אדים, הארוחה שלנו יכולה להיות מוכנה מהר הרבה יותר.
לא רק שהארוחה תהיה מוכנה מהר יותר, היא גם תהיה מזינה יותר. אחד הדברים החשובים ביותר בבישול הוא שמירה על הערך התזונתי של כל מרכיבי הארוחה שלנו. הבישול באמצעות סיר הלחץ בריא יותר, כי הוא שומר על הויטמינים והמינרלים של המזון שלנו. באמצעות הבישול באדים בסגירה הרמטית, סיר הלחץ של טפאל שומר על ויטמין C בשיעור של עד 80 אחוז יותר מסיר רגיל. בסיר הלחץ של טפאל, הירקות רכים, פריכים, מבושלים היטב ושומרים על שלל הויטמינים החשובים בהם.
עם הסירים החדשים של טפאל קל יותר לבשל, כי הם מתוכננים לאפס מאמץ: הסיר החדש קל משקל - קל יותר ב 30 אחוז! בנוסף, קל לפתוח אותו ללא מאמץ ביד אחת בלבד.
הבישול בסיר הלחץ של טפאל הוא גם חסכוני: עם פליטת האדים מסיר הלחץ, ניתן להפחית את החום ב ⅔, ובכך לצמצם את השימוש באנרגיה.
בסירי טפאל מותקנת מערכת "5 נקודות" לבטיחות מלאה: סגירה בטיחותית, פתיחה בטיחותית, שסתום בקרה של הלחץ, שסתום בטיחות ואטם, וכן הגנה מפני נזילה, כאמצעי בטיחות מיוחדים. בנוסף, לסירים ניתנת אחריות של 10 שנים.
סירי הלחץ של טפאל נותנים לך הזמדנות לגלות מחדש כמה כיף לבשל. אפשר להכין בהם בקלות מגוון של מתכונים במגוון שיטות - השחמה, בישול איטי, אידוי והשרייה. תענוג לחך מובטח לכולם!