שתף קטע נבחר

דרקו קובאצ'ביץ' חזר לריאל סוסיאדד

דרקו קובאצ'ביץ' בן ה-28, חלוץ לאציו ונבחרת יוגוסלביה, חתם בריאל סוסיאדד, בה שיחק עד 1999, לחמש שנים תמורת 3.5 מיליון ליש"ט

דרקו קובאצ'ביץ', חלוץ נבחרת יוגוסלביה, חזר לריאל סוסיאדד ששילמה עליו 3.5 מיליון ליש"ט ללאציו, ויהפוך לשחקן הרכש היקר ביותר בהיסטוריה של המועדון. קובאצ'ביץ' נמכר מסוסיאדד ליובנטוס ב-1999 תמורת סכום של 14 מיליון ליש"ט. בקיץ האחרון עבר היוגוסלבי ללאציו בעסקת חליפין שהעבירה את מרסלו סאלאס, חלוץ נבחרת צ'ילה, מלאציו ליובנטוס.

קובאצ'ביץ' בן ה-28 החל את דרכו בככוב האדום בלגרד. לאחר מכן היתה לו תקופה קצרה במדי שפילד וונסדיי האנגלית, ואז נרכש ב-1996 על ידי סוסיאדד ב-2.5 מיליון ליש"ט. במהלך שלוש עונותיו בליגה הספרדית הבקיע 36 שערי ליגה.

מאמן סוסיאדד, ג'ון טושאק, החתים אותו לחמש שנים, למרות שללאציו עדיין יש חצי מהזכויות על הכרטיס שחקן שלו. מי שככל הנראה יעזוב את סוסיאדד בעקבות הגעת היוגוסלבי הוא החלוץ הגרוזיני, גיורגי דמיטראדזה.

 

פורסם לראשונה

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
קובאצ'ביץ': חוזר לסן סבסטיאן
קובאצ'ביץ': חוזר לסן סבסטיאן
מומלצים