שתף קטע נבחר

מנגו לאסי

קחו מתכון למשקה מרענן שמגיע מהודו, עם תוספת צבעונית של רימון לכבוד החגים

 

חומרים:

1/2 ליטר יוגורט

1 מנגו גדול, בשל וחתוך לקוביות

 3 כפות סוכר 

3 טיפות תמצית מי וורדים (לא חובה)

גרגרים מרימון אחד

כוס קרח כתוש

 

הכנה: 

בבלנדר או במעבד מזון שמים את המנגו הסוכר ומי הורדים. לאחר הריסוק מוסיפים את היוגורט עד לקבלת מרקם אחיד.

 

להגשה: מניחים מעט קרח כתוש וגרגרי רימון בכוס יפה ושקופה, יוצקים מעל את המשקה ומגישים מיד.

 

דניה זגדון היא צלמת אוכל מקצועית, מעבירה קורסי צילום לחובבים ומבשלת בזמנה הפנוי. לאתר הבית שלה לחצו כאן.

 

לילך גרמן היא שפית שמתמחה בבישול ועיצוב אמנותי בקייטרינג לארועי גורמה אינטימיים. לאתר הבית שלה לחצו כאן.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: דניה זגדון
מומלצים