אמבין במו"מ לרכישת שני מפעלי פלסטיק
יצרנית ארונות האמבטיה במגעים לרכישת "פלכר" ו"במעסף", שנסגרו לאחרונה ונמצאים בכינוס נכסים
חברת אמבין נמצאת במו"מ מתקדם לרכישת "פלכר" ו"במעסף" - שני מפעלי פלסטיק שנסגרו לאחרונה ונמצאים תחת כונס נכסים.
מפעל פלכר, בבעלות קיבוץ כפר-רופין, ייצר פרופילים לגידור. מפעל במעסף, בבעלות חברת SMS, ייצר מחסנים שנמכרו לרשתות עשה-זאת-בעצמך בארה"ב. אמבין מנהלת מו"מ לרכישת המפעלים מול הבנקים וכונסי הנכסים של שני המפעלים.
באמבין אומרים כי הם מתכוונת לנצל את רכישת שני מפעלי הפלסטיק להגדלת תפוקות הייצור של החברה, כדי לעמוד בביקוש הגדל למוצריה בחו"ל. כן מתכננים באמבין לאחד את פעילות השיווק של החברה עם פעילות השיווק של שני המפעלים שתרכוש, כדי לצמצם את הוצאות השיווק.
אמבין נמצאת בבעלות לקונצרן החברות מנרב. החברה עוסקת בייצור ארונות אמבטיה ולוקרים וספסלים המשווקים לבתי ספר ומוסדות ציבור. אמבין מייצאת לוקרים לספרד, אנגליה, גרמניה, איטליה מקסיקו ומדינות נוספות באמריקה הלטינית.
מחזור המכירות השנתי של אמבין עומד על כ-36 מיליון דולר. עם רכישת המפעלים הנוספים צפוי היקף מחזור המכירות לגדול ליותר מ-100 מיליון דולר בשנה.