שתף קטע נבחר

שוב הידרדר מצבו של הנשיא לשעבר עזר ויצמן

סגן מנהל בית החולים, ד"ר צבי בן-ישי, אמר שחומו של הנשיא לשעבר עלה, ולכן חובר מחדש למכונת ההנשמה. "ויצמן סובל ממספר בעיות ודלקת ריאות היא אחת מהן", הוסיף בן ישי. בשבוע שעבר השתפר מצבו של ויצמן

מצבו של הנשיא לשעבר, עזר ויצמן (81), המאושפז בבית החולים רמב"ם בחיפה הידרדר שוב, והוא חובר פעם נוספת למכונת ההנשמה.

 

סגן מנהל בית החולים רמב"ם, ד"ר צבי בן-ישי, אמר הבוקר (יום ב') ל-ynet כי אתמול עלה החום של נשיא המדינה לשעבר, המאושפז במחלקה לטיפול נמרץ. העלייה בחום היקשתה עליו את הנשימה ומשום כך היה צורך לחבר אותו פעם נוספת למכונת הנשמה. "ויצמן סובל ממספר בעיות ודלקת ריאות היא אחת מהן", הוסיף בן ישי.

 

בשבוע שעבר חזר ויצמן להכרה מלאה וקרובי משפחתו עדכנו אותו על האירועים האחרונים בארץ. רעייתו, ראומה, סיפרה ל-ynet כי אזרחים רבים פנו אליה וסיפרו לה כיצד התפללו להחלמתו.

 

כאשר הגיע ויצמן לבית החולים לפני למעלה מחודש הוגדר מצבו "משביע רצון". לאחר טיפול של ימים אחדים, שוחרר מהמחלקה לטיפול נמרץ והועבר למחלקת כלי הדם כדי לעבור ניתוח ברגלו. ויצמן עבר את הניתוח בהצלחה והתאושש, אך כעבור ימים ספורים פקדה אותו בעיה נשימתית והוא הוחזר למחלקה לטיפול נמרץ.

 

כאמור, באחרונה השתפר מצבו והוא החל להגיב לתרופות האנטיביוטיות. במהלך אשפוזו, ביקרו את ויצמן אישים רבים, ובהם הנשיא הנוכחי, משה קצב והרמטכ"ל, רב-אלוף משה (בוגי) יעלון.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
עזר ויצמן
עזר ויצמן
צילום: זום 77
מומלצים