שתף קטע נבחר
 

למוֹת: למה אנחנו סובלים מהאנגאובר?

למה וודקה פחות מסוכנת מוויסקי, מה ההאנגאובר הארוך בהיסטוריה ואיך חומוס מונע את התופעה? צפו בלמוֹת, תכנית המדע של ynet

 

 

 

 

 

 

 

עורכת: יעל לינזן עריכה ואנימציה: אלי סטרול, צלם: ניצן דרור

עורכת: יעל לינזן עריכה ואנימציה: אלי סטרול, צלם: ניצן דרור

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

 

 

 

 

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: shutterstock
מחר זה כבר ייראה אחרת
צילום: shutterstock
מומלצים