למוֹת: למה אנחנו סובלים מהאנגאובר? למה וודקה פחות מסוכנת מוויסקי, מה ההאנגאובר הארוך בהיסטוריה ואיך חומוס מונע את התופעה? צפו בלמוֹת, תכנית המדע של ynet עורכת: יעל לינזן עריכה ואנימציה: אלי סטרול, צלם: ניצן דרור X עורכת: יעל לינזן עריכה ואנימציה: אלי סטרול, צלם: ניצן דרור סגורשליחה לחבר כתובת דוא''ל של החבר שמך כתובת הדוא''ל שלך נושא הקלידו את הקוד המוצגתמונה חדשההסרטון נשלח לחברךסגורהטמעת הסרטון באתר שלך קוד להטמעה: מצאתם טעות בכתבה? כתבו לנו לפנייה לכתב/ת שלחו כתבה שתף ב- שתף ב-תגיות:למוֹתאלכוהול פתיחת כל התגובות סגירת כל התגובות תגובה חדשההצג: מהסוף להתחלהמההתחלה לסוףמומלצות הגולשיםעוררו ענייןאזהרה:פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקלידביטולאישורלא נמצאו הודעות.מחר זה כבר ייראה אחרתצילום: shutterstockשתף בפייסבוקהדפסהשלח כתבהתגובה לכתבהמומלצים נכסים חמים מתוך דירות דירות חדשות רכב יד שניה פרסמו מודעה עוד