שתף קטע נבחר
 

חלום בקרואסון: מתכונים זריזים ומנצחים

כשארז שמע שעדי קיהן מגיעה כל לילה למאפייה שלה בשוק הפשפשים ומקשיבה לשמרים, הוא הלך לבקר אותה ולבדוק האם באמת מדובר פה באלופת הקרואסונים? צפו ותשפטו בעצמכם

צילום: אבי חי

צילום: אבי חי

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

סנדביץ' קרואסון עם סלמון גבינת שמנת, עדי קיהן

המצרכים:

1 קרואסון חמאה איכותי

1 כף גבינת שמנת

40 גר' סלמון מעושן

1 צנונית, פרוסה לפרוסות דקות

חופן שמיר

מלח, פלפל שחור

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)

אופן ההכנה:

  1. פותחים את הקרואסון עם סכין מסור לאורכו.
  2. מורחים כמות נדיבה של גבינת שמנת על הקרואסון.
  3. מסדרים את הסלמון ומעל את פרוסות הצנונית ומעט שמיר.
  4. מתבלים במעט פלפל שחור ומלח.

 

סנדביץ' קרואסון עם גבינת סטילטון וארטישוק

המצרכים:

1 קרואסון חמאה איכותי

4 פרוסות גבינת סטילטון

1 ארטישוק בשמן זית

5 עלי זעתר טריים

פלפל שחור

 (צילום: אבי חי) (צילום: אבי חי)
(צילום: אבי חי)

אופן ההכנה:

  1. פותחים את הקרואסון עם סכין מסור לאורכו.
  2. חותכים חתיכות יפות של סטילטון ומניחים בתוך הקרואסון.
  3. חותכים את הארטישוק לחלקים גסים ומניחים על הסטילטון. מפזרים מעל עלי זעתר.
  4. מתבלים בפלפל שחור.

 

סנדביץ' קרואסון טונה ואבוקדו

המצרכים:

3 כפות טונה משומרת

1/2 אבוקדו, חתוך לפרוסות בינוניות

חופן עלי רשאד

מלח, פלפל שחור

 (צילום: אבי חי) (צילום: אבי חי)
(צילום: אבי חי)

אופן ההכנה:

  1. פותחים את הקרואסון עם סכין מסור לאורכו.
  2. מניחים חתיכות טונה משומרת בקרואסון החתוך.
  3. מסדרים מעל אבוקדו ועלי רשאד.
  4. מטפטפים שמן זית ומוסיפים מלח ופלפל.

 

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: ירון ברנר
ארז מבקר את אלופת הקרואסונים מיפו
צילום: ירון ברנר
מומלצים