שתף קטע נבחר
 

ללקק את האצבעות: צלעות טלה בדבש עם קראסט פיסטוקים ועשבי תיבול

ראש השנה מתקרב ואתם כבר מחפשים איך לשדרג את המנה העיקרית לחג - השף ברק יחזקאל עם מתכון לצלעות טלה בדבש עם קראסט פיסטוקים ועשבי תיבול

בשיתוף יד מרדכי

 

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

צלעות טלה בדבש עם קראסט פיסטוקים ועשבי תיבול

המרכיבים:

צלעות טלה

שמן זית

דבש

מלח

פלפל שחור גרוס

200 גר' פירורי לחם לבנים (או פנקו)

100 גר' פיסטוקים קלויים קלופים

1/2 כפית מיץ לימון

צרור כוסברה או פטרוזיליה ללא גבעולים

חופן עלי נענע

שן שום

 (וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי) (וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי)
(וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי)

אופן ההכנה:

  1. ממליחים ומפלפלים את צלעות הטלה.
  2. צורבים את הצלעות היטב על מחבת חמה עם מעט שמן זית, מכניסים את המחבת לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות ל-8-10 דקות.
     (וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי) (וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי)
    (וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי)
  3. להכנת הקראסט: מכניסים את פירורי הלחם, פיסטוקים, שן שום, מיץ לימון, כוסברה/פטרוזיליה, עלי נענע, מלח ופלפל למכל של הבלנדר מוט או מעבד מזון. טוחנים היטב עד ליצירת תערובת גרגירים ירוקה.
     (וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי) (וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי)
    (וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי)
     
  4. מוציאים מהתנור את הצלעות מברישים בדבש, טובלים בקראסט ומגישים.
     (וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי) (וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי)
    (וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי)
     (וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי) (וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי)
    (וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי)

   

הכתבה מוגשת בשיתוף יד מרדכי 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי
צלעות טלה בדבש עם קראסט פיסטוקים ועשבי תיבול
וידיאו: קוקורוזה. צילום: אפיק גבאי
מומלצים