שתף קטע נבחר

 

למטבח בריא: עדשים שחורות אורגניות

חברת "תבואות" משווקת עדשים שחורות אורגניות – טעימות, מזינות וקלות להכנה, המתאימות להכנת מגוון תבשילי חורף מחממים ומזינים.

 

מקורן של העדשים השחורות בצרפת (באיזור Auvergne), והן מכונות גם "עדשי קוויאר בלוגה'' בזכות צבען המיוחד והטעם והמרקם המיוחדים שנשמרים לאורך הבישול.

 (צילום: ח"צ) (צילום: ח
(צילום: ח"צ)

הנטורופתית ד"ר הילה גבע-אבירם Ph.D, מנהלת מכללת "מדיטבע", מציינת כי העדשים השחורות נחשבות לקלות לעיכול יחסית לקטניות אחרות, ובעלות ערך תזונתי גבוה. הן עשירות בחלבון, ברזל וסיבים תזונתיים, ובשילוב עם דגנים, אגוזים וזרעים הן מהוות מקור טוב לחלבון איכותי. הפחמימות שבעדשים הן פחמימות מורכבות, שפירוקן איטי וכך הן מסייעות לתחושת שובע לאורך זמן ומונעות נפילת סוכר. הן מהוות מזון מרגיע ומזין. העדשים השחורות של "תבואות" הן אורגניות, אשר גודלו ללא חומרי הדברה ודשנים כימיים וללא הנדסה גנטית.

 

17.90 שקל, ברשתות השיווק וחנויות טבע, ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ.

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: ח"צ
עדשים שחורות אורגניות
צילום: ח"צ
ד"ר רק שאלה
מחשבוני בריאות
פורומים רפואיים
מומלצים