שתף קטע נבחר
 

שגב משה מכין סטייק במחבת

חשבתם שאנטרקוט אוכלים רק על הגריל? ממש לא - השף שגב משה מכין נתחי אנטרקוט עסיסיים על סלט רוקט

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

 (צילום: נועם פריסמן) (צילום: נועם פריסמן)
(צילום: נועם פריסמן)
 

נתחי אנטרקוט עם סלט רוקט

לבשר -

400 גר' סטייק אנטרקוט

4 כפות שמן זית

1 כף מלח גס

1 כפית פלפל, גרוס גס

לסלט רוקט -

1 צרור עלי רוקט, נקיים

1 צרור עלי ארוגולה, נקיים

2 חופנים גדולים של נבטי חמנייה

1/2 צרור כוסברה, רק העלים

1/2 צרור פטרוזיליה, רק העלים

1 חופן אגוזי מלך, קלויים במחבת עם שמן זית ומלח גס

מיצ מ-1/2 לימון טרי

6 כפות שמן זית

1 כף חומץ בלסמי מצומצם

1 פלפל אדום חריף, קצוץ דק 

 (צילום: נועם פריסמן) (צילום: נועם פריסמן)
(צילום: נועם פריסמן)
 

אופן ההכנה:

  1. מכינים את האנטרקוט - מתבלים את האנטרקוט בשמן זית, מלח ופלפל. מחממים מחבת על האש, וצולים אותו מכל צדדיו, עד למידת העשייה הרצויה. מורידים מהאש, ובעזרת קלשון או מזלג מצמידים את הנתח לקרש בשביל שהבשר לא יזוז תוך כדי הפריסה. פורסים לחתיכות דקיקות.
  2. מכינים את סלט הרוקט - בקערה גדולה מערבבים את כל הירוקים עם מעט מלח, פלפל, מיץ לימון ושמן זית. מעבירים לצלחת הגשה גדולה ושטוחה, מסדרים מעל את פרוסות האנטרקוט ומפזרים את האגוזים והפלפל החריף.
  3. מזלפים מעל מעט בלסמי מצומצם ומגישים, מומלץ לצד חרדל.

 

"מסעדת הפועלים של שגב"- משודרת בימי שישי בשעה 18:30 ברשת, ערוץ 2

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: נועם פריסמן
פרוסות אנטרקוט צלויות עם סלט רוקט
צילום: נועם פריסמן
מומלצים