שתף קטע נבחר

חשד: התחזה לרופא והזריק בוטוקס לעשרות

המשטרה עצרה קוסמטיקאי בן 30 מפתח תקווה שזייף מסמך רישיון רופא, הציג עצמו כמומחה לרפואה פלסטית והזריק בוטוקס לגברים ולנשים

 

בטיטו בבית המשפט (צילום: עידו ארז)

 

דדה בטיטו, קוסמטיקאי בן 30 מפתח תקווה נעצר אתמול (יום ב') בחשד שהתחזה לד"ר מומחה לרפואה פלסטית והזריק בוטוקס לעשרות נשים וגברים בקליניקה בפתח תקווה. בית משפט השלום בעיר שחרר אותו למעצר בית של שישה ימים.

אינו רופא. בטיטו. כינה את עצמו "ד"ר דוד דקל"
צילום: דוברות המשטרה
התחזה לרופא והזריק בוטוקס (צילום: דוברות המשטרה)
זייף רישיון של רופא

 

חוקרי ההונאה פתחו בחקירה בעקבות תלונה לפיה החשוד זייף רישיון לעסוק ברפואה והדפיס כרטיסי ביקור שבהם הציג עצמו כבעל תואר ד"ר, המומחה להזרקת בוטוקס ולרפואה פלסטית.

 

בטיטו גם פרסם את עצמו בפייסבוק כ"ד"ר דוד דקל", מומחה בעל קליניקה, וצירף תמונות של גברים ונשים שהוצגו כלקוחות, לפני טיפול ואחריו. עוד עלה מהחקירה כי את הבוטוקוס באמצעותו טיפל בלקוחות השיג הרופא המתחזה בשטחי הרשות הפלסטינית.

 

אתמול הוחלט לעצור אותו ולקליניקה שלו בפתח תקווה נשלחה עובדת משרד הבריאות. היא התחזתה ללקוחה וכאשר "הרופא" התחיל לטפל בה נכנסו שוטרים לקליניקה ועצרו אותו.

 

עו"ד רויטל קוצר שמייצגת את בטיטו מטעם הסנגוריה הציבורית, אמרה כי "מדובר בצעיר ללא עבר פלילי. הוא צעיר שיתף פעולה עם החוקרים. חשוב להדגיש כי לא התקבלה כל תלונה מנשים שעברו טיפול ולא נגרם נזק לאף אישה".

 

הוא נחקר תחת אזהרה בחשד לקבלת דבר במרמה, התחזות כרופא, שימוש במסמך מזויף, זיוף על מנת לקבל דבר, עיסוק ברפואה בניגוד לחוק.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
בטיטו. חשוד שהזריק בוטוקס לעשרות מטופלים
בטיטו. חשוד שהזריק בוטוקס לעשרות מטופלים
מומלצים