השילוב המושלם לקיץ החם: קינוחים וקוקטיליים מרעננים - במתנה
מה עוד אפשר לעשות עם קפה קר חוץ מלשתות בהנאה רבה? שלוש מסעדות שף מובילות - ג'ונתן פוד קלאב, טאיזו ופופינה - מציגות יצירות קיץ על בסיס קפה קר של נספרסו
לרגל עונת הקיץ החטיבה העסקית של נספרסו בשיתוף השפים יונתן רושפלד, יובל בן נריה ואוראל קמחי, תציע לסועדים טעימה אסתטית וחושית של קינוחים וקוקטיילים על בסיס קפה קר.
השפים המוכשרים של המסעדות הכינו יצירות קיץ של קינוחים וקוקטיילים, הזדמנות להיחשף לחשיבה קולינרית יוצאת דופן של שלושת השפים, שכל אחד מהם נתן את האינטרפרטציה שלו לקינוח וקוקטייל על בסיס קפה קר.
עם סיום הארוחה בכל אחת מהמסעדות, יוגש לסועדים קינוח וקוקטייל קפה קר שנוצרו במיוחד לפעילות, שניהם על בסיס אותה תערובת קפה. הקינוח והקוקטייל במסגרת הפעילות יינתנו במתנה לסועדים מנספרסו.
הפעילות נערכת בין התאריכים 18-20/07/2017 בין השעות 18:30 – 23:30. מספר המקומות מוגבל ולכן יש להזמין מקומות מראש.
קבלת ההטבה מותנית בהזמנת ארוחת ערב במסעדה, הטבה נוספת ובלעדית לחברי מועדון נספרסו המזמינים ארוחה במסעדות המשתתפות בהצגת קופון.
להזמנת מקום התקשרו:
- ג'ונתן פוד קלאב, פרופסור יחזקאל קויפמן 6, תל אביב יפו, טל': 03-6960707
- מסעדת פופינה, אחד העם 3, תל אביב יפו, טל': 03-5757477
- מסעדת טאיזו, דרך מנחם בגין 23, תל אביב יפו, ישראל טל': 03-5225005
רביולי בקינוח? אצל רושפלד!
השף יונתן רושפלד, חזר לאחרונה אל החלל בבניין גאון אל מול הים עם מסעדת ג'ונתן פוד קלאב. מסעדת השף החדשה של תל אביב. עכשיו כשהמטבח המפואר שלו חזר לידיו, השף יונתן רושפלד מציע את האוכל שמדבר אליו ועושה לו טוב.
בתפריט המסעדה תוכלו לפגוש מנות מדגים ופירות ים מהאיכות הגבוהה ביותר, ירקות נפלאים של מגדלים האהובים על יונתן כמו בני ויוכי ועוד חומרי גלם מובחרים הנבחרים בקפידה.
יונתן רושפלד יגיש במסעדת ג'ונתן פוד קלאב דום קפה, יוגורט ברביולי שקוף - כיפת יוגורט, בשילוב תערובת קפה ריסטרטו ועלה רביולי המכסה את כיפת היוגורט. לצידו יוגש קוקטייל קפה קר שרקח מוש בונדיק, "ריסטרטו קולדה", כשמו כן הוא - קוקטייל המשלב בין תערובת קפה ריסטרטו, לבין מרכיבי קוקטייל הקיץ האולטימטיבי - בקרדי 8, קרם קוקוס, אננס, אמארו, קלואה, וביטרס.
הפרשנות של טאיזו לקפה
יובל בן נריה, השף עטור הפרסים, נחשב לאחד השפים המובילים הפועלים כיום בישראל, מציג במסעדתו אינטרפרטציה אישית ומקומית למאכלי רחוב ממדינות בדרום מזרח אסיה. אנה שפירו נחשבת כיום לאחת מהקונדיטוריות הצעירות המובילות בישראל, שעשתה קפיצה מטאורית בעולם המסעדנות עם המון אינטואיציה, יצירתיות, כשרון וחריצות.
לכבוד הפעילות יוגש בטאיזו בייקד אלסקה קפה - עוגת שוקולד אספרסו מקור טהור הודו, קרם אספרסו, קרמבל שוקולד, גלידת קפה. את כל הטוב הזה עוטף מרנג איטלקי שנחרך בעזרת וויסקי בוער לפני ההגשה. לצידו יוגש קוקטייל קפה קר על בסיס קפה מקור טהור הודו, בשילוב רמי מרטן, בנדיקטן, ג'ק דניאלס קינמון, אמארו נונינו, סירופ שקדים ושרי הרינג.
הכדור הקסום עם ליבת האספרסו
מסעדת השף של אוראל קמחי, מהווה חלק בלתי נפרד מהנוף הציורי של שכונת נווה צדק בתל אביב.
פופינה היא מסעדת שף מודרנית, שמציגה מטבח אישי ויצרתי. המטבח הפתוח הממוקם במרכז המסעדה, מאפשר לסועדים לקיים דיאלוג עם השף וצוותו. המטבח, שהינו הלב הפועם של כל מסעדה, הופך בזכות הקונספט העיצובי המקורי של מסעדת פופינה לחלק משמעותי בהתרחשות הערב.
אוראל יגיש קינוח בשם "The Magic Ball", שם מבטיח לכדור המזכיר קנבס ציור, כשבעצם מדובר במוס קפה על ליבת וניל וקראנצ' שוקולד לבן. בתוך הכדור אספרסו מקור טהור ברזיל, פולי קקאו, חלב מרוכז וחמאת קקאו. הכדור יוגש לצד קוקטייל ראשן מרטיני - קוקֵטייל עם שמנת, וודקה וליקר קפה, על בסיס קפה קר מתערובות קפה נספרסו מקור טהור ברזיל.
תומר הורוביץ, מנהל החטיבה העסקית של נספרסו ישראל: "אנחנו תמיד מחפשים אחר דרכים חדשות לייצר חוויות קולינריות מקוריות עם שותפינו העסקיים. לרגל ההשקה של הקפה הקר החלטנו לאתגר את שותפינו מטאיזו, ג'ונתן פוד קלאב, פופינה והתוצאות הפתיעו גם אותנו". החטיבה העסקית של נספרסו מציעה מגוון של תערובות קפה איכותיות שמאפשרות שילובים קולינריים מעניינים, אנחנו שמחים לסייע ללקוחותינו לבנות תפריטי קיץ שיעוררו את בר המשקאות, וייתנו מענה לטרנד החם של הקיץ, הקפה הקר".
החטיבה העסקית של Nespresso
נספרסו פועלת בשוק המקצועי בעולם כ 20 שנה באמצעות החטיבה העסקית שלה, ומציעה מגוון של מכונות, המותאמות לצרכים מגוונים ולהיקפי פעילות שונים. אלפי מסעדות ברחבי העולם בוחרות להגיש לסועדים שלהן קפה Nespresso, ביניהן 750 מסעדות המדורגות בכוכבי מישלן.
לפרטים נוספים היכנסו לכאן>>