שתף קטע נבחר

גרמניה: רק 2:2 לבאיירן מול וולפסבורג

לבנדובסקי (33, בפנדל) ורובן (42) סידרו לבווארים יתרון מבטיח, אבל ארנולד (57) ודידאבי (83) העניקו לאורחת נקודה יקרה, במשחק שפתח את המחזור השישי בבונדסליגה

צילום: gettyimages
הפנים של רובן ומולר אומרות הכל (צילום: gettyimages)

 

15 נצחונות ביתיים רצופים היו לבאיירן מינכן על וולפסבורג מאז 2002. והנה, הערב (ו') הרצף המרשים הזה נקטע. הבווארים איבדו יתרון בן שני שערים וסיימו ב-2:2 מאכזב מבחינתם מול "השועלים", במסגרת המחזור השישי בבונדסליגה.

 

 

הפתיחה, כאמור, הייתה שייכת לאלופה הגרמנית. באיירן חיכתה 33 דקות לפני שעלתה ראשונה על לוח התוצאות. רוברט לבנדובסקי ספק הוכשל ברחבה, אבל שופט המשחק העניק פנדל והחלוץ הפולני גם היה זה שדייק מהנקודה הלבנה. כעבור תשע דקות היה זה אריין רובן, שבעט מ-20 מטר, כדור שפגע באחד ממגיני וולפסבורג, הטעה את קואן קסטילס ונכנס פנימה.

 

צילום: gettyimages
רובן כובש את השני של באיירן (צילום: gettyimages)

 

צילום: gettyimages
אבל כולם יזכרו את השוויון של דידאבי (צילום: gettyimages)

 

מקסימיליאן ארנולד צימק בדקה ה-57, כשכדור חופשי מ-30 מטר שלו, חמק מבין ידיו של סוון אולריך וחדר לרשת. רובן ופרנק ריברי הספיקו להחמיץ ואז, בניגוד גמור למהלך המשחק, נגח (83) דניאל דידאבי את השוויון המפתיע. בעקבות התיקו, באיירן נותרה במקום השני, אבל ברשותה רק 13 נקודות מ-18 אפשריות. וולפסבורג רק במקום ה-11 עם 6 נקודות בלבד.

 

המחזור השישי בבונדסליגה יימשך בשבת: ב-16:30: הופנהיים - שאלקה, מיינץ - הרטה ברלין, ר.ב. לייפציג - פרנקפורט, שטוטגרט - אוגסבורג, ורדר ברמן - פרייבורג. ב-19:30: דורטמונד - מנשנגלדבאך.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
סוון אולריך
סוון אולריך
צילום: gettyimages
מומלצים