מסעדת "מאייר" במלון עלמה בתל אביב נסגרה
כעבור קצת יותר משנה נסגרת מסעדת "מאייר" בתל אביב בהובלת השף הצעיר אוסאמה דלאל, שהציעה מטבח ערבי מודרני. ג'ו מרציאנו, מבעלי המקום: "היינו בשכירות משנית והיו לנו הרבה בעיות בהתנהלות מול המלון, אנחנו מחפשים חלל חדש"
גל הסגירות ממשיך: בתוך מבול הסגירות של המסעדות בשבועות האחרונות, שכלל את "אחוזת בית 3", "קפה אל נור" ומסעדת "ברנז'ה", נסגרה היום מסעדה נוספת בתל אביב - מסעדת "מאייר", שאותה פתח והוביל השף הצעיר אוסאמה דלאל. בבעלותו של דלאל הייתה בעבר מסעדת "דלאל" בשוק בעכו, שאותה סגר עם המעבר לתל אביב.
נראה כי החלל היפה במלון עלמה לא מצליח למצוא מסעדה שתוכל לשמור לו אמונים: מסעדת "עלמה לאונג'" של השף יונתן רושפלד הייתה המסעדה הראשונה שנפתחה שם בשנת 2012, עם פתיחת המלון. עם פתיחתה היא הוגדרה כמסעדה יקרה ויוקרתית, אבל בתוך זמן קצר שינה רושפלד את הקונספט, והמקום עבר כמה גלגולים, עד שבשנת 2015 נסגר סופית.
ג'ו מרציאנו ("קנטינה"), מבעלי המקום, מסביר כי סגירתו נעוצה בעובדה שהמסעדה הייתה בשכירות משנית במלון, ועם הזמן זה יצר בעיות רבות. "זה כבר נהיה בלתי נסבל", מסביר מרציאנו, "והחלטנו לעצור הכול וללכת. ארזנו את כל החפצים ואיחסנו במחסן, ועכשיו אנחנו מחפשים חלל חדש שלא קשור למלון".
מסעדת "מאייר" נפתחה ביולי 2016, ונסגרה, כאמור, כעבור קצת יותר משנה של פעילות. המסעדה הגישה אוכל ערבי מודרני.
השף אוסאמה דלאל מסר בתגובה: "הייתה לנו שנה מלאת יצירה וסיפוק. אנחנו מחפשים חלל חדש למסעדה כדי שקהל הלקוחות שלנו יוכל במהירות לשוב ולבלות אצלנו".