ברמן נגד רובוט: מי יכין קוקטייל טעים יותר?
מבחן מזיגה: נתנו לרובוט ולברמן להכין לנו שני קוקטיילים - של מי היה יותר טעים?
צילום: חגי דקל
כל בליין או בליינית מתחילים יודעים שערב מוצלח תלוי לא רק בקוקטייל או בחברה שמסביב, אלא גם במי שמאחורי הדלפק - הברמן. הקשר האישי שנרקם בין הלקוחות לברמן, הצ'ייסר שהם מרימים כמה פעמים במהלך הערב וגם השיחות האישיות שמתנהלות ביניהם אחרי כוס אחת יותר מדי - הם הדברים שבשבילם, בסופו של דבר, הלקוחות חוזרים לבר.
אך האם כל זה עומד להסתיים בקרוב? ערכנו מבחן מזיגה באולפן ynet: רובוט של חברת GKI והברמן דוד קלינצ'ב, שזכה במקום הראשון בגמר תחרות וורד קלאס ישראל 2017, התחרו ראש בראש על הכנת קוקטיילים. אז למי יצא יותר טעים? והאם באמת המכונה מסוגלת להחליף את הברמן?
לדברי אופיר דבש, מנהל הפיתוח של חברת GKI: "אנחנו עדיין לא רוצים להחליף את הברמן, יש עדיין את הממד הפסיכולוגי של הברמן, אבל את כל הפעילות המכנית והתפעולית אנחנו עומדים להחליף במהירות, יעילות ודיוק, וזאת המטרה של הטכנולוגיה בסוף".
מי ינצח - האדם או המכונה?
צילום: ירון ברנר
מומלצים