איך מכינים ברד פודינג?
קחו חלה, שפכו עליה חמאה, הוסיפו שמנת, שוקולד וגם קצת קינמון לא יזיק: המתכון לברד פודינג שיעשה לכם את השבת
ברד פודינג שוקולד
המצרכים (לכ-4 מנות):4 יחידות בריוש או 1 חלה מתוקה, קטנה וטובה
75 גר' חמאה מומסת
100 גר' שוקולד קצוץ
1 מכל שמנת לבישול 15%
1/2 כוס סוכר
3 ביצים
2 חלמונים
קורט קינמון
לקישוט -
סוכר דמררה
אופן ההכנה:
- בוצעים את הלחם הישן לפיסות או פורסים לפרוסות, מסדרים בתוך סיר רחב ויוצקים מעל חמאה מומסת.
- בקערה מערבבים שמנת, סוכר, ביצים, חלמונים ומעט קינמון ויוצקים על הלחם, מניחים בצד למשך כ-10 דקות.
- מפזרים מעל סוכר דמררה ואת השוקולד הקצוץ.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-20 דקות עד להזהבה.
המתכון באדיבות "סולתם"
ברד פודינג
צילום: גל בן זאב
מומלצים