אייל שני: "ישראלים זה עם מופלא"
השף אייל שני לא מוותר על הפיתה - ניסינו לברר איתו מה יש באוכל רחוב שישראלים כל כך אוהבים: "כל פעם כשאני נמצא במקום אחר בעולם שיש שם 'מזנון' ואני נזכר פה בישראל, דומעות לי העיניים מגעגועים לישראלי הזה שאפשר לעשות איתו הכל"
צילום: ניצן דרור
הוא הקים שלושה סניפים בארץ ועוד ארבעה בחו"ל, הוא חושב שאף אריזה של לחם לא יכולה להשתוות לפיתה והוא משוכנע שאוכל רחוב מוצלח צריך להתאים בול לצורך של הרחוב, לקצב שלו ולאנרגיה. פגשנו את השף אייל שני לשיחה על פיתות ועל מה שבתוכן. צפו.
כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך:
70 דוכני אוכל הרחוב הכי טובים בארץ
ריאיון על סביח וכדורגל עם עובד דניאל המסע הקולינרי של חיים כהן לטורקיה
אייל שני מסביר איך עושים אוכל רחוב מוצלח
צילום: הילה מרסל קוק
מומלצים