שתף קטע נבחר
 

אייל שני: "ישראלים זה עם מופלא"

השף אייל שני לא מוותר על הפיתה - ניסינו לברר איתו מה יש באוכל רחוב שישראלים כל כך אוהבים: "כל פעם כשאני נמצא במקום אחר בעולם שיש שם 'מזנון' ואני נזכר פה בישראל, דומעות לי העיניים מגעגועים לישראלי הזה שאפשר לעשות איתו הכל"

צילום: ניצן דרור

צילום: ניצן דרור

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

הוא הקים שלושה סניפים בארץ ועוד ארבעה בחו"ל, הוא חושב שאף אריזה של לחם לא יכולה להשתוות לפיתה והוא משוכנע שאוכל רחוב מוצלח צריך להתאים בול לצורך של הרחוב, לקצב שלו ולאנרגיה. פגשנו את השף אייל שני לשיחה על פיתות ועל מה שבתוכן. צפו.

 

כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך:

70 דוכני אוכל הרחוב הכי טובים בארץ

ריאיון על סביח וכדורגל עם עובד דניאל

המסע הקולינרי של חיים כהן לטורקיה

 

 

 (צילום: הילה מרסל קוק) (צילום: הילה מרסל קוק)
(צילום: הילה מרסל קוק)

המזנון אייל שני (צילום: תיקי גולן)
(צילום: תיקי גולן)

המזנון אייל שני (צילום: תיקי גולן)
(צילום: תיקי גולן)

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: הילה מרסל קוק
אייל שני מסביר איך עושים אוכל רחוב מוצלח
צילום: הילה מרסל קוק
מומלצים