שתף קטע נבחר
 

הכירו את ארוחות הבוקר החדשות

בוקר טוב אליהו: בראנץ' עשיר במיוחד במסעדת "משייה" בתל אביב, מנות בוקר חדשות ב"קפה קדוש" בירושלים, ארוחה גרוזינית שכיף לפתוח איתה את היום במסעדת "שותא" שבקיבוץ שמרת וגם בופה מפנק במיוחד ב"גוז' ודניאל" שבמושב בני ציון: ארוחות הבוקר החדשות בארץ שכדאי לכם להכיר

בנדיקט, קרדיט צילום דן פרץ

בנדיקט, קרדיט צילום דן פרץ

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

 

 

 (  )
 

משייה

במסעדה של השף יוסי שיטרית, התחילו להגיש בימי שבת ארוחות בראנץ' שוות ומשתלמות הנקראות "פותחים שולחן - עסקית שבת", במסגרתן במחיר של 138 שקלים לסועד תקבלו שלל צלחות קטנות ושובבות עם מנות המבוססות על ירקות ומנה עיקרית לבחירה. 

ארוחות בוקר חדשות (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

מנדלי מוכר ספרים 5 תל-אביב, 03-7500999, ראשון-חמישי 11:00-07:00; שישי 15:00-07:00, לא כשר 

 

אלגריה

במסעדה הטבעונית-בריאותית שפועלת ברחוב אבן גבירול בתל אביב מאז 2013, השיקו לאחרונה מנות בוקר חדשות כמו "שקשוקת אלגריה" - שקשוקה מפלפלים שרופים ועגבניות חרוכות עם "ביצים" מטופו קדיתא עם פולי סויה אורגנית, שמוגשת בליווי לבנה ביתית, טחינה וירקות טריים וחתוכים לצד ג'בטה חמה (56 שקלים).

ארוחות בוקר במסעדות (צילום: יח
(צילום: יח"צ)
 

מנת בוקר נוספת שנכנסה לתפריט היא "בוקר גלילית", הכוללת קרעי עיג'ה על מצע של לבנה קשיו פרוביוטי שמכינים במקום, עגבניות מאגי, צנונית, ירקות וג'בטה חמה (54 שקלים).

 

אבן גבירול 165 תל אביב, 03-6136964, ראשון-שישי 14:00-8:00, כשר ללא תעודה

 

ק-פה האנוי

הבית של האוכל הוויטנאמי הכשר החל להגיש בראנץ' עם טאץ' צרפתי. זה קורה בימי שישי בלבד, אז מוגשות שם מנות בוקר יצירתיות בשלושה מסלולים שונים של "בוואי סאנג" (ארוחת בוקר בוויטנאמית): הגירסה הראשונה עולה 69 שקלים וכוללת מיץ פרי סחוט, קפה ומנה עיקרית שיכולה להיות בא-בון עם ביצת עין, סלט ויאטנמי קלאסי ועוף/בקר/טופו/כבד בטריאקי, או כריך באן מי עוף או טוסט אבוקדו עם ביצת עין וצ'ילי יבש.

ארוחות בוקר במסעדות (צילום: אבי דואק)
(צילום: אבי דואק)

הגרסה השנייה עולה 82 שקלים וכוללת שתייה ומנה עיקרית של שקשוקה קארי ושתי ביצים עלומות בטמפורה או מנת נשיקה צרפתית - קרואסון מלוח גראב-לקס וביצה עלומה או סטייק אנד אגס סייגון סטייל.

ארוחות בוקר במסעדות (צילום: אבי דואק)
(צילום: אבי דואק)
  

יש שם גם גרסה משודרגת אפילו יותר שמחירה 95 שקלים והיא כוללת שתייה ומנה עיקרית של המבורגר בקר 230 גרם עם חזה אווז, ביצת עין ותוספת של צ'יפס פריך עם גרידת ליים ועשבי תיבול, המבורגר סלק טבעוני או נקניקייה ויאטנמית מעגל חלב.

 

מלכי ישראל 3 תל אביב, 03-6771184, ימי שישי 15:00-10:00, כשר

 

בליני

ב"בליני" השיקו תפריט בוקר חדש המושפע מהמטבח האיטלקי. על התפריט החדש חתום השף המיתולוגי של המסעדה, אמיר שולר שכלל בכל ארוחה פלטות עם נשנושים שמתאימות לחלוקה. הפלטות הללו מוגשות בתור המנה הראשונה בארוחת הבוקר והן כוללות "דברים טובים" מאזורים שונים של איטליה כמו דג מלוח, מוצרלה באפלו, זיתים, ריקוטה פרסקה, פרושוטו ואורוגולה, פסטו וקונפי שום, גורונזולה, פטה כבד, ריבת שרי, ארטישוק ופרמזן, אנטיפסטי פטריות, פלפל קלוי ועוד.

ארוחות בוקר במסעדות (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)

אחרי פלטת הפתיחים הגיעה תורה של המנה העיקרית המבוססת על ביצים, כמו "קמפנייה"- פריטטה פפרוני (75 שקלים); "טוסקנה" - שקשוקה פרימוורה וגבינת פרמזן (75 שקלים) ו"מילאנזי" - פולנטה רכה עם כמהין, ביצים עלומות וברוקולי (80 שקלים). ולמי שמגיעים לכאן פחות רעבים מציעים מנות בוקר "בקטנה" כמו פוקצ'ה עם תרד, פטריות וביצים (52 שקלים) או פוקצ'ה עם סלמון, צלפים, אורוגולה וקרם פרש (52 שקלים).

ארוחות בוקר במסעדות (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)
  

יחיאלי 6 (מרכז סוזן דלל) תל אביב, 03-5178486, שישי-שבת 13:00-9:00, לא כשר

 

קלמטה

לראשונה מאז שנפתחה לפני שבע שנים, מסעדת "קלמטה" משיקה תפריט ארוחות בוקר שיוצע לאורך כל סוף השבוע: התפריט כולל מנות בראנץ' מפנקות שישאירו אתכם שבעים עד הערב, ובתחילת כל ארוחה תוגש "חגיגה יוונית" הכוללת מנת פתיחה, מבחר לחמים, מאזטים ושתייה קלה וחמה במחיר של 46 שקלים לסועד.

ארוחות בוקר במסעדות (צילום: תמוז רחמן)
(צילום: תמוז רחמן)
 

לאחר החגיגה הזו תוכלו לבחור מנת בראנץ' מתוך מבחר הכולל "אומלט יווני" עם תרד, פטה וקישואים (28 שקלים), "חביתת דייגים" עם שרימפס, בצל ירוק, שמנת חמוצה ופלמידה כבושה (32 שקלים), מאפה יווני "ספנקופיטה" במילוי תרד, קישואים, פטה וצנוברים שמוגש לצד ביצה קשה וחמוצים (32 שקלים) ו"בנדיקטוס" - ביצים עלומות, בריוש ורוטב הולנדז בסגנון ים-תיכוני (36 שקלים). למכורים למתוק מוצעות גם כמה מנות בוקר רוויות סוכר כמו Toganitas - סוכריות בצק יווניות בדבש המוגשות לצד קרם פרש (34 שקלים).

 

ככר קדומים 10 יפו העתיקה, 03-6819998, שישי-שבת 13:00-9:00, לא כשר

 

בנדיקט

קבוצת "בנדיקט" משיקה ארוחות בוקר חדשות שאפשר לטעום בימים אלו בסניף רוטשילד בלבד, והחל מחודש יוני יהיו זמינות גם בכל שאר סניפי הקבוצה.

ארוחות בוקר במסעדות (צילום: חגשרית גופן)
(צילום: חגשרית גופן)
 

מבחר ארוחות הבוקר החדשות כולל מנות כמו "חלפיניו פופרס" - פלפלי חלפיניו צלויים, ממולאים בגבינת שמנת וצ'דר ועטופים בבייקון פריך (36 שקלים); כרובית מטוגנת ברוטב קיסר ופרמזן (27 שקלים), "ברקפסט בוריטו" - בוריטו ממולא בביצה מקושקשת, קורנדביף ותפוחי אדמה ברוטב סריראצ'ה וליים פיקו דה גאיו לצד תירס בשמל (68 שקלים); "בראנץ' בורגר" - שני המבורגרים בתוך קרואסון עם גבינת גאודה, ריבת בייקון, חסה, עגבנייה, קורנישונים וביצת עין לצד סלט, צ'יפס ושתייה (76 שקלים) ועוד.

 

 (  )

רפאלו

במסעדת "רפאלו" שבקרית ביאליק מציעים תפריט בוקר חדש עם מנות כמו "בוקר איטלקי" הכוללת שתי ביצים לבחירה, סלט טונה, גבינת פטה, סלסה עגבניות, קרם חצילים, סלק, ריבה, בורגול, פוקצ'ה, שייק בננה ודבש, שתייה קרה וחמה (64 שקלים ליחיד או 112 שקלים לזוג). כמו גם, מגישים שם שקשוקה סיציליאנית על לחם איטלקי אפוי בתנור אבן עם סלט בוקר ליד (54 שקלים); ומנה של קלצונה תרד וביצה רכה לצד סלט ירקות (54 שקלים).

 (צילום: איתי אבירן)
(צילום: איתי אבירן)
 

"הקריון" קרית ביאליק, 1-700-507-107, ראשון-שישי 12:00-9:00, כשר

 

שותא

במסעדה הגיאורגית שבקיבוץ שמרת, החלו לאחרונה להגיש ארוחות בוקר "מסביב לעולם" הכוללות מנות כמו "שותא ספרדית עלומה" המורכבת מפולנטת קמח תירס עם חמאה, פטריות מוקפצות וביצה עלומה (48 שקלים); "שותא גרוזיני" עם חצ'פורי אצ'רולי (48 שקלים); ו"שותא קאן" שכוללת טוסט מלחם בריוש עם ממרח בזיליקום, גבינת מוצרלה ועגבניות (52 שקלים). כל המנות מוגשות בתוספת לחם הבית, סלט ירקות, אנטיפסטי, גבינות, חמאה וקונפיטורה ביתית.

חצ'פורי (צילום: shutterstock) (צילום: shutterstock)
חצ'פורי(צילום: shutterstock)
 

קיבוץ שמרת, 04-8219698 , 04-8219208, ראשון-שבת 13:00-9:30, לא כשר

 

כיתאבון

במסעדת "כיתאבון" שבנצרת, השיקו לאחרונה תפריט חדש עם ארוחות בוקר שמבוססות על המטבח הערבי וכוללות מנות כמו "בוקר נצרתי אותנטי" הכוללת חביתה, גבינה ערבית, לבנה, שמן זית וזעתר, לחם מהטאבון וסלט ירקות (48 שקלים); מנת חומוס עם ביצה קשה (30 שקלים) וגם שקשוקה ערבית (38 שקלים). 

ארוחות בוקר במסעדות (צילום: אייל גוטמן)
(צילום: אייל גוטמן)

עוד תמצאו שם מאפה כיתאבון, שהוא למעשה בורקס במילוי גבינה צהובה (43 שקלים), "טוסט נצרת" שעשוי מלחם מהטאבון עם גבינה ערבית, פטה כבשים, זיתים, עגבניות ובצל (38 שקלים) ויש גם מנת בוקר בשם "רוז אל חליב" - קינוח שֵׁמִיִ קר ומתקתק המזכיר דייסה של אורז בחלב (18 שקלים).

ארוחות בוקר במסעדות (צילום: יפית בשבקין)
(צילום: יפית בשבקין)
  

אל בישארה 50 נצרת, 04-6800055, ראשון-שבת 12:00-9:00, לא כשר

 

מלכה כהן

המאפייה החדשה של מסעדת "רוטנברג" מציעה בראנץ' המבוסס על חומרי גלם עונתיים, ומורכב מסלט או שניים, ירקות קלויים, שלל מאפים מתוקים ומלוחים, גבינות ממחלבת "ברקנית" עם ריבה ביתית ויערת דבש, מנות ביצים לבחירה וקפה. מחיר הארוחה הוא 100 שקלים לזוג.

ארוחות בוקר במסעדות (צילום: אפיק גבאי)
(צילום: אפיק גבאי)
 

חצר גשר קיבוץ גשר, 6752237־04, חמישי 12:00-16:00, שישי 9:00-15:00, כשר

 

גארדן

מסעדת "גארדן" שבחיפה, אליה הצטרף לפני מספר חודשים השף עומר עילואן ("עלה גפן" לשעבר) מציעה תפריט ארוחות בוקר חדש עליו חתום השף עצמו. התפריט כולל מנות כמו "בוקר כפרי" עם ביצה לבחירה, שמן זית, זעתר, לבנה ביתית, ממרח זיתים, ממרח חצילים, סלט אבוקדו וסלט טונה (59 שקלים ליחיד כולל שתייה או 106 שקלים לזוג), שקשוקה מרגז או שקשוקת פילה המוגשות לצד ירקות טריים, זיתים כבושים ופיתה אפויה בטאבון (58 שקלים).

ארוחות בוקר במסעדות (צילום: יח
(צילום: יח"צ)
 

בנוסף, מגישים שם "בוקר פלאח" שכוללת מאפה זעתר או לבנה עם פלפל שאטה, המוגש לצד ירקות טריים וזיתים כבושים (48 שקלים).

 

בן גוריון 43 חיפה, 04-8507061, ראשון-שבת 13:00-8:00, לא כשר

  

תשבי

ממש בימים אלה, משיק גונטר בידרמן, השף של מסעדת "תשבי" במתחם יקב תשבי, תפריט קיץ חדש הכולל גם מנות בוקר. המבחר כולל, בין היתר, בריוש פרימוורה עם תרד, ברוקולי, קונפי בצל, עגבניות, בזיליקום, ביצה עלומה ורוטב הולנדייז (68 שקלים); וגבינת פטה שמוגשת עם עגבניות שרי אפויות, בזיליקום, שמן זית, פוקצ'ה וסלט ירוק (58 שקלים).

ארוחות בוקר במסעדות (צילום: גולן תשבי)
(צילום: דני גולן)
 

עוד מגישים שם סלט יווני (58 שקלים) וקלצ'ונה מבצק פיצה במילוי פטריות מלך היער, תרד וגבינת צ'דר מעודנת (68 שקלים).

ארוחות בוקר במסעדות (צילום: גולן תשבי)
(צילום: דני גולן)
 

מתחם תשבי (יקב תשבי) כביש 652 בין זכרון יעקוב לבנימינה 04-6380434, שישי 15:00-11:00, כשר

 

מחלבת אלטו

בבית הקפה שממוקם במתחם של מחלבת "אלטו" הגלילית, מציעים מבחר ארוחות בוקר כמו "בוקר גורמה" הכוללת ביצים לבחירה עם תוספות, סלט ירקות, מבחר גבינות עיזים תוצרת המחלבה וגם פלפלים קלויים, טחינה, זיתים, סלט טונה, קונפיטורת הבית, לחם כפרי, חמאת עיזים ושתייה קרה וחמה.

 

בימים אלו הצטרפה לתפריט הבוקר מנה חדשה של כנאפה מלוח עם גבינת עיזים, תרד, עגבניות מיובשות, נענע ואגוזים (45 שקלים).

 

קיבוץ שמרת, 04-9854802, ראשון-שישי 16:00-8:00, כשר

 

אחוזת ספא קיסר Debi's

בבית הקפה החדש הממוקם בלב אחוזת ספא קיסר Debi's משיקים כעת בימי שישי בופה ברנץ' שזמין עבור אורחי הספא והקהל הרחב. התפריט משתנה משבוע לשבוע, וכולל מגוון מנות חמות כמו שקשוקה בלקנית, שקשוקה פיקנטית, גרטן תפוחי אדמה, עמדת פיצות מהטאבון, פוקצ'ות אישיות וקישים שנאפים במקום.

ארוחות בוקר במסעדות (צילום: חגי גזלה)
(צילום: חגי גזלה)

בנוסף, הבופה מציע מגוון רחב של סלטי בריאות וקטניות ועוד מנות כמו אנטיפסטי, ירקות מוחמצים, עלי גפן על מצע לבנה, סלט פירות, עוגת גבינה ומגוון לחמים ומטבלים (140 שקלים לזוג כולל שתייה חמה וקרה).

 

המגדל 3 שכונה 8 קיסריה, 04-6266669, שישי 14:00-9:30, כשר

 

בוקריה

במסעדת ארוחות הבוקר העשירו את התפריט עם מנות חדשות כמו "שקשוקולד"  - שקשוקה עם פאדג' שוקולד חם, שוקולד לבן וחלווה המוגשת יחד עם גלידת וניל (56 שקלים); ברוסקטה גבינת עיזים שמוגשת עם שכבת חמאה מתובלת בחמוציות ואגוזים, גבינת עיזים ואגס ביין אדום (39 שקלים) ו"בוקר מעודד" שכוללת קלצונה במילוי רוטב שמנת, תרד, גבינות וביצה (48 שקלים).

 

יכין סנטר פתח תקווה, 03-7444760, ראשון-חמישי 12:00-9:00, שישי 15:00-8:00, שבת 24:00-18:30, כשר

 

 (  )
 

Lunyo

בחנות הדגים שביישוב קדימה החלו להגיש בימי שישי ארוחת בוקר במחיר אחיד של 65 שקלים ליחיד או 120 שקלים לזוג. בין היתר אפשר למצוא שם מנות כמו "בנדיקט סלמון" שמורכבת מלחמניית בריוש פתוחה ומעליה פרוסת סלמון, שתי ביצים עלומות, רוטב הולנדייז, אספרגוס וסלט שורשים. כמו כן, מציעים שם מנת "בוקר דייגים" שכוללת שתי ביצים לבחירה ופלטת תוספות הכוללת סלט טונה שמכינים במקום, איקרא המיוצרת גם כן במקום, סלמון שמעשנים במקום, גבינת שמנת, סלט ירקות וג'בטה.

 (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)
 

בנוסף יש בתפריט הבוקר של "לוניו" מנת "בוקר דייגים ברוקלין" הכוללת בייגלה עם גבינת שמנת, צלפים, בצל סגול, גרבלקס, סלט טרי ושתייה; ומנת שקשוקה עם רוטב חריימה המוגשת לצד טחינה וג'בטה, כוס מיץ וקפה (55 שקלים ליחיד או 100 שקלים לזוג).

 

המעלית 2 קדימה, 09-7778644, שישי 12:00-8:00, כשר ללא תעודה

 

תל יצחק

במסעדת "תל יצחק" רעננו את תפריט ארוחות הבוקר ואת הבופה עם מגוון מנות חדשות, ומעתה ארוחת הבוקר במקום תוגש לצד קאווה חופשית ללא הגבלה. הבופה כולל מבחר סלטים משתנים, דגים כבושים, גבינות, מתוקים ועוד, ומלבדו אפשר להזמין שם גם מנות פתיחה קטנות כמו סלט ביצים, סלט אבוקדו, צזיקי שרימפס וסלמון מעושן.

ארוחות בוקר במסעדות (צילום: בן יוסטר)
(צילום: בן יוסטר)

בגזרת המנות העיקריות יגישו לכם שם עיג'ה – חביתה משלוש ביצים עם פטרוזיליה, נענע ומנגולד המוגשת לצד סלט קצוץ, יוגורט ופוקצ'ה (52 שקלים); "סביח מתחכם" עם חציל קלוי, תפוח אדמה בטאבון, ביצה עלומה ופלפל ירוק חריף (54 שקלים); טוסט פתוח מבייגל טוסט ירושלמי עם רוטב פיצה, מוצרלה, עגבנייה, ירקות חתוכים גס ורוטב אלף האיים (54 שקלים); פנקייק "מוגזם" (54 שקלים), שקשוקה ירוקה (54 שקלים), ומנת אגז בנדיקט עם סלמון או עם חזה אווז, לבחירה (69 שקלים).

 (צילום: דוד חיון)
(צילום: דוד חיון)
  

אך בזה לא מסתכם ההיצע כאן, ומי שמחפשים ריגושים קולינריים ודאי ישמחו לדעת כי מגישים כאן גם קרואסון שרימפס (82 שקלים) וסטייק אנד אגס עם 150 גרם אנטרקוט (120 שקלים). הארוחה כוללת גם כוס מיץ טבעי וכוס שתייה חמה, ואם אתם לא בעניין של קאווה ללא תחתית אז יש כאן גם מבחר קוקטיילים של בוקר.

 

בכניסה לקיבוץ תל יצחק, 09-7411110, ראשון-שבת 12:00-8:30, לא כשר

 

קפה בכפר של עדנה

מיזם חברתי-קהילתי של עדנה חלוף, ובו מלבד האוכל מציעים גם משחקי קופסא, "פיצגה" (הצגה ופיצה ב-20 שקלים) להורים וילדים פעמיים בחודש, הרצאות, ערבי שירה וערבי ג'אז. בסופי שבוע מוגש במקום בופה בוקר ששמו יצא למרחקים (69 שקלים כולל שתייה חמה, מיץ סחוט וקינוח), אליו אפשר להוסיף גם מנת ביצים (75 שקלים כולל שתייה חמה, מיץ סחוט וקינוח).

 (צילום: anat peiser)
(צילום: anat peiser)
 

בנוסף לבופה, הושקו לאחרונה גם כמה מנות אביביות חדשות, בינהן "בוקר פלורנטין" הכוללת שתי ביצים עלומות ברוטב הולנדייז תרד שמגיעות על טוסט לחם קסטן עם גבינת שמנת, מוצרלה וסלט ירקות בצד.

 

מתחם "פרוטיאה בכפר" צומת בני דרור, 09-7756330, שישי 14:00-8:00, שבת 14:00-8:30, לא כשר

 

גוז' ודניאל

השף שניר אנג-סלע מציע במסעדה הכפרית שבמושב בני ציון, ארוחות בוקר שחלק מהרכיבים שלהן נקטפים באותו בוקר הישר מחלקות הירק שבגינה המקיפה את המסעדה.

 

בין היתר, תוכלו לזלול שם את "שולחן ארוחת הבוקר של גוז' ודניאל" (78 שקלים) המוגשת בצורת בופה וכוללת מבחר סלטים כמו סלט כוסמין עם עגבניות שרי; סלט קינואה בשני צבעים עם סלקים ואגוזי מלך; סלט פסטה עם אפונה, בצל ירוק וגבינת פטה; סלט כרוב עם רוטב שמיר וסלט אורז בר. מלבד הסלטים, הבופה מציע גם מבחר גבינות, עוגות, ריוויון ומאפיים שנאפים במקום מידי יום. כמו גם גרנולה ביתית, ריבות מעשה ידי השף ועוד. להשלמת שולחן הבוקר, תוכלו לצרף גם מנת ביצים לבחירה או אומלט אספרגוס וגבינת ברי.

ארוחות בוקר במסעדות (צילום: טל ציפורן)
(צילום: טל ציפורן)
  

תפריט הבוקר כולל גם מנות כמו שקשוקה פיקנטית (66 שקלים), פוקצ'ה על הגריל עם גבינת עיזים, חצילים קלויים, עגבניות ועשבים מהגינה (52 שקלים) ו-BLT קלאסי עם ביצת עין, בייקון, חסה ועגבנייה בלחמניית שמרים (62 שקלים).

 

אנשי בראשית (ליד מגדל המים) מושב בני ציון, 09-7714122, ראשון-שישי 11:450-9:00, לא כשר

 

על המים

אחרי שסיכמה את שלושים שנות הפעילות שלה עם הפיכתה לכשרה, מסעדת "על המים" גם השיקה ארוחות בראנץ' מושקעות. הן מוגשות לאורך כל השבוע וכוללות קוקטיילים של בוקר ב-15 שקלים, סלסלת לחמים וכ-15 מנות קטנות ומושקעות כמו ביצה כבושה עם איולי סזר הדרים (79 שקלים).

 (צילום: איתי פולק) (צילום: איתי פולק)
(צילום: איתי פולק)

אבל עם כל הכבוד לכל אלה, הכוכבות האמיתיות כאן הן המנות העיקריות, עליהן תשלמו בין 157- 127 שקלים, והן כוללות טטאקי טונה עם ביצה רכה, תפוחי אדמה, הריסה ואיולי (127 שקלים) וסביצ'ה מקסיקני עם שעועית שחורה, אבוקדו חרוך, עגבניות ותירס צלוי בגריל (127 שקלים).

 (צילום: איתי פולק) (צילום: איתי פולק)
(צילום: איתי פולק)
  

חוף השרון 4 הרצליה, 09-9511812, ראשון-שישי 16:00-10:30, כשר 

 

 (  )
 

קפה קדוש

בבית הקפה הירושלמי, מכניסים בימים אלו מנות בוקר חדשות לתפריט הקבוע שכולל את מנת "ביצי זהב" ו"ביצה בקן" המפורסמות, שמוגשות שם לאורך כל שעות היום. בין המנות החדשות: "קרוק ביער" המורכבת משתי לחמניות בריוש עם פטריות אפונה, ארטישוק א-לה רומנה, גבינות וביצי עין מעל (64 שקלים). אגב, המנה הזו יכולה להגיע גם בתוך קרואסון.

 (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)

מלבדה, קרן קדוש מציעה שם גם מנה חדשה שנקראת "מאפה חדד" המורכבת מבצק קרואסון ומעליו אנטיפסטי וגבינה (26 שקלים), ולצידה לחמניות פרצל עגלגלות, קריספיות מבחוץ ונימוחות מבפנים.

 (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)
  

שלומציון המלכה 6 ירושלים 02-6254210, ראשון-חמישי 24:00-7:00, שישי 15:00-7:00

, מוצ"ש-24:00, כשר

 

גרנד קפה

במוסד הירושלמי מציעים ארוחת בוקר כפרית עם תפוחי אדמה, פטריות וביצת עין (56 שקלים); וארוחת בוקר אירופאית עם בריוש מטוגן, ביצים עלומות, פונדו גבינות, אספרגוס ושמן כמהין (58 שקלים). לאחרונה, הצטרפה לרשימה המכובדת גם ארוחת בוקר יוונית הכוללת לבבות זוקיני, מטבל צזיקי, סרדינים וסלט יווני (56 שקלים).

ארוחות בוקר במסעדות (צילום: יח
(צילום: יח"צ)
 

בית לחם 70 ירושלים, 02-5702702‏, ראשון-שישי 12:00-7:30, כשר

 

 (  )

Beautiful baker

במאפייה האישית שלה, שרי לוטטי מגישה בעיקר מאפי בוקר ועוגות, ולאחרונה החלה להציע גם ארוחות בוקר, המוגשות במקום לאורך כל שעות היום. ומה הן כוללות? חביתה (עין או אומלט עם תוספות) מבחר מטבלים, גבינות וסלט טרי עם סלסלת לחמים ושתייה חמה וקרה (59 שקלים ליחיד או 115 שקלים לזוג). ולמי שמאס בארוחת הבוקר הקלאסית, יש כאן אפשרות להזמין פוקצ'ה עם ביצת עין שמוגשת לצד ממרח טחינה ביתי, זיתים וסלט (35 שקלים).

 (צילום: חגי לין לוי)
(צילום: חגי לין לוי)
 

הגפן 2 מרכז מסחרי כרמי יוסף, 052-2714748‏, ראשון-שני 14:00-8:30, שלישי-חמישי 8:30- 21:00, שישי 8:30- 15:00, כשר ללא תעודה

 

אברטו

במסעדה שעל התפריט שלה אמון השף אסף שטרן, מרעננים את תפריט הבראנצ'ים שמוגשים בסופי השבוע ומוסיפים בופה שכולל לחמי מחמצת, קישים, אנטיפסטי, דגים כבושים, מטבלים, ממרחים, גבינות וסלטים כמו סלט בורגול ועשבים, סלט פריקי, סלט תפוחי אדמה עם שעועית זברה, סלט טונה, סלט ביצים, סלט שוק, סלט שרי עם בלסמי וריקוטה וסלט קינואה.

ארוחות בוקר במסעדות (צילום: אפיק גבאי)
(צילום: אפיק גבאי)
 

מציעים שם גם מנת ביצים לבחירה (89 שקלים כולל בופה) או את אחת ממנות הבוקר המשודרגות (99 שקלים) כמו אגס בנדיקט, שקשוקה ים-תיכונית, קרואסון סביח או קרוק מדאם. עבור הילדים מציעים ב"אברטו" ארוחת בוקר בעלות של 45 שקלים שכוללת חביתה, סלט ומיץ.

 

שכביץ 5 גדרה, 08-6680066, שישי 13:00-9:00, שבת 12:00-9:00, לא כשר

 

נלסון

בנוסף לארוחת הבוקר הטבעונית שמוגשת שם וכוללת חביתה מטופו, לחם סלט, ומגש עמוס במטבלים (64 שקלים ליחיד או 119 שקלים לזוג), החלו להגיש ב"נלסון" גם שקשוקה טבעונית (45 שקלים כולל לחם וסלט). השקשוקה כוללת קוביות תפוחי אדמה וקציצות טופו, ומוגשת לצד מטבלים, סלט ולחם.

 

כצנלסון 13 (בית ימין), אשקלון, 08-6728833, ראשון-שישי 16:00-8:00, כשר

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: אנטולי מיכאלו
הארוחה השווה של היום
צילום: אנטולי מיכאלו
מומלצים