אוכל מוכן לחג
הזמנתם את המשפחה אבל אין לכם מושג איך מכינים גפילטעפיש או צלי לשון בתנור? אלה המקומות שבהם תוכלו לקנות אוכל מוכן לחג
צפו - כך אוכלים ראש של דג:
סוליקה
במעדנייה של השף אבי ביטון מציעים תפריט שף לחג, הכולל מקבץ סלטים (9.90-5.90 ל-100 גרם), מנות ראשונות כמו חלת בשר (79 שקלים), פשטידת תפוחי אדמה מרוקאית מעקוד (42 שקלים) ולביבות סלמון עם בצל ירוק (96 שקלים ל-6 יחידות).
לעיקרית תוכלו להזמין כאן קציצות טלה בטנזיה (96 שקלים ל-6 יחידות), צלי בקר המבושל 6 שעות (219 שקלים לקילוגרם) וגם קציצות דגים פיקנטיות בראס אל חנות (72 שקלים ל-6 יחידות). תמצאו אצל ביטון גם תוספות כמו הקוסקוס של סבתא סוליקה (34 שקלים ל-500 גרם), עוגות פרווה ועוגות חלביות, חמוצים וממרחים.
אינשטיין 7 תל אביב, להזמנות: 03-9595925, כשר
דליקטסן
במעדנייה הפופולרית של קבוצת R2M מציעים גם השנה את כל מנות הדגל של ארוחת החג וגם פטה כבד של ה"קופי בר" (138 שקלים ליחידה), שרימפס אספרגוס (136 שקלים ל-4 מנות), פטאייר טלה וצנובמרים (56 שקלים ל-4 יחידות), לביבות מנגולד (38 שקלים ל-6 יחידות) ומבחר סלטים וחמוצים. גזרת העיקריות כוללת בין היתר אגרול חציל ודג מאודה (62 שקלים ל-4 יחידות), שוק אווז קונפי (98 שקלים ל-2 יחידות), בצל ממולא בפריקי (56 שקלים ל-4 יחידות) ולזנייה (96 שקלים ל-4 יחידות).
מנות נוספות מהתפריט הן ביף וולינגטון (260 שקלים ליחדיה) וסופריטו קציצות בקר (78 שקלים ל-6 יחידות). בחנות האינטרנט של המעדניה תמצאו גם יין, לחם, ממרחים, כלי הגשה יפים, וגולת הכותרת - קינוחים שווים במיוחד כמו עוגת גבינה, פודינג אורז עם פירות טריים ועוגיות שושנים.
ההזמנה באתר בלבד, מינימום הזמנה 200 שקלים, עלות המשלוח 80 שקלים בתוך תל אביב, כשר
לוקנטה
במסעדה שהיא גם מעדניית אוכל מוכן מציע השף שלמה עזרן לראש השנה תפריט שכולל סלט חסות הידרופוניות בויניגרט דבש בחומץ שמפניה (50 שקלים ל-4 מנות), מרק חומוס ודלעת (25 שקלים למנה), קרפלך (3 שקלים למנה), גפילטע (70 שקלים ל-5 יחידות גדולות) וסלט אטריות אסייתי עם רימונים (80 שקלים לקילוגרם).
מבחר העיקריות החגיגיות כולל שוק טלה עם ארטישוק ירושלמי ואספרגוס (220 שקלים לקילוגרם), חזה טלה ממולא בעשבי תיבול (220 שקלים לקילוגרם) ותבשיל צלעות עגל עם כרישות (240 שקלים לקילוגרם) אליהם תוכלו להוסיף תוספות חמות כמו אורז צבעוני אסייתי או סלט קינואה עם סלק אפוי, רימונים ושקדים.
בוני העיר 9 כוכב הצפון תל אביב, להזמנות: 03-5176616, כשר ללא תעודה
קיטון
במסעדת "קיטון" משיקים בימים אלה לרגל ראש השנה תפריט משלוחים חדש. התפריט מציע סלטים כמו סלט ביצים מסורתי (55 שקלים לחצי קילוגרם) וסלט סלק בסגנון רוסי (34 שקלים לחצי קילוגרם); מנות ראשונות כמו רגל קרושה (99 שקלים לתבנית של 4-5 מנות) וראש דג ממולא (34 שקלים ליחידה) וגם מרקי עוף צח מסונן שמגיע עם שני קרפלך (34 שקלים ל- 500 גרם).
למנות עיקריות יש סלמון בעשבי תיבול (180 שקלים לקילוגרם), אוסובוקו, צלי בקר (190 שקלים לקילו), לשון עגל (160 שקלים לקילוגרם) וחצי ברווז בתנור ברוטב תפוזים (110 שקלים). את ההזמנה אפשר לקבל במשלוח או לאסוף עצמאית מהמסעדה (ב-7 ו-8 בספטמבר בשעות 22:00-16:00 וב-9 בספטמבר בשעות 12:00-9:00).
דיזינגוף 145 תל אביב, להזמנות: 03-5233679, להזמנה בווטסאפ: 054-4535465, לא כשר
חוות צוק
במעדנייה של "חוות צוק" מציעים מלבד אוכל מוכן גם מנות "רק להכניס לתנור" וגם נתחי טלה במחירים מיוחדים (ספייריבס ב- 58 שקלים, צוואר ב- 58 שקלים וכתף או שוק ב-79 שקלים). בקטגוריה החביבה עלינו - "רק להכניס לתנור" - תקבלו את המנות כשהן כבר מושרות במרינדות ומתובלות: רוסטביף פילה בקר (279 שקלים לקילוגרם), רוסטביף סינטה (179 שקלים לקילוגרם) ועוף שלם ללא עצמות ממולא באורז ופירות יבשים או באורז ובשר (52-68 שקלים לקילוגרם).
נקבץ המנות המוכנות שמציעים במקום לראש השנה כולל גפילטע פיש (14 שקלים ליחידה), קרפלך בשר או תפוחי אדמה (52-38 שקלים לחבילה), רגל קרושה (59 שקלים ליחידה), קיגל ירושלמי מתקתק (49 שקלים לתבנית), מקבץ ממולאים קטנים (9 שקלים ל-100 גרם) וגם תוספות חמות וקינוחים. חלוקת ההזמנות תתבצע בימים שישי, שבת וראשון שלפני החג.
זריצקי 4 רמת אביב החדשה תל אביב, להזמנות: 077-5155905, לא כשר
סנדר
גם השנה מציעים ב"סנדר" ארוחת ראש השנה מלאה עד הבית. התפריט כולל מרקים עם קניידלך או קרפלך (37-30 שקלים), גפילטע פיש (30 שקלים ליחידה במשקל 120 גרם) וסלטים כמו כבד קצוץ, סלט ביצים עם שמאלץ, פלפלים קלויים בתחמיץ, סלט חצילים ועוד (26 שקלים ל-150 גרם, 40 שקלים ל-250 גרם ו-75 שקלים לחצי קילוגרם).
מקבץ המנות העיקריות כולל כתף בקר ברוטב פטריות, צלי בקר בתנור, שוק אווז ברוטב תפוזים, לשון עגל ברוטב פטריות, קציצות, קורקבנים ברוטב, עוף בתנור בעשבי תיבול, תבשיל גולש, עוף בפירות יבשים ומנות נוספות (60 שקלים למנה או 70 שקלים למנה כולל תוספת), ואפשר להזמין גם תוספות חמות (22 שקלים ל-300 גרם).
להשלמת הארוחה מציעים כאן גם קינוחים ביניהם לפתן, מלבי, קיבל ורולדת תמרים אגיזי מלך פיסטוקים דבש וקוקוס. רצוי לבצע את ההזמנה כשבוע מראש והיא תסופק עם שליח בתוספת תשלום (באזור תל אביב, רמת גן וגבעתיים).
לוינסקי 54 תל אביב, להזמנות: 055-9536665, כשר
כתר המזרח
אריק, שומע? ב"כתר המזרח" יציעו מבחר מנות מהמטבח הטורקי והחלאבי כמו במיה ברוטב או קובה חמוסטה, או קובה סלק (79 שקלים לקילוגרם) וגם קציצות כרישה, עלי גפן, וקציצות קינואה וחמוציות טבעוניות (89 שקלים לקילוגרם) ואפילו גפילטע פיש ביתי (89 שקלים לקילוגרם).
ראול ולנברג 20 שוק צפון תל אביב, להזמנות: 03-9170969, כשר
גואטה
ב"גואטה" הטריפוליטאית מציעים תבשילים טריפולטאיים ביניהם מפרום, קציצות בקר ברוטב עגבניות ובצל, קציצות עוף עם כרישה וסלרי, חריימה דניס, טביחה בכמון וקוסקוס ומרק ירקות (החל מ-38 שקלים למנה, מפרום וממולאים 18 שקלים ליחידה).
ראול וולנברג 20 שוק צפון תל אביב, להזמנות: 054-7867009, כשר
רוטיסרי צ'יקן קלאב
ברוטיסרי מציעים עופות שלמים ופריכים אותם יעטפו עבורכם בנייר מיוחד השומר על פריכותם (74 שקלים ליחידה). יחד עם העוף אפשר להזמין גם תוספות כמו תפוחי אדמה בטפטופי רוטסרי (18 שקלים לקופסא) וסלט קולסלו (30 שקלים למנה)
ראול וולנברג 20 שוק צפון תל אביב, להזמנות: 1-700-551-900 או באתר. העופות כשרים, המקום ללא תעודת כשרות
טעמאמא
ב"טעימאמא" המתמחה באוכל ביתי בסגנון עירקי, יערכו לכבוד החג יריד מכירה חגיגי. היריד הזה יתקיים ביום שישי ה-7 בספטמבר החל מ-8:00 אבל תוכלו גם להזמין מהתפריט של אוכל מוכן מראש ולהגיע לאסוף את ההזמנה ביום שישי.
בתפריט מאכלים עיראקיים כמו ק'יצרי (40 שקלים לקילוגרם), סוגים שונים של קובה (8 שקלים ליחידה), חמין עיראקי תבית (45 שקלים לקילוגרם) ומקבץ ממולאים (65-45 שקלים לקילוגרם).
יש כאן גם מנות צמחוניות כמו קוסקוס עם ירקות (30 שקלים למנה) ומנות עיקריות עם בשר כמו שוקי עוף ברוטב טריאקי (90 שקלים לקילוגרם), מיני קציצות (12-8 שקלים ליחידה) ותוספות חמות (50-30 שקלים לקילוגרם).
ויצמן 13 גבעתיים, להזמנות: 03-5625757, כשר
נשים מבשלות
נשים מבשלות הוא מיזם חברתי שמציע אוכל מוכן מכל העדות אותו מכינות מאמות בשלניות. את ההזמנה תקבלו עם שליח, והטווח הגאוגרפי הוא בין גדרה לחדרה. מחיר של ארוחת חג מלאה לששה סועדים הוא 680-550 שקלים: יש ארוחה בוכרית, ארוחה מרוקאית, ארוחה טבעונית ועוד.
להזמנות: 03-6012418 או באתר המיזם http://cooking-woman.co.il, כשר
אלגריה
במעדניה טבעונית מציעים לחג מבחר סלטים כמו סלט כוסמת ירוקה עם פטריות שיטאקה, קוביות בטטה, אגוזי מלך בשום קונפי, ירוקים ובצל מקורמל (38 שקלים לחצי ליטר), סלט פריקי ( 38 שקלים לחצי ליטר) וגם תבשילים.
מבחר התבשילים כולל בין השאר חריימה אלגריה עם קציצות ים מטופו ואצות (68 שקלים לליטר), קציצות עדשים ירוקות (58 שקלים) ולזניית בולונז מקטניות מונבטות וגבינות קשיו (68 שקלים לתבנית אינגליש קייק).
אבן גבירול 165 תל אביב, 03-6136964, ראשון-חמישי 23:00-8:00, שישי 16:30-8:00, כשר ללא תעודה
EATS
במעדניית "איטס" שבבעלות יונתן קובארי ומיכל אפשטיין, מציעים תפריט אוכל מוכן לראש השנה שכולל מנות "קטנות" כמו כבד קצוץ (25 שקלים ל-250 גרם) ועיקריות חגיגיות כמו פילה בורי ברוטב חריימה (62 שקלים למנה של 180 גרם) ועלי גפן ממולאים באורז (65 שקלים ל-10 יחידות).
בנוסף, מציעים שם קוגל חלבי מתוק "כמו של סבתא" (68 שקלים), דלורית במייפל, קינמון ותבלינים (32 שקלים ל-500 גרם), סלט קוסקוס עם כרוב קיסר, עלי קייל ורוטב קיסר. במקום מציעים גם קינוחים ומאפים לשולחן החג, ביניהם חלת בריוש ממולאת בקרם פטיסייר ותפוחים בקינמון (44 שקלים).
אדם הכהן 1 מתחם בית חנה תל אביב, 03-6027888, ראשון-חמישי 22:00-7:00, שישי 16:00-7:00, שבת 22:00-8:00, לא כשר
המקדש
השף לירן בלו יצר תפריט מיוחד לקראת החגים שכולו בשרים מעושנים ושרקוטרי של המסעדה. תפריט החג מבוסס על נתחי בשר שמוכנים בסו וויד, בעישון עם בשבבי עץ דובדבן או בעץ של חביות ברנדי או בבישול מולקולרי.
את כל המנות יכינו מבשר ישראלי, ובהן מנת ציידים (58 שקלים ל-300 גרם), אסאדו מעושן (70 שקלים ל-300 גרם), עוף שלם מעושן (110 שקלים) ונקניקיות בעבודת יד (54 שקלים ל-4 יחידות). מלבד הבשר מציעים כאן גם רוטב ברביקיו, תבשיל פריקי (30 שקלים לחצי קילוגרם), תפוחי אדמה מדורה (15 שקלים ל-200 גרם) ועוד. את ההזמנה אוספים מהמסעדה.
עתיר ידע 4 מתחם אושילנד א.ת כפר סבא, להזמנות: 09-7488824, לא כשר
לולה וקובה
הביסטרו "לולה וקובה" מציע מבחר מנות הכולל כבד קצוץ (62/32 שקלים), סלט סלקים (32/17 שקלים), סלט קינואה (33/18 שקלים), סלט גזר מרוקאי (32/19 שקלים), סלט קולסלאו (58/32 שקלים), מרק עוף וירקות ביתי (37/21 שקלים).
שוקיים בתנור (62/38 שקלים), קציצות דגים בגריל עם טבולה (78/40 שקלים), תפוחי אדמה אפויים עם עשבי תיבול (35/20 שקלים), אורז וצימוקים עם שקדים (41/20 שקלים) ועוגת דבש ביתית (45 שקלים). הזמנות יתקבלו עד ה-5 בספטמבר בשעה 18:00.
מבוא קדם 5 הוד השרון, להזמנות: 09-8352312, לא כשר
נונה דברים טובים
נונה היא מעדניית אוכל מוכן ודלי שכונתי שבו מנות הנרקחות על פי המתכונים הביתיים של סבתא נונה. לראש השנה מציעים במקום ראשונות כמו גפילטע פיש, קציצות פראסה (8 שקלים צמחוני או 10 שקלים בשרי), מארז קרפלעך (55 שקלים) וגם כבד קצוץ (34 שקלים ל-250 גרם) וחזרת חריפה (19 שקלים לנצנצת).
בגזרת הדגים תמצאו כאן סלמון אפוי (20 שקלים ל-100 גרם) וקציצות דגים ברוטב פיקנטי (12 שקלים ל-100 גרם) ומבחר העיקריות כולל שוק כבש בתנור (25 שקלים ל-100 גרם), ברווז צלוי ברוטב חמוציות ויין (18 שקלים ל-100 גרם) ועוד. תמצאו שם גם סוגים שונים של סלטים וגם צימעס עם חמוציות וצנובר (5 שקלים ל-100 גרם).
נורדאו 2 הרצליה, להזמנות: 054-3490602
לואיזה
לקראת ראש השנה קייטרינג "לואיזה" של השף נדב מלין מציע תפריט הכולל מנות מסורתיות לצד מנות עכשוויות ויצירתיות. למנה הראשונה תוכלו להזמין קדירת דגים בסגנון בויאבס (50 שקלים למנה), רוסטביף סינטה עם צ'ימיצ'ורי וקרם חזרת (405 שקלים לקילוגרם), שבלולים מבצק פילו עם פרגית ומשמש אוזבקי (25 שקלים למנה) או פטה כבד עוף בצנצנת אישית עם מרמלדת תפוחים ועוגיית בישקוטי (30 שקלים למנה).
לעיקרית מציעים ב"לואיזה" פורקטה טלה במילוי עשבי תיבול מקומיים עם רוטב חבושים (100 שקלים למנה), אוסו בוקו טלה עם ירקות שורש (80 שקלים למנה) ועופיונים אורגניים ממולאים בחיטה, בהרט ולימונים (90 שקלים).
כמו כן יש גם מבחר מטבלים וסלטים כמו סלט עלים ירוק עם עולש (70 שקלים) וגם תוספות חמות כמו תפוחי אדמה סגולים עםפפריקה מעושנת (80 שקלים לקילוגרם) ופריקה ירוק עם בצלים (60 שקלים לקילוגרם). אספקה במשלוח באזור ירושלים.
להזמנות: 02-5337120 או במייל luizacat@gmail.com, כשר
הטאג'ין
במסעדה המרוקאית מציעים לראש השנה תפריט חגיגי במחיר 85-90 שקלים לסועד. בתפריט תמצאו מבחר של 6 סלטים, ביניהם חצילים בסגנון יווני ומטבוחה מרוקאית ולמנה ראשונה תוכלו לבחור בין ארטישוק ממולא בבשר או פילה מושט בסגנון מרוקאי.
לעיקרית מציעים סטייק פרגיט בשום ודבש או קציצות בקר ברוטב עגבניות פיקטני עם תוספת של אורז שקדים וצימוקים או אפונה עם ארטישוק. לראשונות יש בתפריט סלטים כמו קולסלאו, למנת ביניים קובה נבלוסיה, ויש גם צלי בקר ברוטב פטריות.
יד חרוצים 15 ירושלים, להזמנות: 02-67252155, כשר
מכביס
במקום מציעים תפריט הכולל ראשונות כמו מוסקה (70 שקלים למארז ל-4 סועדים) ומפרום (70 שקלים למארז ל-4 סועדים). יש גם סלטים כמו סלט וולדורף (50 שקלים ל-4 מנות) ומנות דגים כמו מושט בשקדים ועשבי תיבול (98 שקלים).
מקבץ העיקריות כולל בין השאר גולש בקר ופטריות (80 שקלים ל-4 מנות), בשר ראש עם ניוקי בטטה וריבת בצל (120 שקלים) ובהזמנה מראש אפשר גם לקבל רולדת עוף במילוי בשר, אורז, פירות יבשים ועשבי תיבול (120 שקלים). כמו כן יש גם מנות טבעוניות וצמחוניות, מבחר של תוספות וגם קינוחי פרווה. מינימום הזמנה 500 שקלים, וחלוקת ההזמנות תתבצע בערב חג בין 13:00-7:00.
להזמנות: 08-3009069 או באתר, כשר למהדרין
פאשה
בחנות אוכל מבית "האחוזה" מציעים תפריט מובנה שמחירו 97 שקלים לאדם. במחיר הזה תוכלו להזמין 6 סוגים של סלטים ביניהם כבד קצוץ וחציל אסייתי ברוטב פיקנטי, מנה ראשונה לכל סועד שיכולה אותה תוכלו לבחור מתוך מבחר הכולל רולדת פילאס במילוי בשר, סלמון בסגנון מרוקאי או גפילטע פיש וגם מנה עיקרית ותוספת.
העיקריות כוללות בין השאר נתח אסאדו בגריל ולשון בירקות שורש ומבחר התוספות כולל קוסקוס מרוקאי. מינימום הזמנה 20 מנות.
פייר קניג 28 תלפיות ירושלים, להזמנות: 02-6482220, כשר
עמי ותמי
הקייטרינג הטבעוני והכשר של בת עמי בוזגלו מציע לכם לחג תפריט עם מנות טבעוניות ראשונות לא שגרתיות כמו פטה זוקיני ואגוזי מלך (30 שקלים ל-250 גרם), סלט "כמו ביצים" (25 שקלים ל-250 גרם), סלט וולדורף קצת אחרת (25 שקלים ל-250 גרם) ומרק דלעת וחומוס (40 שקלים לליטר).
מבחר העיקריות כולל חריימה טופו (90 שקלים ל-20 יחידות), טאג'ין טנזייה עם סייטן ביתי (55 שקלים), פאי פטריות בורגניון (35 שקלים) אליהם תוכלו לשדך תוספות חמות כמו דלעת ערמונית במילוי אורז בר (20 שקלים ליחידה) או תבשיל פריקי (40 שקלים לליטר). יש גם קינוחים טבעוניים כמו עוגת תפוחים עם קראמבל מייפל (35 שקלים), עוגת שמרים דלעת (40 שקלים) ובראוניז תבלינים מקסיקני (35 שקלים לתבנית בקוטר 18). את ההזמנה תתבקשו לאסוף מביתה של בת עמי בבאר שבע.
באר שבע, להזמנות: 050-9903733, כשר
כפות תמרים
במסעדה וקייטרינג שבקיבוץ אילות מציעים אוכל ביתי ומגוון מאכלי עדות ובערב ראש השנה יתקיים במקום הפנינג אוכל מוכן שבו יציעו למעלה מ-150 מנות ביניהן סלטים, דגים, עופות, בשרים, תוספות, מנות צמחוניות וטבעוניות, וגם קינוחים שיספקו מענה למתארחים בערבה או באילת בדירות נופש.
תוכלו לרכוש כאן קציצות דגים ברוטב מזרחי (65 שקלים לקילוגרם), אצבעות אנטריקוט ברוטב אריסה (110 שקלים לקילוגרם), שוקי אווז ברוטב תפוזים ורוזמרין (120 שקלים לקילוגרם), נתח אסאדו מושחם ברוטב ברביקיו (120 שקלים), קוסקוס בשני צבעים עם מרק (30 שקלים לקילוגרם).
ב"כפות תמרים" יש גם מרקים (החל מ-20 שקלים), סלטים (החל מ-47 שקלים לקילוגרם) ומאכלים מסורתיים מהמטבח המזרח אירופאי (החל מ-47 שקלים לקילוגרם). החגיגה תתקיים ביום ראשון ה-9 בספטמבר בין 13:00-7:00.
קיבוץ אילות (בכניסה לאילת), להזמנות: 08-6358789 במייל foodmgr@keilot.co.il או באתר, כשר
בודה בלנקה אוכל מוכן
בקייטרינג "בודה בלנקה" מציעים תפריט אוכל מוכן לחג שכולל מבחר סלטים כמו סלט עגבניות דודו חריף, חציל זעלוק ותפוח אדמה בצי'לי (החל מ-5.90 שקלים ל-100 גרם), תוספות חמות כמו אורז ואטריות דקות ואורז מג'דרה (החל מ-12.90 שקלים ל-100 גרם) ומבחר ממולאים.
מבחר העיקריות כולל קובה חמסתה, צלי בקר ברוטב פיטריות, ירכיים עוף ברוטב זיתים ועוד. בהזמנה מעל 249 שקלים מקבלים בקבוק יין במתנה.
האורגים 3 אשדוד, להזמנות: 08-9107755, כשר
סהרה
המסעדה המרוקאית "סהרה" מציעים תפריט חג בהזמנה מראש שיסופק במשלוח באזור הגליל המערבי. באפשרותכם להמין מנה לפי כמות הסועדים שמורכבת ממנה ראשונה, מנה עיקרית, שתי תוספות חמות, 6 סלטים ולחם הבית.
מחיר הארוחה לאדם 150 שקלים (70 שקלים לילדי) והיא תכלול מנות ראשונות כמו מוח עגל ברוטב פלפלים חריפים מנה עיקרית כמו למשל טאג'ין עוף בטנזיה או תבשיל כבש בתיבול זעפרן ובצלצלי שאלוט ותוספות כמו קוסקוס בתוספת מרק ירקות.
מושב שמרה גליל מערבי, להזמנות: 077-9964444, כשר
עופי
בית אוכל "עופי" שבבעלות מישל אוזנה מציע מבחר גדול של אוכל מוכן מדי יום. לרגל חגי תשרי יציעו במקום תפריט הכולל מנות חגיגיות ביניהן צלי כתף שמכינים בפוייקה עם יין פורט מצומצם וירקות שורש (13 שקלים ל-100 גרם), פרגיות ממולאות בפריקה עם פירות יבשים, שקדים קלויים ובשר טלה (7.90 שקלים ל-100 גרם), צלי בשר ראש בבישול איטי עם שום ועשבי תבלין (12 שקלים ל-100 גרם) ורוסטביף פיקניה (18 שקלים ל-100 גרם).
כמו כן, מציעים כאן גם מגוון בשרים מעושנים, פילה לברק/סלמון ברוטב קרם מרווה לימונית ושמן כמהין (15 שקלים ל-100 גרם), גפילטע מסורתי (12 שקלים ל-100 גרם), כבד קצוץ (8 שקלים ל-100 גרם) ועוד.
זבידאת (צמוד לקרית טבעון), להזמנות 04-6959697, לא כשר