שתף קטע נבחר

הלחמניות שמשגעות את תל אביב ועוד 20 מקומות חדשים בארץ

ביקרנו בבר הלחמניות החדש שמשגע את תל אביב - וגם: בר-מסעדה בגן שמואל, סטודיו לארוחות פרטיות באשדוד, מסעדה אסייתית במתחם הסינמטק בירושלים ומסעדה מרוקאית לג'קי אזולאי בשוק צפון - מקומות חדשים ברחבי הארץ

 

NU NU NU

בר חדש, מקורי וממותג של השף גיא גמזו ממסעדת "אריא", ומציע לחמניות חלב מיוחדות במבחר מילויים. צפו בסרטון בראש הכתבה. 

הלחמניות המיוחדות של NUNUNU (צילום: תיקי גולן)
הלחמניות המיוחדות של NUNUNU(צילום: תיקי גולן)

הרצל 16 תל אביב, 03-9453111, ראשון-שבת 12:00-24:00, לא כשר

 

Browny - בית מאפה וגלידה

בייקרי חדש ומדובר שנפתח בצפון תל אביב, צמוד ל"ביתא קפה", שמציע מלבד לחמי מחמצת ומאפים טריים גם גלידה עונתית טרייה.

 

המקום הזה הוא פרי שיתוף פעולה בין שתי קבוצות מסעדנים: הבעלים של Buy the way ו-Brown, והבעלים של "ביתא קפה". על העיצוב של המקום אחראית גלי עמית (מסטודיו "עמית דיזיין") שיצרה כאן סטייל אירופאי שכונתי, בעוד על החלק הקולינרי אחראיים השף-קונדיטור דידייה פרוזניאק והגלידאי רני בן אברהם.

 

בגזרת האפייה המקום יציע, כאמור, לחמי מחמצת ומאפים, לצד עוגות שמרים, עוגות בחושות, טארטים ומאפי בוקר, וגם כמה סוגי קפה שונים. צידו השני של החלל מוקדש כולו לסורבטים, גלידות על מקל, גלידות שמנת וגלידות יוגורט, כולן מיוצרות במקום מחומרים טבעיים ומפירות טריים. 

 

ברודצקי 17 תל אביב, 03-5538838, ראשון-שבת 22:00-07:30

 

Rhythm Social

לאונג' בר קולינרי, קליל אך בוגר, שנפתח במרכז נתניה ומספק מקום בילוי אופנתי עם תפריט אוכל ושתייה מגוון. הלאונג' ממוקם על גג של בניין מגורים שנפתח ונסגר באמצעות שלט, ומתפרס על פני שלושה מפלסים. סגירתו של הגג בשעה 23:00, מאפשרת להגביר את הווליום ולספק לבליינים אווירה קלאבית ונינוחה.

   (צילום: אייל הצילום)
(צילום: אייל הצילום)

יש כאן 120 מקומות ישיבה, ובסופי שבוע עולים לנגן  די ג'יי מרחבי הארץ. בעתיד, מבטיחים שם, מדי שישי יקיימו בלאונג' קבלת שבת, ובצהרי שבת יתקיימו אירועים פרטיים או מסיבות קונספט.

   (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

על פתיחת המקום אחראיים חמישה שותפים ילידי העיר, כולם אנשי לילה בעלי רזומה ארוך ובעלות על מקומות בילוי נוספים: יוסי זמיר, גיא פאלח, תמיר אביגיל, בר פאלח והצלע הנשית היחידה בחבורה - ליאור פדלון, בעלת משרד פרסום וחברת הפקות.

   (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

על התפריט הצמחוני (מסיבות אידיאולוגיות, כך נאמר לנו) אמון השף סתיו נטע חיים, והוא כולל  מנות שרינג בגודל בינוני שכיף לזלול בחברותא כמו נתחי דג מוקפצים (43 שקלים), קריספי סושיאל בורגר מדג סול מצופה בטמפורה ומוגש עם איולי לימון כבוש (46 שקלים), מעורב ירושלמי (56 שקלים), פיש אנד צ'יפס בסגנון אוסטרלי (54 שקלים), אצבעות חלומי (33 שקלים) וסביח משודרג (34 שקלים). ועוד משהו שכדאי שתדעו: בימים שני ורביעי (22:30-20:30) יש כאן הפי האוור שמעניק 25% הנחה על כל תפריט האוכל.

   (צילום: אייל הצילום)
(צילום: אייל הצילום)

דוד המלך 2 נתניה, 054-5595050, שני-רביעי 2:00-20:30, חמישי-מוצ"ש 5:00-20:30, כשר ללא תעודה

 

סבא שמחה

בית קפה-מסעדה באווירה קיבוצית, שפתחו חמישה צעירים ילידי קיבוץ כפר עזה בעיר הסמוכה, שדרות (שניים מהם היו אחראים גם על הקמתה של האימפריה הדרומית שנמצאת גם היא בעיר - "החומוס של הטחינה").

 

העיצוב של המקום שכונתי ופשוט למדי, והתפריט מציע אלכוהול במחירים סטודנטיאליים (יין גוורצטרמינר ב-18 שקלים לכוס, ושליש בירה מהחבית ב-15 שקלים), שייקים (18 שקלים) ומבחר מנות קטנות כמו "ברוסקטה מסקורדלת" (17 שקלים), גרבלקס קרודיליה (27 שקלים) וסקורדיליה עם עדשים מעושנות (27 שקלים). אגב, מנת הדגל של המקום היא "כרוב גנוב" צלוי בשמן שומשום וסויה המוגש עם ביצה, רוטב איולי, עגבניות צלויות ושום קונפי (25 שקלים).

   (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

בנוסף לאלו, יש בתפריט המצומצם לא מעט מנות צמחוניות מעניינות ולא שגרתיות כמו "בטט" - בטטה צלויה על פסטו בצל מקורמל וגבינת עיזים (27 שקלים), פסטייה שעועית (32 שקלים) וסביח לא שגרתי בצלחת (25 שקלים). טיפ שלנו: אם אתם מגיעים לכאן, מומלץ בחום "לפתוח שולחן" עם כמה מנות שרינג ולספוג את האווירה הקיבוצית שמורגשת במקום.

 

כעת המקום נמצא בתקופת ההרצה, אך החבר'ה מבטיחים כי לאחר שיצלחו אותה, המקום יהיה פתוח מדי יום כבר משעות הצהריים. בינתיים, לרגל ההרצה, מדי שבוע מציעים במקום מבצע אחר שיגרום לכם לרצות לחזור לשם שוב ושוב כדי לטעום עוד מנות.

 

הרצל 27 שדרות, 08-6690222‏, ראשון-חמישי 22:30-18:00, שישי 15:30-11:00, כשר חלבי

 

Lager & Ale

רשת ברים לונדונית שנחתה לאחרונה בארץ, הישר במתחם שרונה, שם נמצא הסניף הראשון. על ייבוא המקום והקונספט, שמבטיח חווית בילוי שטרם הכרנו, אחראי רן דור חי - הבעלים והמייסד של רשת הברים "אוסקר ווילד" ושל "הוויסקי בר מוזיאון".

   (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)

אז מה יציעו לנו שם? בירה במחירים נגישים כמו בלונדון (כ-18 שקלים לכוס) ואווירה חולי"ת ללא שירות של מלצרים. את הגינס ימכרו במקום ב-15 שקלים לשליש וב-22 שקלים לחצי ליטר, את הטובורג ב-12 שקלים לשליש וב-16 שקלים לחצי ליטר ואת בירת סטלה ב-14 שקלים לשליש, וב-18 שקלים לחצי ליטר.

   (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)

לצד הבירה אפשר לנשנש במקום אוכל רחוב, עליו אמון השף יאיר פיינברג, כמו צלחת נקניקים (38 שקלים), סנדוויץ' קורנדביף (38 שקלים), טוסט גאודה ועוד.

 

דוד אלעזר 27 שרונה תל אביב (צמוד ל"וויסקי בר מוזיאון"), ראשון-חמישי, שבת 1:00-14:00, שישי 1:00-12:00, לא כשר

 

Kosher Burger

רשת המבורגרים כשרה מבית "אגאדיר", פותחת בימים אלה את הסניף הראשון שלה במתחם של מגדלי "בסר" בבני ברק (גבול רמת גן). בהמשך, כך טוענים ברשת, צפויים להיפתח סניפים נוספים בפריסה ארצית.

 

הסניף עצמו משתרע על פני 200 מ"ר, וכולל 55 מקומות ישיבה וקיוסק שירות שמאפשר איסוף טייק אווי מאשנב חיצוני. בשלב זה הסניף פועל רק בשעות הצהריים, אך מיד לאחר החגים הוא ימשיך את פעילותו גם בשעות הערב.

 

מתחם בסר 4 בני ברק, *5690, בתקופת ההרצה ראשון-חמישי 17:00-12:00, כשר

 

ג'קי

"שוק צפון" התל אביבי, התחדש במסעדת שוק מרוקאית של ג'קי אזולאי, כוכבת תכנית הריאליטי "מאסטר שף".

 (צילום: ענת מוסברג) (צילום: ענת מוסברג)
(צילום: ענת מוסברג)

חמש שנים לאחר התוכנית, כשהיא בחודש השמיני להריונה עם ילד רביעי, אזולאי מגשימה חלום ופותחת מקום בו היא תגיש מנות מסורתיות מהמטבח המרוקאי עם טוויסט אישי כמו קוסקוס עוף, פילה אמנון ברוטב מרוקאי, קציצות בקר ברוטב עגבניות, ארטישוק ממולא בשר ואסאדו בבישול ארוך המוגשים כולם עם שתי תוספות (59 שקלים).

   (צילום: הדס רייכנברג)
(צילום: הדס רייכנברג)

בנוסף, תוכלו להזמין במסעדה החדשה סלט ירקות, סלט עשבים וסלט קינואה (39 שקלים), אליהם אפשר לשדך, בתוספת של 15 שקלים, גם סלמון צרוב או חזה עוף במרינדה.

 

ראול ולנברג 20 שוק צפון רמת החייל תל אביב, 03-6432000, ראשון-חמישי 17:00-12:00, שישי 15:00-9:00, כשר

 

Babaji

מסעדה הודית חדשה שנפתחה בשכונת פלורנטין בתל אביב, ומציעה שרפרפים נמוכים עם כריות צבעוניות לישיבה, אוכל שמוגש בכלים מנירוסטה - ממש כמו בהודו - ואווירה לא מחייבת, בדומה למסעדות מטיילים טיפוסיות בתת היבשת.

 

מרבית המנות בתפריט הן צמחוניות, חלקן טבעוניות ויש גם מנות ללא גלוטן. בין היתר, תמצאו שם כריך בנוסח מומבאי שנקרא "פאו בטטוואדה בצ'ילי וקארי ומיונז" (37 שקלים), צ'אנה מסאלה ופאקורה רול (37 שקלים), מלאי קופטה (43 שקלים) ושלושה סוגים של טאלי: טאלי יום (44 שקלים), טאלי ערב (52 שקלים) וטאלי באבאג'י (63 שקלים).

 

יש שם גם קארי הודי (33 שקלים), צ'פאטי ונאן (3 שקלים) ואוכל רחוב כמו סמוסה (18 שקלים ל-2 יחידות), פאקורה (12 שקלים ל-3 יחידות), פאני פורי ממולאים בתבשיל (6 שקלים ל-3 יחידות) ובטטאוואדי, שהן לביבות תפוחי אדמה מצופות בקמח חומוס (12 שקלים ל-2 יחידות). לקינוח, תוכלו להזמין כאן גולאב ג'אמון או מלבי טבעוני, ובגזרת המשקאות יש, כמובן, צ'אי הודי מתובל, לאסי ואפילו מספר קוקטיילים כמו קוקטייל לאסי עם מנגו ורום (21 שקלים).

 

אברבנאל 35 תל אביב, 03-9706444‏, ראשון-חמישי 23:00-12:00, שישי 18:00-12:00, לא כשר

 

פופ אפ קוקטיילים בשרונה מרקט

רגע לפני הרמות הכוסית לרגל השנה החדשה, שוק "שרונה מרקט" חוגג את התקופה שלפני החגים עם פופ-אפ קוקטיילים שיכינו בבר קוקטיילים נייד בשם "לומינר".

 

הפופ אפ יפעל עד ה-14 בספטמבר, ויציע קוקטיילים ב-30 שקלים כמו Coco Blue עם רום, ליקר תפוז, מחית בננות מקורמלות, קוקוס, אננס וליים ו-Basil Bay עם ג'ין, בזיליקום, סירופ שקדים, אננס וליים.

 

קלמן מגן 3 תל-אביב, 03-6242424, ראשון-חמישי 22:00-9:00, שישי 17:00-8:00, שבת 23:00-9:00, לא כשר

 

ניש - סטודיו שף

השף ניר דהן, שבעבר ניהל את המטבח במסעדת "שגב אקספרס" של השף שגב משה, מגשים את חלום הילדות שלו ופותח סטודיו לארוחות פרטיות. מדובר בחלל פרטי שמתאים לאירועים פרטיים של עד 28 משתתפים, בו הוא מציע תפריט פיוז'ן עולמי בפרשנות אישית.

   (צילום: שירן כהן)
(צילום: שירן כהן)

כל ארוחה מורכבת משש מנות במחיר שנע בין 300-200 שקלים, וכוללת שתייה קלה, יין או בירה. התפריט אומנם משתנה בהתאם לעונה ואין בו מנות קבועות, אך אפשר למצוא בו מנות כמו קרפצ'יו דג, פולנטה עם פטריות ואספרגוס וגם מנות בשר כמו חזה אווז או פילה בקר. לסיום הארוחה יוגש קינוח משתנה, מעשה ידיו של השף.

 

הבנאים 12 אזור התעשייה אשדוד, 052-6399160, בתיאום מראש, כשר

 

בוטרא

אחרי 15 שנים בהן עבד במסעדות הגדולות של מנהטן, אהרון בוטרא חזר לעיר הולדתו, אשדוד, ופתח שם את "בוטרא" - שווארמיה שמציעה שווארמה פרגית ושווארמה כבש מתובלות ב-13 תבלינים שונים.

 

מלבד השווארמה, יוגשו במקום גם פלאפל ירוק מתובל בתערובת תיבול ייחודית, שניצל וקציצות ביתיות. כל אלה יוגשו לצד סלטים כמו סלט כרוב לבן וסלט תורג‘י בפיתה, בלאפה, בבאגט או בצלחת. טווח המחירים של המנות נע בין 40-17 שקלים.

 

אדר 4 אשדוד, 050-8086287, ראשון-חמישי 23:00-10:30, כשר

 

קנטינה בגנש

בר-מסעדה שפועל במתחם המסחרי בגן שמואל, שאפשר לבלות בו לאורך כל שעות היום וליהנות מארוחות בוקר ומארוחות צהריים עסקיות. בשעות הערב, הוא הופך למקום בילוי עם מבחר גדול של אלכוהול ואוכל טוב שהולך ליד.

   (צילום: אייל הצילום)
(צילום: אייל הצילום)

יש שם 120 מקומות ישיבה, ובתפריט ההרצה תמצאו מנות ראשונות כמו פולנטת תירס עם פטריות (30 שקלים) וסיגר ממולא בבשר טלה (39 שקלים). יש שם גם כריך רוסטביף (56 שקלים) וכריך לביבות ירק (44 שקלים), מבחר סלטים (56-48 שקלים) ועיקריות כמו מגה שניצל עם רוטב שמנת פטריות (56 שקלים), סלופי ג'ו (55 שקלים), המבורגר ואנטרקוט.

   (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

בנוסף, יש בתפריט מבחר מנות שרינג (55-18 שקלים), פסטות (54-45 שקלים), מנות ילדים (38 שקלים) וקינוחים כמו בנופי פאי, למשל (37 שקלים). באמצע השבוע, בין השעות 17:00-12:00, מציעים שם עסקיות, כאמור, במהלכן מקבלים 10% הנחה על כל התפריט.

 

מרכז מסחרי גן שמואל, 04-9950470‏, ראשון-שבת 24:00-7:00, לא כשר

 

הקובה של אפי

מסעדת פועלים שנפתחה לאחרונה בעיר התחתית בחיפה, שמתמחה בהכנת קובה וסמבוסק עיראקיים. בתפריט תמצאו, בין היתר, מגוון מרקי קובה כמו חמוסטה, סלק, דלעת ובמיה (35-24 שקלים) ואם תזמינו אותם במסגרת ארוחה מלאה שכוללת אורז ושתייה - הם יעלו לכם 42 שקלים.

 

יש שם גם קובה מטוגן (30 שקלים עבור 3 יחידות כולל טחינה, עמבה וסלטים), סמבוסק במילוי בשר, עוף או חומוס (30 שקלים כולל טחינה, עמבה וסלטים) וגם קובה אורז עיראקי (30 שקלים).

 

שער פלמר 2 חיפה, 04-8484595‏, ראשון-חמישי 17:30-10:30, ששי 14:00-8:00, כשר

 

קפה אסיה

מסעדה חדשה נפתחה במתחם הסינימטק בירושלים, במקום שבו שכנה במשך 12 שנים מסעדת "לבן". המסעדה החדשה, שנמצאת בבעלות קבוצת "אדום" (כפי שהייתה גם מסעדת "לבן") מציעה תפריט המשלב מאכלים מהמטבח התאילנדי, הוויטנאמי, הקוריאני והסינגפורי, ביניהם גם מנות טבעוניות. ובונוס נוסף: ליד כל המנות ישנו סימון המתריע על רמת החריפות שלהן. 

   (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

תמצאו שם גיוזה, באן והר גאו (102-42 שקלים), טאם יאם (48-42 שקלים), מאכלי רחוב אסיתיים כמו סאטה צ'יקן (56 שקלים), שרימפס בטמפורה (59 שקלים) ונאם טוק (48 שקלים), וגם מנות ווק וקארי (72-42 שקלים) ביניהן גם מרק פו בו ויטנאמי (56 שקלים). בנוסף, תמצאו שם ארוחת טעימות זוגית בת שש מנות (100 שקלים לסועד) וארוחת טעימות לארבעה סועדים בת שמונה מנות (100 שקלים לסועד).

 

דרך חברון 11 סינמטק ירושלים, 02-6737393, ראשון-שבת 24:00-12:00, לא כשר

 

נונע בית הפיצה

בלב אזור התעשייה של רמת ישי שבצפון, נפתחה לאחרונה טרטוריה איטלקית קטנה עם עיצוב חמים ופשוט ומטבח פתוח. את המקום פתחו בני הזוג רן ואילת יעיש, שהפעילו עד היום פוד טראק איטלקי בעל אותו השם. ב"נונע" הם מציעים, בין היתר, פיצות מבצק תפוח בצדדים ודק במרכז (עבור מרגריטה אישית תשלמו כאן 34 שקלים, ומרגריטה משפחתית תעלה לכם 55 שקלים).

 

מלבד הפיצות הקלאסיות, יש בתפריט גם פיצה צוענייה, פיצה ירוקה עם תרד, זוקני וברוקולי, פיצה בלקנית עם חצילים קלויים, פלפלים בשלושה צבעים, גבינת פטה, בצל, עגבנית שרי וקלמטה וגם פיצה מקורמלת עם בטטה, בצל מקורמל וגבינת גורגונזולה ומוצרלה על רוטב רוזה המוגשת עם נגיעות קרם פרש ובלסמי מצומצם. טבעונים ייהנו כאן מפיצה טבעונית אישית עם גבינת קשיו ב-39 שקלים. אגב, מלבד הפיצות יש במקום גם מבחר סלטים (44-18 שקלים).

 

לרגל הפתיחה, מציעים שם מבצע שכולל שתי פיצות משפחתיות פלוס שתי תוספות ובקבוק שתייה גדול ב-105 שקלים, פיצה ולחם שום ב-78 שקלים ופיצה מרגריטה פלוס אחת הפיצות המיוחדות ב-119 שקלים.

 

האקליפטוס 3 רמת ישי, 04-8881551‏ ראשון-שלישי 23:00-16:00, רביעי-חמישי, שבת 23:00-12:00, שישי 23:00-18:00, לא כשר

 

 (  )

כספי

רשת החומוסיות "כספי" מגיעה ל"חצר השוק" בכפר סבא, ופותחת שם את הסניף ה-13 שלה. 

 (צילום: יהודה נהר) (צילום: יהודה נהר)
(צילום: יהודה נהר)

יש שם 80 מקומות ישיבה, והתפריט מציע את את כל מנות הדגל של הרשת, ביניהן מבחר מנות חומוס (26 שקלים), ארוחות בוקר הכוללות את חביתת הקדאיף המפורסמת שמוגשת לצד חמישה מזאטים, סלט אישי קצוץ, לחם פרנה, שתייה חמה וקרה לבחירה (45 שקלים),מבחר סלטים (31 שקלים) ואת המלבי המפורסם.

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)

וייצמן 125 חצר השוק כפר סבא, 09-8786828, ראשון-חמישי 24:00-10:00, שישי 15:00-9:00, כשר

 

110 בורגר

רשת ההמבורגרים (אחותה הקטנה של "אגאדיר"), בבעלות איתן טרבולס, משיקה מסעדה חדשה ברחוב דיזינגוף בתל אביב. המסעדה משתרעת על פני 46 מ"ר וכוללת 28 מקומות ישיבה, יש בה שירות עצמי ובפתיחתה הושקעו לא פחות ממיליון שקלים.

   (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)

בסניף החדש יוצעו מספר סוגי קציצות מבקר, עוף וגם טבעונית במחירים נמוכים יחסית: עבור המבורגר Mini במשקל 110 גרם תשלמו 29 שקלים, עבור המבורגר classi במשקל 160 גרם תשלמו 36 שקלים והמבורגר גדול במשקל 220 גרם - יעלה לכם 40 שקלים. הקריספי צ'יקן עולה ברשת 36 שקלים, ומלבדו יש גם מינוט סטייק (36 שקלים), ארוחת ילדים (25 שקלים) וארוחה עם המבורגר במשקל 160 גרם לצד צ'יפס או סלט ובירה ב-57 שקלים.

 

בנוסף, בקניית ארוחה תהנו מריפיל שתייה, ועל התוספות שמעל ההמבורגר תשלמו בין 5-3 שקלים.

 

דיזינגוף 98 תל אביב, ראשון-שבת 24:00-12:00, לא כשר

 

חומוס אליהו

ביום ראשון האחרון (2 בספטמבר) נפתח הסניף הראשון של "חומוס אליהו" בערבה. מי שיזם את הפתיחה הזו הם בני הזוג ניב ושחר מליחי, שיגישו בסניף את התפריט הכשר של הרשת שכולל חומוס גרגירים (26-22 שקלים) שאת המנה הגדולה שלו אפשר למלא שוב ללא תוספת תשלום.

   (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

יש שם גם מסבחה (28 שקלים), מרק משתנה (22 שקלים), סלט ירקות (23 שקלים), צ'יפס (18 שקלים), פלאפל (10 שקלים) וקילו חומוס שאפשר לקחת הביתה תמורת 40 שקלים.

 

אזור התעשייה ספיר, 052-3420720, 08-6516300, ראשון-שישי 15:00-7:00, כשר

 

מקסיקנה גריל

רשת המסעדות המקסיקניות מתרחבת ופותחת סניף חדש בקניון "עזריאלי מודיעין". גם כאן, כמו בסניפים האחרים של הרשת הפועלים ב"שוק צפון" וב"שרונה מרקט", התפריט מציע טאקוס (29-23 שקלים), קסדיה (36 שקלים), מבחר בוריטוס (46-44 שקלים) ונאצ'וס קון קאסה, שהיא מנה המורכבת מחטיפי טורטיות תירס עם מתבלים מקסיקניים (39 שקלים).

 (צילום: אנטולי מיכאלי) (צילום: אנטולי מיכאלי)
(צילום: אנטולי מיכאלי)
 

יש בתפריט גם מספר מנות ילדים כמו שניצלונים, מיני בוריטו רול ומיני קסדיה המתומחרים כולם במחיר אחיד של 29 שקלים. בנוסף, במידה שתזמינו מנה עיקרית מהתפריט, תוכלו לקבל כאן שתייה ותוספת תמורת 17 שקלים.

 

לב העיר 2 מודיעין מכבים רעות, 08-6822728‏, ראשון-חמישי 23:00-11:00, שישי 15:00-11:00, מוצ"ש-23:00, כשר

 

פלאפל נטו שווארמה

רשת "פלאפל נטו שווארמה" פותחת סניף שני בקניון G-6 ביקנעם. הסניף החדש משתרע על פני 115 מ"ר, ומציע מנת פלאפל בפיתה (18 שקלים) ומנת שווארמה בפיתה, כולל צ'יפס ב-35 שקלים.

 

בנוסף, מציעים כאן מנה משולבת הנקראת בתפריט "שוואפל", המשלבת שווארמה ופלאפל ביחד (35 שקלים), אותה אפשר לקבל כמו את כל שאר המנות בפיתה, בבאגט, בלאפה או בצלחת. את הסלטים אפשר לקבל כאן חופשי ללא הגבלה.

 

קניון G-6 יקנעם (בקומת הכניסה), אין טלפון, ראשון-חמישי 21:00-10:00, שישי 15:30-9:00, כשר

 

בורגרים

רשת ההמבורגרים פותחת סניף חדש וכשר באילת, בעלות של 300 אלף שקלים. זהו הסניף השני בעיר, והוא שוכן בחלל המשתרע על פני 100 מטרים שמעוצבים בסגנון מודרני ומכילים 40 מקומות ישיבה בפנים ובמרפסת החיצונית.

   (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)

שדרות התמרים 11 אילת, *4999, ראשון-חמישי 24:00-11:00, שישי 16:00-11:00, כשר

 

שוק פשוט

מתחם קונספט חדשני נפתח בימים האחרונים בעפולה, באותו מקום שבו שכן בעבר "מתחם השוק" (מיזם שהתקשה להתרומם, ובסופו של דבר מעולם לא נפתח). בפרויקט "שוק פשוט" הושקעו 10 מיליון שקלים, ומי שעומדת מאחוריו היא קבוצת "יובלים" שבבעלות אלברט עמית, שחזונו היה להקים מתחם רב-תכליתי המשלב שווקים מתחלפים, חנויות קבועות ופסטיבלי אוכל וקולינריה.

 

סככת השוק הענקית, שתחתיה יפעלו בעתיד 250 דוכני מכירה קבועים ומתחלפים, מתנשאת לגודל של 4,500 מ"ר, ומחוצה לה יש כ-500 מקומות חניה. בשלב הראשון "השוק הפשוט" יפעל בין 4-3 ימים בשבוע, ועד סוף 2018 פעילותו עתידה להתרחב לשבעה ימים בשבוע. בינתיים, החל מיום הפתיחה הרשמי (שהתקיים ב-8-7 בספטמבר) ועד לקבלת כל הרישויים הדרושים, פועלים במקום שבע משאיות אוכל.

 

החשמל 7 עפולה

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: תיקי גולן
הלחמניות שמשגעות את תל אביב ועוד 20 מקומות חדשים ברחבי הארץ
צילום: תיקי גולן
מומלצים