צפו: טרנד החתונות הקולינריות מגיע לישראל
אין מאחורי הקלעים, אין הפתעות: עם טרנד הבישול הפתוח האורחים בחתונה ירגישו שהם מגיעים למסעדה. הם יקבלו אוכל טרי ומתקדם שמשקף תשוקה ואהבה לאוכל וחוויה שהם יזכרו לכל החיים
(התכנים במדור זה מוגשים בשיתוף עם החברות המצולמות בפרקים שלפניכם)
צפו: מדריך החתונות, חתונה קולינרית
בשנים האחרונות יותר ויותר זוגות בוחרים לשלב מטבח פתוח בחתונה שלהם. "אין פה מאחורי הקלעים", מסביר רוני אבייב, מנכ"ל תרין. "הכול מבושל ומצולחת מול עיני האורחים, חוויה של מסעדה בתחום האירועים. זו גם הצגה בפני עצמה. במקום להזמין זמר ב-70 אלף שקלים כדי שהאורחים יזכרו את האירוע, המטבח נותן את המענה כאילו שיש זמר לאורך כל הערב, כי יש הצגה כל הערב".
"מטבח פתוח זה מטבח שמלא תשוקה ואהבה לאוכל. מטבח שמלא צבעים", מוסיף בני מדר, שף תרין. "כל הטבחים לבושים יפה, האוכל נצלה במקום ונעשה במקום, ואנחנו משתדלים להכניס למטבח הפתוח את כל הטרנדים שקיימים היום בשוק, מאוכל מולקולרי, בישולים מיוחדים, בישול בסוויד, בישום בוואקום. בקיצור, את כל הטכניקות הכי מתקדמות".
איך זה עובד?
בכל שולחן יש תפריט. הסועד בוחר את המנה ומכינים לו אותה במקום. כל המנות טריות ומוגשות על בסיס העדפת האורחים.
למי זה מתאים?
לזוגות שמבקשים לצאת מהקופסה ולנסות דברים חדשים.
לעוד כתבות בנושא, הכנסו למדריך החתונות
התכנים במדור זה מוגשים בשיתוף עם החברות המצולמות בפרקים שלפניכם
מומלצים