הפירה והשניצלים של סלובו / "איזה בישול"
מדור חדש ב-ynet יוצא לבדוק את הביצועים של אנשי הספורט במטבח, ובפרק הראשון פגשנו את סלובודן דראפיץ'. תוך כדי הטיגון הוא הסביר מה בדיוק קרה עם ערן לוי ("הוא חזר מבולבל מנבחרת ישראל"), גילה מי מהמאמנים יודע לבשל (שי ברדה, למשל) וסיפר על הפגישה המתוכננת עם איביץ' ואשתו
מי מאנשי הספורט שלנו הוא השף הכי טוב? על הדשא במגרשי הכדורגל אנחנו מקבלים תשובות בכל שבוע בבישולי שערים, אבל במטבח כבר מדובר בשאלה לא פשוטה בכלל. אנחנו ננסה למצוא תשובה במסגרת מדור חדש, טעים ומיוחד שבמסגרתו אנשי הספורט מבשלים.
התחלנו עם מאמן מכבי נתניה, סלובודן דראפיץ', שיש לו בבית שפית משלו: אשתו אניטה, המתמחה בבישולים במגוון סוגים, טעמים וצבעים. במטבח של אניטה, דראפיץ' אחראי בעיקר על שטיפת הכלים, הסדר והניקיון, אבל מדי פעם הוא גם מבשל. מנת הדגל שלו היא פירה ושניצלים מטוגנים.
בין בישול לטיגון מאמן מכבי נתניה סיפר לנו מה הוא חושב על הכדורגל הישראלי וחלק כמה סודות מאחורי הקלעים על הקריירה שלו. הוא ניסה להסביר מה קרה עם ערן לוי בנתניה ("כל מי שמגיע לנבחרת ישראל יוצא משם מבולבל... לא יכולנו לקפוץ מעל הפופיק ולהציע לו חוזה גבוה לכמה עונות"), חזר לסיבות שגרמו לו להיפרד מאלי טביב ובית"ר ירושלים בזמנו, וגם שלף שמות של מאמנים שלדעתו יודעים לבשל כמו שצריך. צפו בדראפיץ' מבשל ומדבר כפי שעוד לא ראיתם.