שתף קטע נבחר
 

ארוחות בוקר ובראנצ'ים חדשים

הבראנץ' של יונתן רושפלד, ארוחת הבוקר של שגב משה, הבראנץ' של השיכורים ועוד 10 ארוחות בוקר ובראנצ'ים חדשים

אז מה אם הבראנץ' זכה לתדמית נהנתנית ומושחתת, מי אמר שזה רע ליהנות מהחיים הטובים מידי פעם? אז אם יש לכם זמן בסוף השבוע לארוחה מפנקת, כדאי שתכירו את הבראנצ'ים החדשים שבכתבה.

ארוחות בוקר ובראנצ'ים חדשים (צילום: עידן ירדני)
הבוקר של "שגב אקספרס"(צילום: עידן ירדני)
 

 

YA-PAN

במסעדה היפנית של השף יובל בן נריה מקיימים מדי יום שישי, בין השעות 15:00-12:00, בראנץ' חדש בסגנון יפני שכולל מנות ראשונות המוגשות למרכז השולחן ועיקרית לבחירה ב-118 שקלים לסועד.

ארוחות בוקר ובראנצ'ים חדשים בארץ (צילום: גל קולוג)
(צילום: גל קולוג)

בין המנות הראשונות תוכלו לזלול טרטר דג ים עם פורי, פונזו מתוק, חלמון ועירית וחומוס מיסו - גרגירי חומוס עם חמאת מיסו ביתית, צ'ילי ירוק ושמן זית ומנה של סלט טופו ותפוחי אדמה ראטה. לעיקרית, תוכלו לבחור בין מאזמן - אטריות ראמן עבות עם חמאה מעושנת, ביצת אונסן, ביצי סלמון ומח עצם לבין מנת סטייק אנד אגז שמגיעה עם שייטל צלוי על הגריל, תפוחי אדמה מטוגנים בסגנון יפני, ביצי עין ומח עצם.

ארוחות בוקר ובראנצ'ים חדשים בארץ (צילום: גל קולוג)
(צילום: גל קולוג)
  

נחמני 26 תל אביב, 03-6487796, ראשון-חמישי 23:30-12:00, שישי 16:30-12:00, 22:30-18:00, שבת 16:30-12:00, 23:30-18:00, לא כשר

 

קפיטריה

ה"קפיטריה", מקבוצת "קפה אירופה", מאחדת כוחות עם השף יונתן רושפלד, שהצטרף למקום כשותף וכשף, ומעתה יוגשו שם ארוחות בוקר (עד השעה 12:00) שאפשר להזמין מידי יום כארוחה או להרכיב לבד בהתאם למנות המוגשות במקום.

ארוחות בוקר ובראנצ'ים חדשים (צילום: AVIRA)
(צילום: AVIRA)

בין הבראנצ'ים המוצעים במקום יש את "א-לה-קארט", הכולל מגוון סלטים בצלוחיות קטנות, מנת ביצים לבחירה אישית, סלט תפוחי אדמה בסגנון לבנוני, אבוקדו טרי, מבחר גבינות, רוסט הודו ביתי, סלסלת לחמים חמים וטריים ועוד (24-12 שקלים).

ארוחות בוקר ובראנצ'ים חדשים (צילום: AVIRA)
(צילום: AVIRA)
  

במקום החלו לאחרונה להגיש בראנץ' סופ"ש חדש בימי שישי בין השעות 17:00-8:00 ובשבת, בין השעות 18:00-9:00. בבראנץ' תוכלו לזלול מנות בוקר קלאסיות כמו טוסט אבוקדו על לחם דגנים (42 שקלים), Eggs Benedict מעל בריוש, עם תרד וסלמון מעושן או עם רוסט הודו ברוטב הולנדייז (58 שקלים) וסטייק אנד אגז (52 שקלים).

ארוחות בוקר ובראנצ'ים חדשים (צילום: AVIRA)
(צילום: AVIRA)
 

החשמונאים 96 קניון גינדי, 03-956-7216‏, ראשון-שבת 23:00-8:00, לא כשר

 

שישקו

ב"שישקו" שברחוב הר סיני בתל אביב, החליטו לאחרונה להחזיר את בראנץ' השיכורים המפורסם שהוגש בעבר בבר ה"סרווסריה" (שנסגר לפני כשנתיים).

ארוחות בוקר ובראנצ'ים חדשים (צילום: אנטולי מיכאלו)
בראנץ' השיכורים של "שישקו"(צילום: אנטולי מיכאלו)
 
ארוחות בוקר ובראנצ'ים חדשים (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)
 

הבראנץ', עליו אמון השף רוברט קולגר, מוגש במקום בימי שבת בין השעות 17:00-12:00וכולל מנות כמו פלפלים חריפים מטוגנים עם גבינה בולגרית וביצת עין (38 שקלים), קציצות בקלה בתוך חלה עם רוטב עגבניות פיקנטי (72 שקלים), מגדל פנקייקים עם בייקון ומייפל (52 שקלים) והאם & צ'יז בחלה מטוגנת (46 שקלים).

ארוחות בוקר ובראנצ'ים חדשים (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)
 

הר סיני 2 תל אביב, 073-7576221, ראשון-חמישי 1:00-18:00, שישי-שבת 1:00-12:00, לא כשר

 

בושוויק

ב"בושוויק" מרחיבים את שעות הפעילות, ומשיקים בראנץ' חדש ממנו תוכלו ליהנות בכל ימות השבוע בין השעות 17:00-11:30 (בימי שבת החל מ-12:00). הבראנץ' מורכב משלל צלחות קטנות כמו סלט ביצים עם עירית וצלפים; סלמון מעושן עם שמנת ושמיר; פלפלי פדרון מעושנים ודואה; סלקים עם יוגורט כבשים וחזרת; זוקיני צרוב וגבינה בולגרית; וברזאולה עם שמן זית (מ-15 שקלים לצלחת ועד 59 שקלים לחמש צלחות).

ארוחות בוקר ובראנצ'ים חדשים (צילום: יח
(צילום: יח"צ)
 

עוד בתפריט: חצי אבוקדו אפוי, ביצה רכה, סלמון מעושן לצד סלטון של מלפפונים (38 שקלים) וברד פודינג מלוח עם גבינת עיזים, תרד וקייל (58 שקלים). יש שם גם מנות ביצים כמו בריוש צלוי עם מקושקשת, פרמזן מגורדת וביצי סלמון (46 שקלים) וסטייק & אגז (55 שקלים), ואפילו מנות בשר כמו סנדוויץ' קורנדביף עם חרדל חריף, רוטב איולי, שום קונפי וקורנישונים (46 שקלים).

 

לסיום הארוחה, אפשר לבחור שם מגוון אופציות מקטגורית קינוחי הבוקר לצד משקאות קפה מיוחדים וקוקטיילים המבוססים על קפה.

 

נחלת בנימין 28 תל-אביב, 03-5678006, ראשון-שבת 2:00-7:00 , לא כשר

 

L28

מסעדת L28 מתחילה להגיש ארוחות בוקר בסופי השבוע בין השעות 15:00-09:00, במחיר שנע בין 88-38 שקלים.

ארוחות בוקר ובראנצ'ים חדשים בארץ (צילום: אנטולי מיכאלו)
ארוחות בוקר ובראנצ'ים חדשים בארץ(צילום: אנטולי מיכאלו)
   

במהלך השעות הללו, תוכלו להזמין כאן את המנות שרקח המנהל הקולינרי של המסעדה, גבריאל ישראל, וביניהן תבשיל של קייל שחור עם קינואה, חמוציות, גבינת פטה, שקדים קלויים ונענע (44 שקלים) וטוסט לחם מחמצת עם מוצרלה, בולגרית מעודנת, מלח מעושן, מטבוחה וחמוצים (44 שקלים).

ארוחות בוקר ובראנצ'ים חדשים בארץ (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)
 

עוד בתפריט: בייגל ירושלמי עם ביצה רכה, סלמון כבוש ומעושן, אבוקדו וגבינת שמנת (54 שקלים) ומעדן גרנולה עם בננה וחלבה, יוגורט עיזים, סילאן, שוקולד מריר 70% ופירות יבשים (38 שקלים).

 

לילינבלום 28 תל אביב, 03-9003560, שישי-שבת 15:00-09:00

 

לחם שחר

אחרי שנפרד מתעודת הכשרות שלו והחל לפתוח את דלתותיו גם בשבת, מציע בית הקפה "לחם שחר", מנות בוקר המבוססות על מאפים ולחם כמו בורקס פינוקים (15 שקלים) ובורקס במילוי גבינה ותרד שמגיע בתוספת ביצה, עגבנייה ומלפפון (15 שקלים). יש שם גם פיצת אישיות מבצק מחמצת עם תוספות שונות, ומנות נוספות על טהרת הבצק שמוגשות לצד קפה טוב.

 (צילום: יעל האן) (צילום: יעל האן)
(צילום: יעל האן)
 

משמר השרון, 09-8983511‏, ראשון-חמישי 20:00-6:30, שישי 15:00-7:30, שבת 15:00-10:00, לא כשר

 

צ'ופ צ'ופ

במקום הבא החלו להגיש בימי שישי, בין השעות 15:30-11:00, מנות בוקר קלאסיות שיבטיחו לכם שנ"צ עד כניסת השבת. 

ארוחות בוקר ובראנצ'ים חדשים (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

מה בתפריט? חומוס חם שנעשה במקום (30 שקלים) מעליו אפשר להוסיף גם בשר מעושן (60 שקלים כולל חמוצים, פיתות ולימונדה או סודה לבחירה) ויש גם שקשוקה אדומה עם אסאדו לבין שקשוקה ירוקה עם ספריבס טלה (60 שקלים כולל חמוצים, פיתות, ולימונדה/סודה) ואם לא בא לכם להתפרע, תוכלו פשוט להזמין ביצי עין עם קבנוס ולסגור סיפור.

 

דרך רמתיים 69 הוד השרון, 09-7404625‏, ראשון-חמישי 23:00-11:00, שישי 15:30-11:00, כשר

 

החלוצות

בית אוכל שמשלב בין נוסטלגיה, חדשנות ומיקום פסטורלי להפליא - סמוך לקיבוץ עין השופט שבאזור רמת מנשה - המציע בראנץ' חדש בעלות של 75 שקלים, ממנו אפשר ליהנות בימי שישי בלבד בין השעות 14:00-09:00.  

 (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)

במחיר הזה תקבלו שם סלטים, אנטיפסטי עם רטבים שונים, מנת ביצים כמו שקשוקה, למשל, מאפים שנאפים במקום, חלה ולחם מחמצת, אותו תוכלו לטבול בטחינה ביתית שמכינים במקום. כמו גם, תוכלו לזלול שם פוקצ'ה לצד ממרחים שונים, זיתים מכמה סוגים, קפה והפתעות מתוקות המתחלפות מדי שבוע.

 

מתי: שישי 14:00-9:00

אולם תרבות מגידו עין השופט, 054-2289892, שישי 14:00-9:00, לא כשר

 

קוקייה

בפיצרייה שבקיבוץ דפנה, החלו לאחרונה להגיש בראנץ' סופ"ש, ממנו אפשר ליהנות בימים שישי ושבת בין השעות 12:00-10:00. בתפריט שמגישים במקום תמצאו מנות כמו מאפה קלצונה פתוח עם מילוי תרד, גבינת עיזים וביצת עין (54 שקלים) וקלצונה ממולא בתפוח אדמה מעושן, ביצה וקשקבל עם נגיעות כמהין המוגש לצד קרם פרש (54 שקלים).

 (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)

עוד מציעים שם מנת שקשוקה הנקראת בתפריט "שקשוקייה" (54 שקלים), בריוש עם סלמון מעושן וביצה עלומה מעל (54 שקלים) וכריך עם גבינת ברי ופקאן חם, טפנד זיתים ובצל מקורמל (52 שקלים).

ארוחות בוקר ובראנצ'ים חדשים בארץ (צילום: יח
(צילום: יח"צ)
  

קיבוץ דפנה, 04-6945800‏, ראשון-שבת 23:00-12:00, לא כשר

 

טאבולה ראסה

הטבעונית החדשה של הגליל, החלה לאחרונה לפתוח את שעריה גם לארוחות בוקר מפנקות, מהן אפשר ליהנות בכל ימות השבוע החל מ-8:00 בבוקר.  

 

ומה בתפריט? מאפי סמבוסק ממולאים בירקות, שקשוקה תרד עם טופו או בלי וסלטים המוגשים לשולחן לצד לחמים ומטבלים ויש שם אפילו בירת fass מהחבית.

ארוחות בוקר ובראנצ'ים חדשים בארץ (צילום: יח
(צילום: יח"צ)
  

מחירן של כל המנות בארוחת הבוקר לא עובר את ה-30 שקלים, ובתוספת תשלום תוכלו גם לרכוש שם תבשילים טבעוניים כשרים הביתה לסוף השבוע

 

מתחם יוסף כביש 99, 04-955-6919‏, ראשון-חמישי 21:00-11:45- שישי 14:30-10:00, כשר

 

קפה גרג

רשת בתי הקפה "גרג", השיקה לאחרונה תפריט בוקר חדש בסימן עולמי והוא מוגש לאורך כל שעות היום.

ארוחות בוקר ובראנצ'ים חדשים בארץ (צילום: יסמין אבנר)
(צילום: יסמין אבנר)
  

התפריט מציע בוקר טביליסי מהמטבח הגרוזיני שמכיל חצ'פורי, שלושה מטבלים, חמוצים וירקות (65 שקלים), ובוקר לבנוני שכולל מקלובה צמחונית, ביצים לבחירה, יוגורט עם ארטישוק, קונפי וסומק, גבינת לבנה, חומוס גרגירים, פלאפל, קראנץ' זעתר וסלט אישי (65 שקלים).

ארוחות בוקר ובראנצ'ים חדשים בארץ (צילום: יסמין אבנר)
(צילום: יסמין אבנר)

עוד תמצאו שם בוקר נורווגי עם פנקייק בתוספת סלמון מעושן וגבינת שמנת (72 שקלים), רול אומלט ספרדי (47 שקלים) וארוחת בנדיקט עם תרד וריבת בצל (52 שקלים).

 

להשיג בכל סניפי הרשת

 

שגב אקספרס

במסעדה של השף שגב משה, השיקו לאחרונה תפריט ארוחות בוקר שמוגש בימי שישי בין השעות 12:00-9:00 במחיר אחיד של 79 שקלים. במחיר הזה תקבלו שתייה קלה וחמה ומנת בוקר כמו ביצים עלומות על ברוסקטה עם סלט אבוקדו ורוטב הולנדייז, סלט בריאות עם שתי ביצים רכות או בורקס עבודת יד ממולא בבצלים, מנגולד וגבינת פטה המוגש עם ביצים רכות, זיתים מתובלים, עגבניות מגורדות, סחוג, טחינה ומלפפונים חמוצים.

ארוחות בוקר ובראנצ'ים חדשים (צילום: עידן ירדני)
(צילום: עידן ירדני)

חובבי המתוק ודאי ישמחו לדעת כי במקום מציעים גם ארוחה של לחם מטוגן המורכב משתי פרוסות עבות של לחם בריוש מטוגנות בחמאה עם ביצים, המוגשות לצד שמנת חמוצה של פעם, ריבת תותים ווניל וסלט פירות.

 

מזל אליעזר פינת לזרוב (קניון הזהב), 073-2665553, ראשון-חמישי, שבת 23:00-12:00, שישי 23:00-9:00, לא כשר

 

ביסטרוק

ביסטרו חדש שנפתח לפני כחצי שנה על ידי השף שאול קויפמן (סנטה קתרינה) ואחיו ארנן. התפריט במקום מבוסס על תוצרת עונתית, וממש לאחרונה החלו להגיש במקום גם בראנץ' חדש המשלב בין מנות בוקר קלאסיות למנות פחות שגרתיות עם טוויסט מעניין, ממנו אפשר ליהנות בימי שישי בין השעות 12:00-9:00.

 

בין היתר, מציעים שם פלטת סלטים הכוללת סלט אבוקדו, סלט ביצים, סלט ירקות קצוץ, צאזיקי, טחינה עם סלסת עגבניות וכבד קצוץ (70 שקלים), לצד חלה טרייה, לחמניות חלב ופוקצ'ה מהטאבון (25 שקלים).

 (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)
 

בעיקריות יש סטייק אנד אגז (60 שקלים), שקשוקה (42 שקלים), מקושקשת עם בייקון (32 שקלים), ביצי עין עם ראגו פטריות (32 שקלים) ואת ה"חומוס של שאולי" שמכינים במקום (25 שקלים). לקינוח, מציעים שם מוס שוקולד (30 שקלים), קרם ברולה (30 שקלים) וקרם מסקרפונה ותותים (40 שקלים).

 

קיבוץ חצור, ‏058-6757087‏, חמישי 23:00-18:30, שישי 12:30-9:00, 23:00-18:30, שבת 16:00-12:30, לא כשר

 

 (  )

מבשלים חוויה

החל מחודש מאי, מתחם הסדנאות "מבשלים חוויה" יתחיל להציע סדנה לבראנץ' שישי. הסדנה תתקיים מדי יום שישי בין השעות 12:30-10:00, כשכבר בתחילת המפגש תיערך סדנת בישול בה ילמדו המשתתפים איך להכין מנות בוקר לא שגרתיות כמו שווארמת דג או ביצים עלומות בתוך חציל.

 (צילום: יח"צ)
(צילום: יח"צ)

בסיום הסדנה, ייערך שולחן גדול והמשתתפים יכולים יהיו ליהנות מהמנות שהכינו במהלך השיעור. מחיר השתתפות בסדנה הוא 256 שקלים, והיא תימשך כשלוש שעות וחצי.

 

דרך בן צבי 78 יפו, כשר. ההרשמה לסדנה מתבצעת דרך האתר של "מבשלים חוויה"

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: AVIRA
הבראנץ' של רושפלד ועוד ארוחות בוקר ובראנצ'ים חדשים
צילום: AVIRA
מומלצים