שתף קטע נבחר
 

20 ארוחות עסקיות חדשות

רוצים להתפנק במסעדה מבלי לקרוע את הכיס? אם אתם מוכנים לעשות את זה בצהריים, אז ארוחה עסקית היא הפתרון בשבילכם: קבלו 20 ארוחות עסקיות חדשות במסעדות ברחבי הארץ

 

עורך: בן שכטר , צלם: ניצן דרור , כתבת: תיקי גולן

עורך: בן שכטר , צלם: ניצן דרור , כתבת: תיקי גולן

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

קאב קם

הבר-מסעדה שבבעלות המסעדן והשף יריב מלילי ("בית תאילנדי"), מציעה ארוחה עסקית חדשה שכוללת מנה עיקרית ושתי מנות קטנות במחיר המנה העיקרית.

ארוחות עסקיות חדשות בארץ (צילום: יהונתן בן חיים)
(צילום: יהונתן בן חיים)
 

בין העיקריות שתוכלו להזמין במסגרת הדיל: פאד קפאו נאה - נתח אונטריב וחלקי פנים קצוצים גס המוגשים עם ביצת עין רכה (94 שקלים); גאי טוט סום טאם - כרעי עוף בטיגון ארוך לצד סלט פפאיה חריף וסטיקי רייס (86 שקלים); פלה טוט מטוגן עם אטריות סומה ומטבלים חריפים (146 שקלים) ופאד פאק טהו - ירוקים ואספרגוס על הווק עם טופו ושום (76 שקלים).

 

מתי: ראשון-חמישי 16:00-12:00

לינקולן 11 תל אביב, 03-6889960, ראשון-חמישי 16:00-12:00, 1:00-18:00, שישי-שבת 1:00-18:00, לא כשר

 

שאלוט

מסעדת "שאלוט" שמציעה מטבח מודרני בסגנון קווקזי מסורתי, התחדשה עם עסקיות שכוללות ארוחה גיאורגית, ארוחה "מהמטבח של אמא" וארוחה בסגנון רוסי עם מנות כמו צ'יקן קייב, לוביו, בילאשי, בלינצ'ס במילוי בשר ועוד (79-59 שקלים).

ארוחות עסקיות חדשות בארץ (צילום: אבי ששון)
(צילום: אבי ששון)
 

כל עסקית כזו מורכבת ממנת פתיח, מנה ראשונה, מנה עיקרית ולימונדה שנסחטת במקום. בין המנות שתוכלו לזלול במסגרת הארוחות החדשות ראוי לציין את ה"חליעה" - מעין גולש גיאורגי, ומהמאכלים המזוהים ביותר עם המטבח הגיאורגי המסורתי - בליווי פולנטה עשירה.

 

מתי: ראשון-חמישי 16:00-12:00

הברזל 3 תל אביב, 03-7324411, ראשון-חמישי 24:00-12:00, כשר למהדרין

 

L28

במסעדה שברחוב לילנבלום, השיקו לאחרונה עסקיות צהריים במחיר של 89 שקלים הכוללות את לחם הבית, מנה ראשונה ומנה עיקרית.

ארוחות עסקיות חדשות בארץ (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)
 

בגזרת הראשונות תוכלו לבחור בין קרפצ'יו דג, פולנטה קריספית עם גספצ'ו וגבינת ריקוטה אפויה בתוספת סלט עשבים. מבחר העיקריות כולל נזיד "ריבוליטה" טוסקני, פסטה פיצ'י עם עלי זעתר ופרמזן, "מלפטי" ראגו שייטל עם גבינת פיקורינו ועוד.

ארוחות עסקיות חדשות בארץ (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)
 

מתי: ראשון-חמישי 15:00-12:00

לילינבלום 28 תל אביב, 03-9003560, ראשון-חמישי 23:00-8:00, שישי-שבת 23:00-12:00

 

אלנה

מסעדת השף של ברק אהרוני, משיקה בימים אלה עסקית צהריים במסגרתה תקבלו מנה ראשונה המורכבת מחמישה פתיחים מתחלפים למרכז השולחן ומנה עיקרית לבחירה. מחיר הארוחה ייקבע על פי מחיר המנה העיקרית.

ארוחות עסקיות חדשות בארץ (צילום: דיוויד לופטוס)
(צילום: דיוויד לופטוס)
 

בין הפתיחים שמוגשים שם, תוכלו לזלול מסבחה שעועית לבנה עם מרווה וצ'ילי, חצילים שרופים עם גבינת לבנה ורשאד וקרוק - עלה ממולא בבשר טלה בציפוי פירורי לחם. לעיקרית, תוכלו לבחור בין טורטליני חצילים (82 שקלים), כיסוני טלה עם שמנת חמוצה, סמנה, תרד וצ'ילי (68 שקלים), דניס שלם צלוי עם שומר מזוגג ביין רוזה ופלפל ורוד (138 שקלים) ועוף בגריל עם לימונים כבושים, קייל וזיתי קלאמטה (82 שקלים).

 

מתי: ראשון-חמישי 15:00-12:00

נחמני 23-25 תל-אביב, 03-5435400, ראשון-חמישי 11:00-7:00, 16:00-12:00, 23:30-18:00, 23:30, שישי 15:30-7:00, 23:30-18:00, שבת 15:30-7:00, 23:30-18:00, לא כשר

 

דיינינגס

בביסטרו הבא, צמד השפים מאסקי סוגיאסקי ודורון לוי, השיקו לאחרונה עסקיות סופ"ש חדשות הנקראות בתפריט: Shine & Dine weekend. הארוחה עצמה היא, למעשה, תפריט טעימות לבחירה על ידי הסועד, הכולל חמישה פתיחים למרכז השולחן בסגנון "איזאקיה", ושלוש מנות לבחירה במחיר של 180 שקלים לסועד. לצד האוכל, מציעים שם גם 1+1 על כל הקוקטיילים.

ארוחות עסקיות חדשות בארץ (צילום: יהונתן בן חיים)
(צילום: יהונתן בן חיים)
 

מתי: שישי-שבת 16:00-12:00

נחמני 25-23 תל אביב, 03-5435555, ראשון-חמישי 23:30-18:00, שישי-שבת 16:00-12:00, 23:30-18:00, לא כשר

 

בלקן

במסעדה החדשה ונטולת הבשר, שמציעה תפריט בלקני עם מנות ממטבחי בולגריה, סרביה, קרואטיה ובוסניה, עליו אמון השף איל לביא, מגישים עסקיות חדשות במסגרתן במחיר המנה העיקרית (טווח המחירים של המנות העיקריות נע בין 135-59 שקלים), תקבלו גם מנה ראשונה לבחירה ולחם הבית.

ארוחות עסקיות חדשות בארץ (צילום: אמיר מנחם)
(צילום: אמיר מנחם)
 

בגזרת הראשונות תוכלו לבחור שם בין מרק משתנה, שלושה מזטים, סלט שופסקה סרבי המורכב מירקות וגבינה בולגרית ומאפה (סגנאקי) במילוי גבינת פטה יוונית. לעיקרית, מציעים כאן מוסקה חלבית, סלקים ממולאים בתבשיל חיטה, עדשים ותאנים, קציצות דגים או דג שלם צלוי בטאבון.

 

מתי: ראשון-חמישי 16:30-12:00

חשמונאים 99 תל אביב, ראשון-חמישי 16:30-12:00, 1:00-18:30, מוצ״ש-1:00, כשר

 

בית ארקפה

אחרי שהביאו לנו את בשורת הקפה החדשה, ב"בית ארקפה" משיקים תפריט עסקיות חדש עם מנות ראשונות של סלט סלנובה, סלט קיסר, סלט שוק וגבינת המאירי, פוקצ'ה ומרק. לעיקרית, תוכלו להזמין שם פילה סלמון בטאבון ברוטב טריאקי (88 שקלים), מיטבולס מבשר בקר (78 שקלים), שניצל (68 שקלים), חזה עוף ברוטב עגבניות שרופות בטאבון או אחת מנת פסטה.

ארוחות עסקיות חדשות בארץ (צילום: יח
(צילום: יח"צ)
 

מתי: ראשון-חמישי 16:00-12:00

הצפירה 23 תל אביב, ראשון-חמישי 16:30-7:30, שישי 13:30-7:30, לא כשר

  

פיצה רוסטיקו

"פיצה רוסטיקו" מתחדשת ומשתדרגת עם תפריט מגוון, שירות משלוחים וארוחות עסקיות, המציעות דיל של פיצה במשקל 300 גרם + סלט או מרק ב-43 שקלים. אופציה נוספת היא עסקית הכוללת פסטה אפויה לצד סלט או מרק ב-49 שקלים.

 (צילום: בן יוסטר) (צילום: בן יוסטר)
(צילום: בן יוסטר)
 

מתי: ראשון-חמישי 16:00-12:00

שרונה מרקט, ראשון-חמישי, שבת 23:00-11:00, שישי 16:00-11:00, לא כשר

 

קפיטריה

במקום הבא, מבית קבוצת "קפה אירופה", החלו לאחרונה להציע בתפריט - עליו אמון השף יונתן רושפלד - ארוחות עסקיות במסגרתן במחיר המנה העיקרית, מוגשים לשולחן גם לחם ומתבלים או מרק, לבחירה.

שף יונתן רושפלד (צילום: רמי זרנגר) (צילום: רמי זרנגר)
שף יונתן רושפלד(צילום: רמי זרנגר)
 

מבחר המנות העיקריות במקום כולל המבורגר במשקל 220 גרם בצלחת עם תוספת של צ'יפס מתובל (68 שקלים), תבשיל קארי עם ירקות, עוף או טופו המוגש על אורז לבן (68 שקלים), פילה סלמון עם פסטו, אגוזי קשיו ועגבניות (88 שקלים) וטורטליני עגל ברוטב עדשים שחורות, פורצ'יני ופרמזן (74 שקלים).

הדג של רושפלד (צילום: שרון וקס)
הדג של רושפלד(צילום: שרון וקס)

מתי: ראשון-חמישי 17:00-12:00

החשמונאים 96 קניון גינדי, 03-9567216‏, ראשון-שבת 23:00-8:00, לא כשר

 

פומו

המסעדה האיטלקית שפועלת ברמת החייל, החלה לאחרונה להגיש עסקית צהריים הכוללת מנה ראשונה, פוקצ'ה ומנה עיקרית, במחיר המנה העיקרית.

ארוחות עסקיות חדשות בארץ (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)

בין המנות הראשונות המוצעות בעסקית: סביצ'ה דג ים, סלט פרימוורה, רוסטביף, כרובית ארוסטיטו, מרק משתנה וסלט עגבניות. בגזרת העיקריות, ניתנת אפשרות בחירה בין מגוון פסטות (99-78 שקלים), המבורגר לצד פולנטה עם פטריות ברוטב דמי גלאס (87 שקלים) או לברק שלם ביין לבן וחמאה המוגש לצד תפוח אדמה, עגבניות וזיתי קלמטה (136 שקלים).

ארוחות עסקיות חדשות בארץ (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)
  

מתי: ראשון-חמישי 17:00-12:00

הברזל 11 רמת החייל, 03-9225320, ראשון-חמישי 23:00-12:00, שישי-שבת 24:00-12:00, לא כשר

 

חדר האוכל

במסעדה הוותיקה, מציעים עסקית ערב זוגית חדשה המכונה בתפריט - "המגש הזוגי". הארוחה, שתעלה לכם 256 שקלים, כוללת חמש מנות ראשונות ושתי עיקריות לבחירה מהתפריט. בגזרת המנות הראשונות תוכלו לבחור בין לחם הבית, כבד קצוץ, קרם חצילים, סלקים צלויים, סלט "חדר האוכל" וסלט עשבי גינה.

ארוחות עסקיות חדשות בארץ (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)
 

מתי: ראשון-חמישי 23:00-16:00, שישי 13:00-11:30

שאול המלך 23 תל אביב, 03-6966188, ראשון 21:00-12:00, שני-רביעי, שבת 23:00-12:00, חמישי 23:30-12:00, שישי 23:00-11:30, לא כשר

 

הולה

במסעדת השף, שעל התפריט שלה אמון השף ויקטור גלוגר, השיקו לאחרונה עסקית צהריים במסגרתה מוגשים חמישה פתיחים משתנים, סלסלת לחמים ומנה עיקרית אישית לבחירה. מחיר הארוחה, אגב, יקבע על פי מחיר המנה העיקרית.

ארוחות עסקיות חדשות בארץ (צילום: ספיר קוסה)
(צילום: ספיר קוסה)
 

בין העיקריות אפשר לבחור בין פסטה בלקנית עם חצילים וזוקיני צלויים, עגבניות טריות, פפריקה מעושנת וגבינת פטה (82 שקלים); מנה של טורטליני בעבודת יד עם פטריות יער, פיסטוקים וגבינת מנצ'גו (98 שקלים); המבורגר עם 'טופינג' של כבד אווז (98 שקלים), תמנון "אל פימפי" צלוי (108 שקלים) ופילה דג על הפלנצ'ה (124 שקלים).

 

מתי: ראשון-חמישי 17:00-12:00

הירקון 87 תל-אביב, 03-5759060, ראשון-שבת 23:30-12:00, לא כשר

 

ראיסה

בבר האוכל שבשוק הפשפשים המציע מנות מהמטבח הטורקי, השיקו לאחרונה עסקית צהריים במסגרתה מוגשות שלוש מנות מהתפריט העסקי במחיר של 58 שקלים. 

 (צילום: דרור עינב) (צילום: דרור עינב)
(צילום: דרור עינב)
 

בין המנות המוגשות במקום: צ'יפס הולנדי, לב חציל קלוי, סלט חסות וסלט ארטישוק, מחבת שרימפס וערק, פילה דק עם לבנה, סיגר ממולא בשר טלה, שניצל עם פירה ועוד.

 

מתי: ראשון-חמישי 18:00-11:00

רבי יוחנן 8 שוק הפשפשים יפו, 03-6202262‏, ראשון-חמישי 1:00-11:00, שישי-שבת 1:00-10:00, לא כשר

 

Nina Bianca

במסעדה האיטלקית שבמתחם ביל"ו, החלו לאחרונה להציע ארוחת צהריים עסקית הכוללת מנה עיקרית ומנה ראשונה במחיר המנה העיקרית. בין המנות הראשונות המוצעות שם לבחירה, אפשר למצוא סלט קפרזה עם מיקס עגבניות שרי, סלט מיקס עלים עם ירקות קלויים, ריזוטו אפונענע וקרפצ'יו חציל עם יוגורט וטחינה ועוד. 

ארוחות עסקיות חדשות בארץ (צילום: אנטולי מיכאלו)
(צילום: אנטולי מיכאלו)

בעיקריות, תוכלו לבחור בין מגוון פיצות כמו פיצה נפוליטנה (52 שקלים), פיצה אנטיפאסטי (58 שקלים), פאטוצ'יני ברוטב שמנת כמהין ומיקס פטריות (59 שקלים), רביולי גבינות ברוטב אולי אוליו (74 שקלים) פילה סלמון על קרם שורשים עם בטטה וירוקים (98 שקלים) ועוד.

 

מתי: ראשון-חמישי 16:00-12:00

בוסי סנט ג'ורג 9 מתחם ביל"ו, 08-9480080, ראשון-חמישי 16:00-12:00, 24:00-18:00, שישי 14:30-9:00, שבת 24:00-19:30, כשר

 

הצדף

במסעדה הוותיקה, החלו לאחרונה להציע ארוחות עסקיות בטווח שעות ארוך במיוחד, כמו גם בימי שישי. הארוחה כוללת את מגוון סלטי הבית עם ריפיל חופשי, שתייה קלה או בירה מהחבית, שתייה חמה ומנה עיקרית בטווח מחירים שנע בין 160-88 שקלים.

ארוחות עסקיות חדשות בארץ (צילום: דרור כץ)
(צילום: דרור כץ)
 

אז מה אוכלים שם? בעסקית שמחירה 88 שקלים תוכלו לבחור בין סטייק פרגית, שניצל עוף או קבב אנטרקוט; אם תחליטו ללכת על העסקית שמחירה 98 שקלים תוכלו לבחור בין מנת דג המשתנה בהתאם להיצע שיש במסעדה באותו היום לבין שרימפס בחמאה, קלמרי מטוגן וניוקי שרימפס. בעסקית שמחירה 110 שקלים, תוכלו לבחור בין מנת שרימפס וחזה אווז מעושן למנת ריזוטו עם פירות ים, ותמורת 125 שקלים תוכלו להזמין שם צלעות טלה.

 

מתי: 18:00-12:00, שישי 16:00-12:00

שדרות משה דיין פינת יוסף ספיר 2 ראשל"צ, 03-9627111, ראשון-שבת 24:00-12:00, לא כשר

 

 (  )

 

REPUBLIC

במסעדה החדשה שבהוד השרון, מציעים דיל עסקי חדש במסגרתו מקבלים ארוחה מלאה ומשלמים רק את מחיר העיקרית. למנה ראשונה תוכלו להזמין שם מרק או סלט, ובגזרת השתייה תוכלו לבחור בין לימונדה לתה קר.

ארוחות עסקיות חדשות בארץ (צילום: יהונתן בן חיים)
(צילום: יהונתן בן חיים)
לעיקרית, תוכלו לבחור מתוך מבחר מנות שכולל: ניוקי פטריות פורטובלו (71 שקלים), כריך קלאב עוף עם תוספת בצד לבחירה (64 שקלים), שיפוד פרגית (68 שקלים), המבורגר במשקל 220 גרם (71 שקלים), טורטליני במילוי מסקרפונה, פרמזן, ריקוטה ובטטה (76 שקלים) או סלמון (88 שקלים).

 

מתי: ראשון-חמישי 17:00-12:00

הנגר 24 הוד השרון, 09-8878800, ראשון-חמישי, שבת 24:00-12:00, שישי 24:00-18:00, לא כשר

 

 

בנג'ולינה

במסעדת השף שבבעלות בני הזוג, בן וענת קנור, השיקה לאחרונה עסקיות חדשות במחיר אחיד של 50 שקלים. במחיר הזה תקבלו שם מנה עיקרית, תוספת חמה ושתייה.

בתי אוכל בגליל העליון (צילום: לין לוי)
(צילום: לין לוי)

בין המנות שתוכלו לזלול שם: המבורגר שייטל ושפונדרה במשקל 220 גרם, עראיס בתוך חלה צרובה בחמאת שום, שניצל וצ'יפס, פסטה פויו או פסטה עם פטריות ןערמונים.

 (צילום: ענת קנור)
(צילום: ענת קנור)
  

מתי: שני-חמישי 16:00-12:00

מתחם נופית חרמון, 04-6600876‏, שני-שישי 21:30-12:00, שבת 18:00-12:00, לא כשר

 

  

HARVEY'S

במעשנת הבשרים הירושלמית - HARVEY'S השיקו ממש לאחרונה עסקיות חדשות שכוללות מנה עיקרית לצד תוספת צ'יפס וכוס בירה.

ארוחות עסקיות חדשות בארץ (צילום: יח
(צילום: יח"צ)
 

בין היתר, יש שם עסקית המבורגר הכוללת 300 גרם המבורגר (60 שקלים כולל צ'יפס וכוס בירה), ועסקית מהמעשנה שכוללת את מנת הסנדוויץ' שזכתה לכינוי היצירתי - "טוטו אנחנו בקנזס", ומורכבת מבשר צלעות מפורק במשקל 170 גרם, חלפיניו כבוש, קולסלואו, מיונז ורוטב ברביקיו בסגנון קנזס (70 שקלים כולל צ'יפס ובירה).

 

מתי: ראשון-חמישי 16:30-12:00

בן שטח 7 ירושלים, 02-6246444, ראשון-חמישי 23:00-12:00, מוצ"ש-24:00, כשר

 

02

מסעדת 02 הירושלמית תפתח את דלתותיה לראשונה בשבוע הבא שעות הצהריים, ותגיש תפריט עסקיות הכולל מגוון מנות לבחירה. בארוחה, שמחירה 89 שקלים, תוכלו לבחור בין שיפודים, נתחי בשר מיוחדים ותבשילים שונים, לצידם יוגשו גם מנות פתיחה למרכז השולחן ולחמים.

ארוחות עסקיות חדשות בארץ (צילום: אפיק גבאי)
(צילום: אפיק גבאי)
 

מבחר העיקריות כאן יכלול שני שיפודי פרגית באריסה וסילאן, שני שיפודי קבב בקר וסלט לחם, שני שיפודי אנטרקוט עם שמן עשבים, שני שיפודי ארטישוק ירושלמי ותבשיל אורז בר וגם מנת עוף עם בצלים וסומק. כל אלה יגיעו לצד תוספת לבחירתכם: תבשיל גרגירי חומוס, שומר עם עגבנייה, חציל וזוקיני, תפוח אדמה עם סלק וקולורבי או מקלובה.

 

מתי: ראשון-חמישי 15:00-12:00

ז׳בוטינסקי 3 ירושלים, 02-6756666, ראשון-חמישי 15:00-12:00, 22:00-18:00, כשר

 

האותנטית

המסעדה הבאר שבעית, שפעלה בעברה באזור בית המשפט בעיר כמסעדת תבשילים, עברה לא מזמן למיקומה החדש והפכה למסעדת שף עם כ-200 מקומות ישיבה. על המטבח במקום אחראי השף יקיר מסרטי, שמציע שם גם עסקיות חדשות במספר מסלולים שמחירם נע בין 99-69 שקלים. במחיר הזה תקבלו מנה ראשונה, שתייה ומנה עיקרית.

 

מתי: ראשון-חמישי 17:00-12:00

דרך חברון 48 מתחם דיזיין פלוס באר שבע, 08-8695875, ראשון-חמישי 23:00-12:00, כשר

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: אפיק גבאי
העסקית החדשה במסעדת "הולה בראסרי"
צילום: אפיק גבאי
מומלצים