טעים ובריא: פשטידת ברוקולי עשירה
פשטידות זה רק למבוגרים? חן לוינשטיין מכינה פשטידת ברוקולי, שהילדים ישמחו לעזור להכין וגם לאכול. בתיאבון!
בשיתוף תנובה
הפקה: אינטרוויזיה / y-productions
פשטידת ברוקולי
רכיבים:
1 חבילה (800 ג') ברוקולי מוקפא מופשר במשך כחצי שעה
2 כפות שמן
150 גרם (1.5 כוסות) פתיתי גבינה צהובה 28%
100 גרם (1 כוס) בולגרית 5%
150 גרם (1.5 כוסות) פתיתי מוצרלה
2 מכלים (500 מ"ל) שמנת לבישול 15%
5 ביצים
1/4 כפית אגוז מוסקט טחון
מלח, פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
מחממים את התנור ל-180 מעלות
מפזרים את פרחי הברוקולי בתבנית ומברישים בשמן
מפזרים למעלה את הגבינות
טורפים את שאר המרכיבים בקערה ויוצקים לתבנית
אופים 40-50 דקות עד שהפשטידה מזהיבה.
מצננים 15 דקות לפני ההגשה כדי לאפשר לפשטידה להתייצב
מומלצים