שתף קטע נבחר
 

טעים ובריא: פשטידת ברוקולי עשירה

פשטידות זה רק למבוגרים? חן לוינשטיין מכינה פשטידת ברוקולי, שהילדים ישמחו לעזור להכין וגם לאכול. בתיאבון!

בשיתוף תנובה

 

 

הפקה: אינטרוויזיה / y-productions

הפקה: אינטרוויזיה / y-productions

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

פשטידת ברוקולי

 

רכיבים:

1 חבילה (800 ג') ברוקולי מוקפא מופשר במשך כחצי שעה

2 כפות שמן

150 גרם (1.5 כוסות) פתיתי גבינה צהובה 28%

100 גרם (1 כוס) בולגרית 5%

150 גרם (1.5 כוסות) פתיתי מוצרלה

2 מכלים (500 מ"ל) שמנת לבישול 15%

5 ביצים

1/4 כפית אגוז מוסקט טחון

מלח, פלפל שחור גרוס

 

אופן ההכנה:

מחממים את התנור ל-180 מעלות

מפזרים את פרחי הברוקולי בתבנית ומברישים בשמן

מפזרים למעלה את הגבינות

טורפים את שאר המרכיבים בקערה ויוצקים לתבנית

אופים 40-50 דקות עד שהפשטידה מזהיבה.

מצננים 15 דקות לפני ההגשה כדי לאפשר לפשטידה להתייצב

 

בשיתוף תנובה




 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: אינטרוויזיה
פשטידת ברוקולי
צילום: אינטרוויזיה
מומלצים