שתף קטע נבחר
 

ביקרנו את עמרי שרון בחוות שקמים: "להיות חקלאי בישראל זה ספורט לא קל"

הצצה נדירה לחוות שקמים, שם פגשנו את עמרי שרון ודיברנו איתו על בשר, על חקלאות וגם קצת על אבא. ויש גם בונוס: מתכון לקבב של אריאל שרון

צילום: יותם חצור

צילום: יותם חצור

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

למרגלות גבעת הכלניות שבה נמצאים הקברים של לילי ואריק שרון, פרושה החווה החקלאית של עמרי וגלעד, שני בניהם, שמשמרים את המסורת המשפחתית וגרים בחווה, שאותה רכשו הוריהם בתחילת שנות ה-70, וממשיכים לעסוק בחקלאות ולגדל צאן ובקר לצד ירקות ופירות.

חוות שקמים (צילום: תיקי גולן)
הדרך לגבעת הכלניות(צילום: תיקי גולן)

חוות שקמים (צילום: תיקי גולן)
מימין לשמאל: עמרי שרון, יניב בר נור ודן הולנדר(צילום: תיקי גולן)

 

כתבות נוספות שיכולות לעניין אתכם:

"חומוס": ספר חדש לאריק רוזנטל "הקוסם"

המדריך המלא למנגל


בפרק הראשון בסדרת הבשר שלהם, פגשו השף דן הולנדר והקצב יניב בר נור, את עמרי שרון, המתפקד בין היתר גם כמנכ"ל ארגון מגדלי הבקר הישראלי. בחווה, הנמצאת בשער הנגב, הם דיברו איתו על כבשים, על ההורים ועל החיים בחווה, ויחד הכינו מנגל לתפארת מדינת ישראל, שכולו מטלאים ישראלים שנולדו וגדלו בחוות שקמים.

חוות שקמים (צילום: תיקי גולן)
ויש גם מתכון לקבב של אריק(צילום: תיקי גולן)

חוות שקמים (צילום: תיקי גולן)
השף דן הולנדר (מימין) והקצב יניב בר נור(צילום: תיקי גולן)

חוות שקמים (צילום: תיקי גולן)
יניב בר נור(צילום: תיקי גולן)
 

 

  

 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: תיקי גולן
ריאיון עם עמרי שרון בחוות שקמים
צילום: תיקי גולן
מומלצים