ביקרנו את עמרי שרון בחוות שקמים: "להיות חקלאי בישראל זה ספורט לא קל"
הצצה נדירה לחוות שקמים, שם פגשנו את עמרי שרון ודיברנו איתו על בשר, על חקלאות וגם קצת על אבא. ויש גם בונוס: מתכון לקבב של אריאל שרון
צילום: יותם חצור
למרגלות גבעת הכלניות שבה נמצאים הקברים של לילי ואריק שרון, פרושה החווה החקלאית של עמרי וגלעד, שני בניהם, שמשמרים את המסורת המשפחתית וגרים בחווה, שאותה רכשו הוריהם בתחילת שנות ה-70, וממשיכים לעסוק בחקלאות ולגדל צאן ובקר לצד ירקות ופירות.
כתבות נוספות שיכולות לעניין אתכם:
"חומוס": ספר חדש לאריק רוזנטל "הקוסם"
המדריך המלא למנגל
בפרק הראשון בסדרת הבשר שלהם, פגשו השף דן הולנדר והקצב יניב בר נור, את עמרי שרון, המתפקד בין היתר גם כמנכ"ל ארגון מגדלי הבקר הישראלי. בחווה, הנמצאת בשער הנגב, הם דיברו איתו על כבשים, על ההורים ועל החיים בחווה, ויחד הכינו מנגל לתפארת מדינת ישראל, שכולו מטלאים ישראלים שנולדו וגדלו בחוות שקמים.
ריאיון עם עמרי שרון בחוות שקמים
צילום: תיקי גולן
מומלצים