מסעדה נוספת לאסף גרניט בפריז, אייל שני פתח את מסעדת צפון אברקסס בוינה
השף אסף גרניט יפתח בעוד כשבועיים בפריז את מסעדת "שבור", שתצטרף למסעדת "בלאגן" שכבר פועלת כשנתיים בעיר; לא מאוד רחוק משם פתח בוינה השף אייל שני את מסעדת "סבן נורת'", מסעדה נוספת בעיר שמצטרפת ל"מזנון". ומי פותח בפורטו ריקו?
שבור, פריז - השף אסף גרניט וקבוצת מחניודה
בתחילת חודש יולי הקרוב יחנוך בפריז השף אסף גרניט, יחד עם שותפו לעסקים השף אורי נבון, את המסעדה השנייה שלו בעיר - מסעדת "שבור", שממוקמת ברובע השני של העיר. הקונספט והאג'נדה עדיין לא נחשפו והשותפים עובדים על המקום בשיא המרץ בשנה האחרונה.
כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך:
מיכל אנסקי: "מנסה לחזור לשגרה"
לראשונה: עיריית רמת גן אישרה להציב משאיות אוכל בתחומה
המסעדה החדשה תיפתח בשותפות עם שניים נוספים - דן יושע, השף של מסעדת "בלאגן", הפועלת כבר שנתיים בפריז וזוכה להצלחה גדולה, ושותף נוסף בשם תומר לנדסמן, המנהל של מסעדת "בלאגן".
"אנחנו כל הזמן עובדים קדימה על מקומות נוספים", מסר הבוקר גרניט, "אנחנו מתכננים תוכניות שנה קדימה, והפתיחה של 'שבור' לא באה בהפתעה. תיכננו הרבה זמן לפתוח את המסעדה הזאת, אחרי שראינו את התגובות של הקהל ל'בלאגן', והבנו שיש הרבה מאוד פופולריות למה שאנחנו עושים בפריז".
המסעדה תיפתח בתחילת חודש יולי להרצה פנימית של הקבוצה.
סבן נורת', וינה - אייל שני והקבוצה
עוד לא הספקנו להתאושש מהפתיחה המתוקשרת של "סלון" ניו יורק, וכבר מכריז השף אייל שני על פתיחה של מסעדה נוספת בחו"ל - מסעדת "סבן נורת'" שנפתחה לפני כשבועיים בווינה. "סבן נורת'" מצטרפת למסעדת "מזנון" שאותה פתח שני בוינה לפני כשלוש שנים.
המסעדה ממוקמת ברובע השביעי של וינה במלון מקס בראון, ושני מכנה אותה "האחות הקטנה של צפון אברקסס", המסעדה הוותיקה שלו שנמצאת ברחוב לילינבלום בתל אביב.
גם כאן מככבים בתפריט ירקות למכביר, ובהם הכרובית המפורסמת של שני, זוקיני, תרד ועוד. עוד בתפריט: רוסטביף, שווארמה טלה, דג בתנור, ומחלקה שלמה המוקדשת לפיצה וברוסקטה. המחירים: 37-3 יורו למנה.
גלידריה אניטה, פורטו ריקו - עדי אביטל
לאחר שכבשו את אוסטרליה עם הגלידרייה שלהם במרכז סידני ובבונדי ביץ', ממשיכה רשת אניטה להתרחב מעבר לים: בימים אלה החלו השיפוצים לסניף הראשון של "אניטה" בעיר סאן חואן באי הקאריבי פורטו ריקו.
הסניף ייפתח באמצע חודש יולי הקרוב. כל תושבי האי אמריקאים, והוא נתמך על ידי מדינת ארצות הברית, ועל אף שהוא נחשב לאי של חופש, שמש וים, תעשיית הגלידה בו עדיין אינה מפותחת.
בימים אלה מתנהלים מגעים של בעלי הרשת מול גורמים בניו יורק, באמסטרדם ובטוקיו, לפתיחת סניפים נוספים של "אניטה".