השף ויקטור גלוגר נפרד מ"קלואליס" אחרי 18 שנה
אחת השותפויות היציבות בעולם הקולינריה בארץ הגיעה אל סיומה: השף ויקטור גלוגר נפרד ממשרת השף ומתואר השותף במסעדות "קלואליס" ו"הולה". גלוגר: "אני יוצא לדרך חדשה"
אחת מהשותפויות החזקות והיציבות בעולם הקולינריה בארץ, מגיעה אל סיומה לאחר 18 שנה: השף ויקטור גלוגר נפרד בימים אלה ממסעדות "קלואליס" ו"הולה". גלוגר פתח את מסעדת "קלואליס" ברמת גן לפני כ-18 שנה, וקרא לה על שם שתי בנותיו - קלואה ואליס.
כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך:
- השפית שעזבה מסעדה משגשגת בסיציליה ועברה לישראל
מסעדת "קלואליס" פעלה במשך 16 שנה מול בורסת היהלומים ברמת גן, ונסגרה לפני שנתיים. המסעדה הגישה דגים מיוחדים ופירות ים, ובשיאה נחשבה לאחת מהמסעדות הטובות בארץ. ביוני 2015 נפתחה שלוחה כשרה של "קלואליס" במלון הילטון בתל אביב. במקביל לסגירה של "קלואליס" ברמת גן, פתח גלוגר בספטמבר 2017 יחד עם שותפיו - דודי ואייל זיו, את מסעדת "הולה", בחלל שאיכלס בעבר את מסעדת "רפאל" של השף רפי כהן.
גלוגר נולד בדרום אמריקה, ועלה לארץ בשנת 1978, כשהוא בן 20. לפני שהצטרף לשותפות עם המסעדן דודי זיו, הוא היה בעבר שף במסעדת "דגים 206", ולפני כן כיהן גם כשף במסעדת במסעדת "דלי דג", שם הכיר את זיו, שנהג לפקוד בקביעות את המקום כסועד. השניים התיידדו, זיו הציע לגלוגר לפתוח יחד מסעדת דגים ופירות ים, והם נכנסו לשותפות שבמהלכה פתחו יחד שלוש מסעדות, שותפות שכאמור, הגיעה אל סופה השבוע.
תגובת בעלי מסעדות "הולה" ו"קלואליס": "לאחר 18 שנים בלב העשייה הקולינרית המקומית, ומי שללא ספק נחשב כאחד מהאבות המייסדים של הקולינריה הישראלית המודרנית, נפרד ויקטור גלוגר ממסעדות 'הולה' ו'קלואליס', כשף וכשותף. הפרידה היא משותפת וחברית. המסעדות כמובן ממשיכות לפעול ולארח כסדרן".
השף ויקטור גלוגר מסר בתגובה: "לאחר 18 שנים יפות ופוריות של עשייה משותפת במסעדות 'קלואליס', 'קלואליס הילטון תל אביב' ומסעדת 'הולה', אני יוצא לדרך חדשה. אני רוצה להודות לשותפיי, ואני מאחל לכל אחד מאיתנו הצלחה".