שתף קטע נבחר

 

מתכון למרק חרירה מרוקאי

קר בחוץ, חם בפנים: מתכון למרק עשיר, מזין ומחמם - מרק חרירה מרוקאי בצ'יק צ'אק

מרק חרירה מרוקאי

המצרכים (ל-8 מנות):

1 כוס חומוס מקופסה

1 כוס עדשים מקופסה

1 בצל גדול, קצוץ

1 צרור כוסברה

1 צרור פטרוזיליה

3 גבעולי סלרי, קצוצים

1 קופסה עגבניות חתוכות דק

3 כפות מיץ לימון טבעי

1/2 1 כפית כמון

מלח לפי הטעם

1 כפית פלפל לבן גרוס לפי הטעם

3 כפות שמן זית

להגשה - 

זילוף מיץ לימון

חופן כוסברה, קצוצה

מרק חרירה (צילום: נמרוד סונדרס)
מרק חרירה(צילום: נמרוד סונדרס)
 

אופן ההכנה:
  1. בסיר גדול מחממים שמן זית, ומזהיבים את הבצל. מוסיפים את השום ומערבבים.
  2. מוסיפים את עשבי התיבול בזה אחר זה, ומקפיצים במשך מספר דקות. מוסיפים את גרגירי החומוס, את מיץ הלימון ואת העגבניות ו-3 כוסות מים.
  3. מוסיפים את העדשים השחורות ואת התבלינים, ומבשלים על להבה נמוכה במשך 35 דקות. אם המרק מסמיך יתר על המידה מוסיפים מים רותחים לפי הצורך.
  4. בהגשה - יוצקים את המרק לקערה, מזלפים מיץ לימון, מפזרים מעט כוסברה טרייה ומגישים.

 

המתכון באדיבות המותג "מאסטר שף"

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: נמרוד סונדרס
מתכון למרק חרירה מרוקאי
צילום: נמרוד סונדרס
מומלצים