שתף קטע נבחר
 

הגורו של עולם האוכל היהודי חושפת את המתכונים

הבשלנית היהודית-אמריקנית לאה קוניג יצאה למשימה בלתי אפשרית: להקיף את כל המטבח היהודי - מהאשכנזי הכי קלאסי ועד האתיופי, הגאורגי והמרוקאי הכי אותנטי. התוצאה: ספר של 400 מתכונים. בריאיון היא מספרת איזה רכיב נמצא כמעט בכל מאכל שכזה וגם מנדבת כמה מתכונים

premuim_image

כתבה זו זמינה רק למנויי +ynet - שנהנים מגישה מלאה לפרשנויות, לריאיונות בלעדיים, לכתבות ולטורים של מיטב כותבי ynet ו"ידיעות אחרונות"

הצטרפו עכשיו - החודש הראשון עלינו
כבר יש לכם מינוי? התחברו

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים