שתף קטע נבחר
 

מפונץ' בננה ועד לטעם לאבנה: איך הפכה הגלידה לקינוח של ישראל

מה זה מתוק, קיצי, וכלי למאבקים פוליטיים? נכון מאוד, גלידה. ההיסטוריה המקומית של המוצר התחילה הרבה לפני הגעתם של בן אנד ג'ריס, ולפי כמות הגלידריות שצצות בכל פינה במדינתנו הרותחת – הישראלים הולכים להמשיך ליהנות מהקינוח הקפוא בלי שום קשר לחרמות. אז כמה שווה השוק בארץ, מי היו הראשונים שהציעו בארץ הקודש גלידת שמנת, ואיזה טעם הכי הרשים את השף אהרוני?

premuim_image

כתבה זו זמינה רק למנויי +ynet - שנהנים מגישה מלאה לפרשנויות, לריאיונות בלעדיים, לכתבות ולטורים של מיטב כותבי ynet ו"ידיעות אחרונות"

הצטרפו עכשיו - החודש הראשון עלינו
כבר יש לכם מינוי? התחברו

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: Shutterstock
צילום: Shutterstock
צילום: Shutterstock
מומלצים