שתף קטע נבחר

מה זה קרם פרש?

מה זה קרם פרש?. אמילי.

 

y-net עונה:

 

ה"לארוס גסטרונומיק", התנ"ך של חובבי האוכל, מגדיר את הקרם פרש בהתקף של פטריוטיות כ" מוצר חלבי צרפתי המופק מחלב פרות מפוסטר. זוהי שמנת שהוסיפו לה תרבית חיידקי חלב שמעבה את השמנת ומעניקה לה טעם מיוחד בחריפותו מבלי לגרום לה להחמיץ".

קרם פרש אכן משמש לרוב במטבח הצרפתי, במיוחד בנורמנדי, והוא מרכיב חשוב של רטבים מבושלים שונים, בעיקר בגלל שהקרם פרש לא מתפרק בזמן הבישול, בניגוד לאחותו הקטנה, השמנת המתוקה. בארץ אפשר להשיג קרם פרש ממש טוב במרכולים, בסדרת מוצרי "השף הלבן".

 

 

 

פורסם לראשונה

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים