מפגינים נגד המהפכה המשפטית ישנו גם הלילה (בין ראשון לשני) בעיר אוהלים בגן סאקר בירושלים. כוחות שיטור נמצאים באזור. חלק מהמוחים שישנו באוהלים הגיעו אליו אחרי ההפגנה אמש בירושלים - במקביל להפגנת התמיכה שהתקיימה בתל אביב. ההפגנות התקיימו לקראת אישורה הסופי של הצעת החוק לביטול עילת הסבירות, שעליה צפויים להצביע היום בכנסת בקריאה שנייה ושלישית.
אלישבע, שהגיעה לגן סאקר כדי להעביר בו את הלילה, אמרה כי "אני מאוד חוששת ומאוד אוהבת את ישראל. הצפי שנהיה מדינת הלכה, מדינה לא דמוקרטית, מדינה מושחתת - אני רואה את זה בצורה ממש מזעזעת. אני לא ישנה, אני ממש דואגת, אז אני עושה את מה שאני יכולה לעשות". היא הוסיפה כי "אני לא גרה בישראל, אבל הלב שלי כאן. הבת שלי כאן, אז אני באה לנכדים. יש נכדים, אבל הם בקושי רואים אותי בגלל שאני כל הזמן בהפגנות".
לגבי ההצבעה על הצעת החוק לביטול עילת הסבירות ציינה אלישבע כי "אני מתארת לעצמי שיהיה בג"ץ, ושזה יעצור את זה עד שתהיה החלטה של בית המשפט העליון. אז, אם בג"ץ יחליט שהחוק לא תקף, בהחלט יכול להיות משבר חוקתי. אני לא יודעת אם הממשלה באמת תחליט להקשיב למה שבג"ץ יאמר, או שהיא תמשיך להתנהג כאילו שאין בג"ץ. כולם דואגים שהממשלה לא תקיים את החלטת בג"ץ, ושמלחמת אחים נמצאת מסביב לפינה".
עידו, שגם הגיע למקום, הסביר כי "מוכרחים לשמור על ישראל דמוקרטית, ובהיעדר כל אופציה אחרת - אין מקום אחר פרט לירושלים היום לשמור על ישראל דמוקרטית. זוהי שעת קריאה". עוד הוא אמר כי "תיקון החוק לביטול עילת הסבירות למעשה הוא תחילת כינונה של דיקטטורה בישראל. זהו צעד מקדים, צעד ראשון. אלמלא אנו, האזרחים לוחמי הדמוקרטיה שנאבקים פה היום ונלחמים - לא יהיה עתיד דמוקרטי בישראל. ואולי, אני מקווה מאוד, שיש לנו תקווה. שבזכות העשייה שלנו ושבזכות ההתייצבות שלנו נמנע את המהלך הפושע הזה נגד כל אזרחי ישראל".
לגן סאקר הגיעו גם כמה עשרות חרדים, כדי לערוך שיח "מכובד" עם מפגינים החברים במיזם "בואו נדבר". משה, אחד המתנדבים, אמר כי "זאת התארגנות התנדבותית של אנשים. מעבר למחאה וקרבות בלימה צריך גם לדבר עם אנשים שחושבים אחרת מאיתנו, כי אם לא - נתפרק. המתנדבים שלנו עומדים שם, ומזמינים לשיחה, רוצים לשמוע מה אנשים חושבים ומה כואב להם. אני לא בא לשכנע אף אחד, אני בא להקשיב. כשמתאפשר - אנחנו מספרים על דעותינו".
לדברי רבים מהמפגינים שהגיעו לגן סאקר - הם לא מתכוונים ללכת משם בקרוב. הם משתפים תחושות דאגה קשות וחוסר רוגע.
גם אתמול בלילה הוצבו יותר מ-100 אוהלים בגן סאקר, אחרי שעשרות אלפי בני אדם עלו לירושלים ביומה האחרון של הצעדה - וחלק מהם החליטו להישאר בה, "עד שהחקיקה תבוטל".