![סלט מלפפונים וקיווי](https://ynet-pic1.yit.co.il/cdn-cgi/image/f=auto,w=740,q=75/picserver5/crop_images/2023/07/25/SJYUvxpch/SJYUvxpch_0_69_980_589_0_large.jpg)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
מרכיבים:
2
יח'
מלפפונים
2
יח'
קיווי קשים, קלופים
1
יח'
תפוח מזן גרני סמית, חתוך לרבעים
1
יח'
קולרבי, קלוף וחתוך לרבעים
1
יח'
שומר גדול
1/2
כוס
עלי נענע
1/2
כוס
עלי בזיליקום
חופן נדיב של שקדים פרוסים
להגשה: 50 גרם גבינת פרמזן, מגולפת בקולפן
לרוטב:
3
כפות
שמן זית
1
כף
חומץ בלסמי
1/2
כפית
שמן שומשום
מלח
פלפל שחור גרוס
:רשימת קניות עבור המתכון
פריך וחמצמץ: סלט מלפפונים וקיווי
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/h1tzdhf1nצילום וסגנון: טליה הדר
אופן ההכנה:
- חותכים את המלפפונים, הקיווי, רבעי התפוח ורבעי הקולרבי לפרוסות דקות ככל האפשר (רצוי באמצעות מנדולינה). פורסים דק את השומר לאורכו. מעבירים הכל לקערה ומוסיפים את עלי הנענע והבזיליקום.
- מערבבים בקערית את כל מרכיבי הרוטב ויוצקים על הסלט. מוסיפים מחצית מכמות השקדים הפרוסים, מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים היטב.
- מפזרים את יתרת השקדים ואת גבינת הפרמזן ומגישים מיד.